*

2022 Dünya Kupası

Bu konu; 166 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya VS Brezilya Maçı Tüm Tsubasa fanlarının işteyici maç hele dünya kupası ise
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Arjantin 2-1 Yendi Avusturaylayı son dakıklar Capitan Tsubasa 2 oyunu gibiydi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Arjantin, Avustralya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale çıktı ve Hollanda'nın rakibi oldu.

Messi çok iyi bir performans sergiledi maçta. Güzel de bir gol attı.

Avustralya ise son dakikalara doğru performanslarını attırdı ama yetmedi. Son dakikada Martinez güzel bir top kurtardı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz SchneiderCt2 de Son dakiklara girmişimdir o sırada ben ve rakip takımın göşterdiği perfonmans

Ben:Arjantin

Rakip Takım:Avusturayla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 59a2awo.PNG]

Ben de tahminlerimi yaptım. İki maçın sonucunu bile bile yaptım ama Arjantin ve Hollanda'nın kazanacağını düşünüyordum zaten.

Normalde Japonya-Hırvatistan karşılaşmasına Hırvatistan yener derdim ama Hırvatistan'ın gruplardaki performansı beni çok tatmin etmedi, Japonya da zorlu gruptan 1. olarak çıktığı için neden olmasın ki diyerek Japonya'nın kazanacağını düşünüyorum.

İngiltere'nin fazla etkili olacağını düşünmüyorum.

Hollanda'nın Arjantin'i fazla zorlayacağını ama Arjantin'in galip geleceğini düşünüyorum. Yarı finalde ise içime hiç sinmese de Brezilya Arjantin'i yener dedim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Senle tahminlerimizdeki tek fark Fransa-İngiltere ve dolayısıyla Fransa-İspanya maçları olmuş. Ben senin Arjantin'in kazanacağını düşündüğünü sanıyordum. Ama sanırım geçmiş maçları senin fikrini değiştirdi?

Yine de ne olursa olsun 3 maç kazan kupayı al konumundalar. Ama şimdiye kadarki oyunlara bakarsak Messi taşıyor Arjantin'i. Brezilya bu durumda, bir de Neymar yetişirse, içinden geçer. Gülümseme Jesus'u kaybetseler de, çok güçlü takım.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Dünya Kupasının Şampiyonu İspanya! Shadoww 4 277 20-07-2026, Saat: 21:49
Son Yorum: Wakasimazu Ken
2026 Dünya Kupası Tapates 19 1,066 20-07-2026, Saat: 09:41
Son Yorum: Tapates
2014 DÜNYA KUPASI’NIN FİKSTUR LİSTESİ! Tsubasaasd 7 6,323 29-06-2026, Saat: 10:02
Son Yorum: Shadoww
Dünya Kupasını Kim Kazanır? Shadoww 3 338 24-05-2026, Saat: 19:12
Son Yorum: Tapates

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: