*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hikaru Matsuyama

Ben bu oyunda Nitta'nın potansiyelinin yeteri kadar kullanılamadığını düşünüyorum. Aslında ilk serideki gibi biraz. İlk seriyi çocukken izlediğimde Nitta'ya hayran kaldığımı hatırlıyorum. Çok hızlı, güçlü şut çeken bir şekilde yansıtılmışken (ki o zamanlar Tsubasa'nın özel şutu yokken Nitta'nın vardı), tek maçta kullanıldı ve üzeri kapatıldı. Rising Sun'a kadar yokları oynadı.

Burada da başta 1 maç yaptık, finalde karşımıza çıktı kapatıldı. Benim finalimde özellikle hiçbir şey yapamadı. Alcyon ağırlıktaydı.

Ben bu oyunda Japonya ile yaptığımız saçma sapan Gana, Fas maçlarının yerine Nitta ile şöyle güzel bir 5-6 maç yapmayı isterdim. Hatta Nitta'ya güzel bir şut geliştirirdik. Kendi ellerimizle güçlendirdiğimiz Nitta finalde karşımıza çıksaydı aslında tam olarak Japonya'nın yaşadığının aynısını yaşardık.

Yani kısaca Tsubasa bile seçilmezken Campione'ye seçilen Nitta'nın gücünü biraz daha görmek isterdim.

---------------

Yan hikayelere yarın başlarız, sen de sıkışmamış olursun fikstürde.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Juventus 1-0 Fiorentina

İlk maçı kaybettim, ekstra level almadan tekrar oynadım. Rakip kolay gol yemiyor, golcümüz yok. Batin ise adını aldığı Batistuta gibi zımbalıyor. Ben zorlandım açıkçası.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: rdpu17p.png]

Ben de oldukça zorlandım. İtiraf etmesi hoşuma gitmese de bu oyunda cidden Wakabayashi Wakashimazu’dan çok çok daha iyi. Batin beni de mahvetti. Dil Çıkarma

Hyuuga’nın neden sahada olmadığını bilmiyoruz ancak oyun sonunda Misugi, ona Nitta’nın göz dolduran performansından bahsediyor. Bunun üzerine Hyuuga gaza gelip şutu patlatıyor ama Wakashimazu kurtarıyor. Ah keşke Batin’in şutlarını da tutsaydı. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 2nqa78a.png]

Juventus 3 - 0 Fiorentina

Yetiştim arkadaşlar. Kısa sürede sorunu çözmem etkinlik için iyi oldu. Yarıda bırakmamış oldum.

Ben açıkçası pek zorlanmadım defansımız çok hoşuma gitti. İleride oynayanlardan daha iyi çalım atıyorlar.
Mücadele seçeneğinden çok kayma yaptım epey iş gördü.
Wakashimazu Sankakutobi ile 3 kere özel şut kurtardı.
Gollerin ikisini 11 numara kafa ile attı. Diğerini 6 numara attı.
Fakat ilginçtir ki 11 numara iki golü de devre başlarken attı hemen santralardan sonra. Yani ilk ve ikinci yarının ilk şutunda.
Daha sonraları ise hiç bir şutu girmedi.
Hatta bir şutu kaleciyi geçmesine rağmen auta gitti.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Durumu düzeltebilmene sevindim. Daha önce oynamamışsın çünkü, oynamanı istemiştim.

Juventus 2-1 AC Milan

Özel sahneleri açayım derken az kalsın maçı kaybediyordum. Dil Çıkarma Juventus bana yaramadı ya, tam kullanamadım. 2-3 oyuncu harici takım çok kötü zaten. Yani top kapıyorlar vs ama tek yaptıkları o. İlk başta 1 maç yaptım penaltılarla kaybettim. O maçta Pancev sağolsun bomboş kalenin dibinden kafa vuruşunu dışarıya vurdu. Kızgın - Sinirli Sonrasında level almadan oynadım ve kazandım.

Sonraki maç Nankatsu - Toho;

Nankatsu SC
1 - Yuzo Morisaki (GK)
2 - Tashiro
3 - Sekiguchi
4 - Ryo Ishizaki
5 - Shingo Takasugi
6 - Matsumoto
7 - Hajime Taki
8 - Oomori
9 - Louis Napoleon
10 - Mamoru Izawa
11 - Teppei Kisugi
12 - Meknes (GK)
13 - Deguchi
14 - Niwayama
15 - Kobayashi
16 - Kusaba

Toho FC
1 - Gotou (GK)
2 - Mikawa
3 - Kubota
4 - Hamai
5 - Cordoba
6 - Takihara
7 - Iwakai
8 - Yazaki
9 - Arimoto
10 - Takeshi Sawada
11 - Kazuki Sorimachi
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Souda
Batin özel şut çekti mi? Gülümseme

Ben kaydetmeyi atlamışım Fiorentina ile rövanş maçı yaptım ve yine 3-2 bitti. Dil Çıkarma

Fikstür kavramını da hepten yitirdim. Yarın Milan maçını yapsam ki çok keyifli bir karşılaşma olacağına adım gibi eminim sanırım hafta sonu yine geriye düşeceğim. Güzel

Hyuuga’nın bölümü keyifli geçiyor.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,654 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: