*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hikaru Matsuyama

Artık fikstür olayı kalmadı. Gülümseme Genelde hafta içi yapıp, Cumartesi ve Pazar günleri tatil gibi yapıyoruz kendimizi. Sen yarın Milan maçını yap bence, Pazartesi devam ederiz. Hafta sonu şehir dışından gelen misafirim var, ben de biraz kaytaracağım. Dil Çıkarma
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Juventus 3 - 2 AC Milan

@ScoUnk  İyi dileklerin için teşekkür ederim. Etkinliğin başlarında sana bahsetmiş olduğum durum bu kez benim başıma geldi.

Wakashimazu şutu yakın görüntüde kurtarmasına rağmen top ağlarla buluştu. Yine bir topum direkten döndü.
Bir kez de yanlışlıkla Hyuga'nın Tiger Şut'unu çektim. Bir golden böylece mahrum kaldım.

@Hikaru Matsuyama Batin hangisi oluyor bilmiyorum ama galiba esmer olan.
Özel şut çeken yanlış hatırlamıyorsam sarı saçlıydı. Sanırım ismi Franches.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: dki17oi.png]

Ah Milan’ım seni resmen hunharca harcamışlar. Dil Çıkarma

Milan’ın bu maçtaki misyonu ise Stratto’yu konuşturarak Hyuuga’nın tıpkı Tsubasa’nın söylediği gibi muhteşem bir forvet olduğunun vurgulanması.

Bu arada bu oyundaki Juventus için ne düşünüyorsunuz?

Bence inanılmaz dengeli bir takım olmuş. Hyuuga’nın da dahil olmasıyla kontrol etmesi oldukça keyifli. Fachetti’de özel pasın olması da çok isabetli olmuş.

@Makoto Soda
Ben bayağı eminim onun Batin olduğuna. Zaten CT4’te de var kendisi ve orada da epey karizmatik ve güçlü. Gülümseme
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Juventus'un defansları da fena değil. Ama sadece Hyuga'ya bağlı bir ön hattı olması sıkıntı. Lecce bile o açıdan Tsubasa - Carnevale ile daha hücum çeşitliliğine sahip.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Dediğim gibi tam hatırlamıyorum ama üç tane özel şut kurtardı Wakashimazu.
Juventus'a gelirsek aynı düşünceye sahibim. Yönetmesi çok keyifli bir takım. En sevdiğim olaylardan birisi de oyuncunun hiç bir özel hareketi bulunmamasına rağmen düz şutlarla gol atabilmesi. Juventus'un 11 numarası bu işi iyi yapıyor.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Nankatsu 5-1 Toho
Basit bir maç. Rakip gol atamıyor, bizim şutları da tutamıyor. Izawa'nın kafa vuruşları, Ishizaki ve Napoleon gol yollarındaki kozlarımız.

Bir sonraki maç Fransa'dayız;

Paris
1 - Bacchus (GK)
2 - Giresse
3 - Constance
4 - Edgar
5 - Gérard
6 - Arthur
7 - Luc
8 - Mainfroi
9 - Brigitte
10 - Taro Misaki
11 - Fernández
12 - Maurice (GK)
13 - Richard
14 - Gaultier
15 - Bossi
16 - Michel

Bordeaux
1 - Aladin (GK)
2 - August
3 - David
4 - Eugene
5 - Gilbert
6 - Ernest
7 - Gertrude
8 - Léonard
9 - Caesar
10 - Elle Sid Pierre
11 - Barentin
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,654 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: