*

Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği

Bu konu; 99 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tsubasa'nın CT4'te kullandığı Clip Jump, bir kez daha gördük ki esasen Schester'e ait. Hafızam beni yanıltmıyorsa bu çalımı CT'de ilk kullanan kişi Schester. Sadece ona özel kalmış olmasını isterdim ancak hiç değilse TECMO'nun ilk oyunundan başlayarak Schester de kullanabilseydi.

3. Bölüm
Bu bölümde Boku wa Taro Misaki'yi de görmüş olduk.  Dil Çıkarma Bölümün ismi de çok doğru seçilmiş: Fukkatsu! Gooruden Konbi! (Altın İkili'nin Dirilişi!)

Sizler de zaten belirtmişsiniz, bence de Pierre, Misaki'den daha güçlü bir oyuncu. Zaten tersi olsa sanırım Japonya maçı Fransa için hezimetle sonuçlanırdı.  Güzel

Bölümde Napoléon'un ortaya çıkışı ve Misaki ile yaptığı verkaç Captain Tsubasa 3 Koutei no Chousen'e de ilham vermiş olmalı ki Napoléon ile Misaki o oyunda aynı takımdalar ki benim de en sevdiğim kulüp takımıdır o oyundaki.  Güzel
Misugi'nin oyuncu olarak takıma dahil olması da elbette sevindiri.  Gülümseme
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Bremen - Hamburg maçları tam tersi değil mi? Hamburg 1'ini kazanmış geri kalanı da berabere gibi?
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Aaa, ben mi yanlış anladım acaba. Güzel YouTube’tan Türkçe altyazılı izliyorum, dikkatimden kaçmış olsa gerek.

Söz konusu Wakabayashi & Schneider olunca dediğin şekilde elbette daha mantıklı duruyor. Güzel

[Resim: lkb4jay.png]

Evet, yanlış çeviri kurbanı olmuşum. Açık Ağızlı Gülümseme

İşte görün, çeviri nasıl ciddiyet isteyen, ne kadar önemli bir konu. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Yani ben emin değilim, konuşmadan anlayabiliyor musun?

[Resim: mqx2100.jpg]

Mangada şu şekilde geçiyor. Ben ona istinaden dedim. Almanya'nın 2. takımı demek daha kötü demek Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
6. BÖLÜM

Çeşitli maçları izleyerek başladı bölüm. Turnuva havasını yakalıyoruz.

Bölümde Napoleon yakınırken sırtı bize dönük oyuncu 20 numara giyiyor. Oysa Napoleon da 20 numara giyiyor. Bu konuda bir çizim hatası olsa gerek. Gülümseme Üstelik bu oyuncu Napoleon'a da benziyor. Garip... Gülümseme

Herkesin kendi takım formasını giymesi ve antrenman yapması çok hoş bir görüntü. Farklı farklı insanların, grupların tek bir amaç için birleştiğini gösteren güzel bir sahne.

Ben aniden 3-0 olmasının sebebini Tsubasa'nın dalgın olmasına bağlamıyorum. Sadece Diaz çok iyi. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk
Ben izlerken Türkçe altyazıya takılmışım. Sen dedikten sonra Japoncasına dikkat kesilince çevirinin hatalı olduğunu anlamış oldum. Güzel

Sizler nereden izliyorsunuz bölümleri?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Shin Serisi Türkçe Altyazılı İndir Karl Heinz Schneider 20 3,869 04-02-2023, Saat: 21:15
Son Yorum: theoden61
Kaptan Tsubasa Shin Serisi Altyazı İndir Bütün Bölümler AlphaT®.NET 14 3,219 11-03-2022, Saat: 15:20
Son Yorum: kiyuk
Kaptan Tsubasa'nın Uluslararası Gençler Şampiyonluğu Konuşması (Türkçe Altyazılı) knighTeen87 3 2,316 30-12-2020, Saat: 20:29
Son Yorum: knighTeen87
Captain Tsubasa Shin Serisi (1989) Türkçe Altyazılı İndir (Kapitanfansub) Cruijff 5 3,689 01-06-2020, Saat: 19:47
Son Yorum: Loreyens
Shin Captain Tsubasa OST Faixa 4 Moete Hero '89 mustaf 0 1,174 25-01-2017, Saat: 18:40
Son Yorum: mustaf

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: