*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: 4ffino0.png]

Japonya 4 - 2 Hollanda

Goller: Misugi - Misaki - Tsubasa - Tachibana  /  Rensenbrink(2)

Bu oyunda Japon oyuncuların hakkını vermiş olmaları çok hoş hiç bir özel hareket boşa gitmiyor.
Rakip ceza sahası içinde çok tehlikeli. Rensenbrink kafa vuruşlarıyla iki gol attı.
Hyuga'yı böyle sahada yokmuş gibi görmesi çok üzücü.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Japan 6-0 Netherlands

Kalede Genzo varsa dert yok.  Yupi Bu maçsa Sano'dan garip bir şekilde verim almayı başardım. Matsuyama takımın en güçlüsü ve terinin son damlasına kadar savaştı. Hyuga yine işe yaramıyor, zaten videonun 13:30 dakikasındaki pozisyon bunu ispatlar nitelikte. Matsuyama topu kaybetti, rakip de düştü. Yakında Hyuga var topa gitmiyor bile. Açık Ağızlı Gülümseme Hayır maçtan da çıkaramıyoruz, mafya gibi çöktü forvete. Gülümseme

Maçta özel sahne için Cyclone çekmeyi unutmayın. Dil Çıkarma

Sonraki maç maviler ile;

İtalya
1 - Gino Hernandez (GK)
2 - Di Mauro
3 - Simoni
4 - Dino
5 - Rossi
6 - Fortunato
7 - Bambino
8 - Fontolan
9 - Stratto
10 - Facchetti
11 - Marchegiani
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Hyuga yorumu çok iyiydi Açık Ağızlı Gülümseme
Sano ve Misugi ile ikişer gol atman çok güzel bir olay.
Bir de özel bir sebebi yoksa Wakabayashi ile hep yumruk çıkmışsın yakalama yapsan zaten top avucunun içinde olacak bir sebebi var mı ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Bu maçları yaptığım sırada SGGK'nın bu oyunda bu kadar iyi kullanıldığını hatırlamıyordum. İlerleyen maçlarda kesin yakalama yaptığımı göreceksindir. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Anladım. Teşekkürler açıkladığın için.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: g797ou0.png]

Bir maç nasıl oynanmaz dedirtircesine hataların havada uçuştuğu bir karşılaşmaydı. Bir defa sevdiğim için ve oyun nihayet izin verdiği için kaleye Wakashimazu’yu aldım. Heyhat, 1-3 geriye düştüm. Wakabayashi ile ikisi arasındaki farkın bu derece açık olduğu bir başka oyun yok sanırım.

Tsubasa ile Cyclone çektim, engellediler malum sahne sebebiyle. Ancak ikinci yarıda Twin Shoot denedim, ona da sahne çıktı ve aldılar. Açık Ağızlı Gülümseme

@ScoUnk
Ben Hyuuga’yı bu halde gördükçe kahroluyorum. Güzel Onu genelde 2 numaraya filan alıyorum. Gülümseme
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: