*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stratto’yu ben değil SGGK durdurdu, hepsini ceza sahası dışından çekince haliyle gol yemedik. Dil Çıkarma

[Resim: 6bp6f28.png]

Esasen 6-2 bitti ama son golden sonra ekran kaydı alacak kadar sürem olmadı.

Zevkli karşılaşma aslında ama CT’de görev maçlarını sevemiyorum, insanın üzerinde baskı yapıyor. Dil Çıkarma

@Makoto Soda
Yan senaryolarda Hyuuga’nın Signori ile olan mücadelesi yer alıyor. Orada yaşananlar sebebiyle kendine olan güvenini yitiriyor. Gülümseme
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Konusu açılmışken sorayım yan senaryoları oynayacak mısınız siz? @Hikaru Matsuyama @Makoto Soda

Ben videosunu çekmek için her halükarda oynayacağım. Kanal için %100 olarak bitirmek istiyorum oyunu. Sizler de oynarsanız sonuçları buradan paylaşırsınız. Ben videoları paylaşmaya devam edeceğim.

Japan 5-0 Brazil

Brezilya aslında çok fazla zorlayamadı. Doğru düzgün şut bile çekemediler. Gertis bolca şut kurtardı ama 5 tane de yedi. Maçtaki gizli ara sahnelerin sanırım tamamını açmayı başardım. Signori'nin o yüzünün gülmesi dinmedi maç boyunca, çok sinir bozucuydu. Kızgın - Sinirli

Sıradaki rakibimiz Almanya;

1 - Deuter Muller (GK)
2 - Breitner
3 - Dremner
4 - Jürgen
5 - Maier
6 - Helmer
7 - Alexis
8 - Hermann Kaltz
9 - Manfred Margus
10 - Franz Schester
11 - Karl Heinz Schneider
Coach: Franz
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Ben oynamayı düşünüyorum, içlerinden bazıları müthiş keyifli, bazıları aşırı zor sinir bozucu. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 44m10bz.png]

Japonya 11 - 0 Brezilya

Goller: Tsubasa(4) - Hyuga(4) - Misugi - Misaki - Souda

Arkadaşlar bu oyun bence bozuk iyice saçmalamaya başladı.
Wakabayashi'yi görmedim bile maçta.
Tsubasa ile Hyuga ne vursa giriyor.
Son dakikalarda zevkine defanstan Souda ile ikinci şutunu çektim o bile gol oldu.
Alt tarafı iki kez yenilip ekstra level aldım ama bu kadar da farketmemesi lazım.

Verdiğiniz bilgiler için  teşekkür ederim. Sanırım yan senaryoları oynamak için oyun içi kaydetmek gerekiyor.
Ben bu zamana kadar hiç kaydetmedim. Oynayabileceğimi pek sanmıyorum.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Eğer oynamak istiyorsan tüm maçlar bitince sana save dosyamı atarım yine.

Ayrıca sanıyorum ki şu noktada da save yapsan tüm hepsi açılacaktır.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Evet oynamak istiyorum. Çünkü bu zamana kadar hiç oynamadım. Bu vesileyle sizinle beraber oynamak çok daha keyifli olacaktır. Sana da çok teşekkür ederim.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: