*

Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği

Bu konu; 468 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: eqeynr7.png]
İşte Milan bu minna! Ve bu güzelim takımı CT5'te Mersin İdman Yurduna döndürüyorlar.  Dil Çıkarma

Maçta bir ara 5-2 öndeydim. Zorlandığımı söyleyemem ama 3 maç üst üste kaybettiğim gerçeği de orada bir yerlerde tokat gibi dururken, Milan'ın gerçek gücü bu demem zor. 

Stratto'yu daha etkili görmek isterdim, ayağına bir kere geldi, onda da çeldim zaten (Tsubasa ile değil!). Öte yandan Milan'ın en etkili ismi Van Berg ancak onu o çok özel Röveşatasını vururken görmek çok nadir ne yazık ki. Düz Overhead vurur ancak giderken top rengarenk olur, görmeniz lazım.  Güzel

Bu maçın başında, devre arasında ve sonunda çok güzel ara sahneler, bol konuşmalar var, hepsini çevirmek niyetindeydim ancak şu an Arjantinimin maçı var, ona kaçmak zorundayım.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Sonunda mili maçlara geçtik..oyunda 2 gr zevk heyecan değişiklik oldu..
Tsubasa dışında oyuncularla gol atmayalı uzun zaman olmuştuAçık Ağızlı Gülümseme
UAE maçını kolayca geçtikten sonra Çin maçını oynadık..
Çin maçı ct2 den daha zor ve adamlar paslı oynuyor..
İki topumda direkten dönünce zor yendim.
Wakabayajhi çinki ikizlerin hiç bir şutunu kurtaramadı..:(
JAPONYA 5-4 ÇİN
Yukarı Çık Cevapla

Japan 8-4 China

Li Kardeşler'in özel şutunu durdurabilmek direğe çarpması dışında pek mümkün değil. Onun dışında bizim bolca özel şut atan adamımız var, kolay galibiyet alabiliriz.

İlginç olan bu maçta da Tachibana ile top sürünce özel sahne girdi ve yeni şutlarını çektiler. Bunun sebebi ya bir önceki maçta o şutun gol olmaması, ya da bu sefer diğer Tachibana ile yürümüş olmam, anlayamadım. Gülümseme

Sıradaki rakip;

South Korea
1 - Yum (GK)
2 - Park
3 - Joon
4 - Shin
5 - Yee
6 - Han
7 - Won
8 - Lee
9 - Cha
10 - Kim
11 - Yang
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Japonya 8 - 3 Çin

Topların bu kadar direkten döndüğü ve çizgiden çıkarıldığı bir Tsubasa oyunu hatırlamıyorum.
Çok sinir bozucu olmaya başladı. Her maç en 2-3 topum çizgiden çıkarılıyor.
Kaleciyi geçtiğime sevinemiyorum. 6 defa geçmiş olsam kesin 3'ü çizgiden geri çıkartılıyor.
CT 2'deki Çin maçından daha kolay bir maç.

@Tsumax

Bildiğim kadarıyla senin CT 2'ye ve CT 4'e ilgin fazlaydı. Hatta yanlış hatırlamıyorsam CT4'ü CT2'ye aktarmıştın.
Güzel bir hackti. Bu oyunlarda başarılı olduğunu biliyorum.
Bu maçta bu kadar zorlanman bana tuhaf geldi. Rahat 10 gol atılabilecek bir maç çünkü.
Level değerlerini paylaşabilir misin ? İster resim olarak ister yazarak paylaşabilirsin.
Yanlış anlama sadece merak ettim.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda Teşekkür ederim Kore maçını oynayinca atarım ama sizden geride gibi geldi bana . Yukarı Çık Cevapla

Japan 7-5 South Korea

Çok zorlandığım bir maç oldu. Rakibin değerleri 100 lerde benim Genzo 80 lerde kalmış durumdaydı. O yüzden Cha ve Kim'in her vurduğu gol girdi. Sıradaki maçta levelları yüksek daha çok oyuncu var, ne olacak bilemiyorum.

Saudi Arabia
1 - Ahmed (GK)
2 - Rüşd
3 - Wahb
4 - Muhriz
5 - Kuzman
6 - Mustafa
7 - Nâsır
8 - Faysal
9 - Sabu
10 - Şaban (チャーバン | Chaban şeklinde çevirmişler ama ben Şaban olduğunu düşünüyorum)
11 - Raja
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 559 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 297 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,909 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 35,546 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: