*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çok güzel goller bulmuşsun. Senin maçı izleyince Santana’nın ne kadar etkisiz olduğunu net görmüş oldum. Santana’ya gol attırmak için boşa inat etmişim. Dil Çıkarma

[Resim: r8vhkl5.png]

Son birkaç maçtır dejavu yaşıyor gibiyim. Açık Ağızlı Gülümseme
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Santana gerçekten hayal kırıklığı. Hyuga'nın mesela enerjisi de yok. Bunda enerji de var, diyorsun belki şimdi atar ya. Yok arkadaş atamıyor.

Brazil 3-0 Bolivia

Gerçekten amatör küme maçı gibi bir maç yaşadım. Çok sıkıldım. Benim oyuncular topu kapamadı tüm maç boyunca. Sürekli orta saha mücadelesi olarak geçti.

Maç sonunda da takımda darbe oldu herhalde, oyuncular değişti. Bir de Coimbra'yı ziyarete gittik.

Sıradaki maç zorlu geçecek, çünkü yedek kadro ile oynayacağız.

Brazil
1 - Elzo Gertis (GK)
2 - Alberto
3 - Iglesias
4 - Carlos
5 - Justo
6 - Miguel
7 - Barroso
8 - Marcelo
9 - Paulinha
10 - Carlos Santana
11 - Derry
12 - Vamora (GK)
13 - Da Silva
14 - Samuel
15 - Tacconi
16 - Herrera

Argentina
1 - Gorgon (GK)
2 - Valdano
3 - Rosas
4 - Galvan
5 - Fernando
6 - Sergio
7 - Urquiza
8 - Matador
9 - Batin
10 - Juan Diaz
11 - Alan Pascal
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 28gv241.png]

Brezilya 1 - 0 Bolivya

Santana'nın sıkıntısını bu maçtan sonra öğrenmiş olduk. Coimbra'yla çalışırken sakatladığı için naif oynuyor.
Santana engelli arkadaşıyla dertleştikten sonra Coimbra'ya ziyarete gidiyor. Coimbra moral veriyor artık iyi oynayacak.
Nascimento arkadaşlarıyla Santana'ya maçta oynamamasını söylüyorlar. Tartışma sonunda da hepsi takımı terkediyor.
Gertise adam çıktı Gülümseme
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 1zrmb8e.png]

Nihayet tatminkâr bir karşılaşma! Nascimento, Oliveira filan tamam iyi hoş da biz Santana ile büyümüş bir nesiliz. Onu o halde görmek hoş olmuyordu. Bu son maçta hepsinden mahrum kalsak da Santana’nın varlığı yetti de arttı bile. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Brazil 1-0 Argentina

Şimdiye kadarki en zor maçtı bence. Gertis olmasa dayanamazdım. İlk maç 3-3 bitti penaltılarla yenildim. Diaz bir yandan Batin bir yandan zımbalıyor.

Ama bu ikinci maçta Gertis kaleyi gole kapattı, devleşti resmen. Yedek takımdakiler gerçekten çok kötü. Santana olmasa gol de atamayacağız.

Sıradaki maç ilk defa Schneider'i yöneteceğiz;

Bayern München
1 - Kohler (GK)
2 - Breitner
3 - Matthaus
4 - Shalimov
5 - Haessler
6 - Sensini
7 - Calvijn
8 - Constanze
9 - Eugen
10 - Gotwin
11 - Karl Heinz Schneider
12 - Henriette (GK)
13 - Justus
14 - Moses
15 - Roman
16 - Theodor

Hamburger SV
1 - Genzo Wakabayashi
2 - Lintz
3 - Gongels
4 - Haness
5 - Mayer
6 - Briegel
7 - Klaus
8 - Immel
9 - Jara
10 - Hermann Kaltz
11 - Riedle
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 186qfof.png]

Brezilya 2 - 1 Arjantin

Goller: Santana(2) / Batin

Zor maçlarda sistemi 3-5-2 yapıp maçı içi menüden defansın sabit kalmasını sağlayıp ofsayt taktiği yapmak çok işe yarıyor.
Maçın adamı kalecimizdi. Santana'nın da kendisini tribünden izleyenlere cevabı iyi oldu.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,987 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi