*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben bu hafta mateessüf fazla mesai yapmak durumundayım. Almanya ve Arjantin maçlarını pazartesi ve salı yapmayı planlıyorum. Gecikme için özür dilerim, ekmaağımızın peşindeyiz Dil Çıkarma

@ScoUnk
Almanya maçın cidden çok keyifli olmuş, geri dönüşler her zaman izleyene seyir zevki veriyor. Schneider’in gücünün bitip de normal şut attığı son sahne çok dramatikti. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Bu oyunun en güzel tarafı o zaten. Öncülleri olsa son saniyeye kadar her topa en güçlü şutunu çekerdi. Gülümseme

Gecikme dert değil. Zaten biz yarın bitireceğiz, sonra 1-2 gün ara veririz, o sırada sen de bitirirsin.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Japan 2-0 Campione

Gol atmak gerçekten zor. Ben bir golümü şansa attım. Yanlışlıkla kendi yarı sahamdan çektiğim şut kaleciden sekip gol girdi. Genzo da iyi iş çıkardı.

Böylece ana hikaye sona erdi. Yan hikayelere geldik. Yan hikayeler bence keyifli kısa kısa anlar. Ana hikayedeki birçok şeyi anlamamıza yarıyorlar.

Çarşamba günü ilk maçı atarız. Hyuga hikayesindeki ilk maç Juventus - Fiorentina;

Juventus
1 - Ken Wakashimazu (GK)
2 - Abate
3 - César
4 - Jürgen
5 - Paganin
6 - Manicone
7 - Jonk
8 - Fontolan
9 - Orlando
10 - Facchetti
11 - Pancev
12 - Walter (GK)
13 - Ericksson
14 - Bettega
15 - Scirea
16 - Scala

Fiorentina
1 - Costacurta (GK)
2 - Fuser
3 - Giotto
4 - Bresciani
5 - Sabau
6 - Ravanelli
7 - Fonseca
8 - Balbo
9 - Frances
10 - Albertini
11 - Batín
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: b327m0d.png]

Ne maçtı be! Ben de 1-3 geriye düştükten sonra güç bela çevirdim ama tabi bunda esas pay ikinci yarının başından itibaren performansı yerle yeksan olan Schneider’e aitti. Dil Çıkarma

@ScoUnk
Campione maçında Souda ile bulduğun gol cidden uzun zaman aklımdan çıkmayacak. Süper
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Soda'nın golü benim de uzun yıllar aklımda kalacak gibi. Gülümseme

Ben bu oyunda, özellikle Schneider özelinde özel bir kod yazıldığını düşünüyorum. Özel şutunu hep ceza sahası içinden çekmeye gayret ediyor gibi geldi. Diğer oyuncularda bu şekilde bir bilinç çok görmedim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: mla1827.png]

Japan 4 - 3 Campione

Goller: Hyuga(2) - Tsubasa(2)

Maç o kadar çekişmeliydi ki maçın biteceğini farketmedim bile 3-3 iken gol attım maç bitti.
Bende oyun sonu bir görsel aldım.
Ben bu oyunu galiba en son lise zamanlarında oynamıştım.Hatırladığım kadarıyla sanki bu kadar kolay değildi.
Demek ki o zamanlar zor geliyordu. Yan senaryoları da hiç oynamadım bakalım o maçlar nasıl geçecek.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 554 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,610 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: