*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: g45s4sm.png]

Nankatsu 4 - 0 Toho

Goller: Napoleon(3) - Oomori

Nankatsu yönettiğimiz en yavaş takım olabilir. Bana çok yavaş hareket ediyorlar gibi geldi.
Napoleon çok rahat gol atıyor. Tek taraflı bir maç. İki topum direkten döndü.

[Resim: nssnxzj.png]

PSG 3 - 2 Bordeaux

Goller: Misaki(3)  / Pierre(2)

Maça başlamadan önce takıma bir göz attım yedek kaleciyi alacaktım vazgeçtim.İlk golü yedikten sonra aldım.
Pierre'in ceza sahası dışından çektiği özel şutunu yumruklamayı başardı. Yumruk değeri as kaleciden daha iyi.Tavsiye ederim.
Misaki dışında kimseyle gol atamadım. Kaleci her şutu uzaklaştırmayı başardı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Paris 4-3 Bordeaux

Gerçekten zor maç. Pierre'in gol bulma konusunda hiç sıkıntısı yok, biz ise o kadar kolay gol atamıyoruz. Keşke Bordeaux ile oynasaydık ayrıca.

@Makoto Soda Bu arada yedek kaleci Maurice Fransa'nın yedek kalecisi. Ben de onu aldım kaleye. Bir de Bossi'yi aldım.

Sıradaki maç yine Paris'i kontrol ediyoruz;

Paris
1 - Bacchus (GK)
2 - Giresse
3 - Constance
4 - Edgar
5 - Gérard
6 - Arthur
7 - Luc
8 - Mainfroi
9 - Brigitte
10 - Taro Misaki
11 - Fernández
12 - Maurice (GK)
13 - Richard
14 - Gaultier
15 - Bossi
16 - Michel

Manchester
1 - Schumacher (GK)
2 - Ajax
3 - Anthony
4 - Hikaru Matsuyama
5 - Benedict
6 - Sicilia
7 - Clemens
8 - Gabriel
9 - Frederick
10 - Baldwin
11 - Lodvick
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: o5hmafn.png]

Bir iki tane Napoleon ile özel şut vurdum ama meğersem gerek yokmuş. Ben oyunun başında Ishizaki’yi de ileri aldım ve 3 tane de onunla attım.

Açıkçası Louis’yi Nankatsu’ya iyi adapte etmişler. Onun Kisugi ile atışması ve hatta kavga etmesi filan güzel karelerdi. Güzel

[Resim: 54xrjbd.png]

Ben Nasıl olup da gol yememişim. Açık Ağızlı Gülümseme Gerçi ben de Pierre hiç şut çekme fırsatı bulamadı. Bu arada bence de keşke Pierre ile oynayan biz olsaydık. Son derece dengeli bir karşılaşmaydı gerçi, uzun süre 1-0 öndeydim.

Matsuyama ile olan maç da çok keyifli geçiyordu diye hatırlıyorum.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 42pcji1.png]

PSG 5 - 2 Manchester United

Goller: Misaki (2) - Arthur - Brigitte - Fernandez / Frederick (2)

[Resim: eqqexcj.png]

Manchester United 5 - 0 PSG

Goller: Matsuyama (2) - Lodvick (2) - Frederick

Sanırım oyunu tam bitirebilmek için iki maçı da yapmak gerekiyormuş. Ben de iki maçı da oynadım.
İki tarafla da kolayca kazanıyoruz.
Matsuyama da Hyuga,Wakashimazu ve Tsubasa gibi İtalya'ya gidiyor.
Misaki de sanırım Japonya'ya geri dönüyor.
Yukarı Çık Cevapla

Paris 2-0 Manchester

Çok zor olabilecek bir maç maalesef yanlış tercihlerden dolayı çok basit hale gelmiş. Kalede özel bir kaleci var, Matsuyama'yı 10 numara olarak değerlendirselerdi daha zor olabilirdi bu maç.

Maç boyunca Matsuyama'yı göremedim. Göremedim diyorum, çünkü görmek için çabaladım resmen. Yer yer kaleciden bile daha geride duruyordu. Potansiyel israfı resmen.

@Makoto Soda

İki maçı aynı anda atmışsın, o yüzden bizi 1 gün bekleyeceksin, sana tatil oldu. Gülümseme İstersen sıradaki maçını yapıp kenara atabilirsin.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Bekleyeceğiz artık aynı maç diye hiç aklıma gelmedi.Güzel
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 287 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: