*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hikaru Matsuyama

Twin Shoot sahnesini bilmiyordum sanırım. Ya da karşıma çıktıysa da fark etmedim oynarken.

Hyuga'yı 2 numaraya almak mantıklıymış gerçekten. Ama ben biraz da Role Play yaparak oynuyorum. Hyuga'yı 2 numaraya alsak muhtemelen daha çok çökerdi, ya iyice maçtan düşer ya da Kira'nın yanına giderdi. Gülümseme

Japan 3-2 Italy

Gino'ya gol atmak gerçekten oldukça zor. Gerçi 2 tane topum direkten döndü. Rakibin de 1 tane döndü. 5-3 bitebilirdi yani. İkinci yarı Tachibanalar'ı çok geç aldım, o yüzden hiç kullanamadım. Belki onlar da atabilirdi 1-2 gol.

Stratto'ya dikkat edildiği sürece aşırı zor maç değil yine de. Ben biraz dikkat edemedim. Gülümseme

Sırada yine antrenman maçı var. Kadrolar;

Japan Red
1 - Ken Wakashimazu (GK)
2 - Shingo Takasugi
3 - Hanji Urabe
4 - Ryo Ishizaki
5 - Hikaru Matsuyama
6 - Taro Misaki
7 - Hajime Taki
8 - Kazumasa Oda
9 - Kojiro Hyuga
10 - Tsubasa Ozora
11 - Teppei Kisugi

Japan White
1 - Genzo Wakabayashi (GK)
2 - Tetsuo Ishida
3 - Makoto Soda
4 - Hiroshi Jito
5 - Takeshi Kishida
6 - Mamoru Izawa
7 - Masao Tachibana
8 - Kazuo Tachibana
9 - Jun Misugi
10 - Takeshi Sawada
11 - Mitsuru Sano
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: mzj9fjl.png]

Japonya 3 - 1 İtalya

İtalya savunması aynı gerçekteki gibi Gülümseme Adamlar ceza sahası dışına bile çıkmıyor.

[Resim: ta6238d.png]

Yalnız forma renkleri çok hoşuma gidiyor efsaneler.

Yine üç topum direkte patladı yakında bende patlayacağım.
Direğe vurma yarışması yapıyoruz sanki.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Sanırım şu formadan esinlenerek yapılmış.

[Resim: Italy%2BHome%2Band%2BAway%2BKits%2BWorld...2B1994.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk
Uzun süre unutulamayacak bir İtalya maçı olmuş. Misugi ile Overhead golü açılışı harikaydı. Gerçi attığın her üç gol de jeneriklik ama bana göre maçın en güzel golü açık ara Nimaiba Kamisori, en az golün kendisi kadar topu o noktaya dek Souda ile taşıman da çok iyiydi. Süper

Sano’ya röveşata attırmamaları… Açık Ağızlı Gülümseme

[Resim: dsml5pd.png]
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Kesinlikle aynı forma. Maça İtalya başladı. Beyaz üstüne mavi forma çok hoş gözüktü.
Mavi favori rengimdir. Çok hoş bir mavisi var. Japonya'nınkinden daha koyu çok güzel.
Santrada yakınlaşınca çok güzel duruyor.

[Resim: 5cebixf.png]

Nihayet Hyuga kendine geldi. Bu arada Hyuga neden böyle bir duruma düşüyor ?
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Sano ile bu maçlardan pek bir beklentim yok. Genelde kaleciyi yorması için kullanıyorum. Ama şimdiye kadar çok enteresan bir şekilde beklediğimden fazla verim aldım Sano'dan. Benim için sürpriz oyuncu oldu. Ama İtalya defansı içerisinde eridiği doğru. Gülümseme İtalya maçını gol yemeden tamamlamışsın tebrikler. Stratto'yu nasıl durdurdun?

@Makoto Soda

Hatırladığım kadarıyla Signori ile bir rekabet içerisine giriyor ve bunalıma giriyordu. @Hikaru Matsuyama yazıları okuyabildiği için daha net bilgilendirme yapacaktır.

Japan Red 4-1 Japan White

Maça başlar başlamaz Tachibanalar ve Jito yeni bir teknik gösteriyor bize. Maçta 2 adet özel sahne mevcut. Birinde Hyuga ile birkaç metre koşmak lazım. Diğerinde yine Hyuga ile ceza sahası içinde koşmak lazım.

Bundan sonra Hyuga da adam akıllı maçlarda oynayabilecek. Gülümseme

Sıradaki maç Brezilya;

1 - Elzo Gertis (GK)
2 - Romano
3 - Duarte
4 - Yourcenar
5 - César
6 - Leão
7 - Faria
8 - Oliveira
9 - Signori
10 - Barroso
11 - Nascimento

Coimbra sakat, Santana yedek. Brezilya'nın bu aşamada karşımıza çıkması sürpriz değil. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: