*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda

Aslında Asya maçları bitince herkes level değerlerini paylaşsa güzel olabilir. İlk turnuva maçından hemen önce.

Ben Tachibanalar'ı çok sık kullanıyorum. Röveşataları biraz kaleciyi yormak için falan çekiyorum, arada gol olursa oluyor. Ama bence Tachibanalar her kaleciye gol atabilecek oyuncular. Onların bu kadar etkisiz olması beni şaşırttı.

Mesela Misaki 777 enerjiye sahipken Jumping Volley vurdum, kaleci çıkardı vs.

Belki de ben çok şanssızdım.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Mesajımı güncelledim tekrar bakabilirsin. Tachibanalar ben kötü demiyorum.Jito ile vurdukları şut çok işe yarıyor ama havadan vurdukları şut bu kaleciye gol atmak için yeterli  değil. Sen bunu bile başardın Gülümseme
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: cusie5z.png]

Ben bu kaleciyi az çok geçmiş deneyimlerinden hatırladığım için ona göre baştan dikkatli oynadım. Örneğin GK Hyper Overhead yemezken Misugi’nin düz kafa vuruşunu yedi. 2 defa Misugi ile yürüyerek gol attım Açık Ağızlı Gülümseme ama işte Misugi’ye bu ortamı hazırlayan Misaki’nin kafa vuruşları oldu. Hatta ceza sahası içinde Misugi ile kaleye çok yakın duran Misaki’ye pas attım ve direkt gol oldu, yani pas ile gol attım. Dil Çıkarma

Belki biraz da şanslıydım ancak özel şut çekmek yerine düz vuruşlar yapmayı tercih ettiğim için beklediğimden fazla sayıda gol buldum, oysa ki skordan bağımsız olarak yenmeye razıydım. Güzel

Bu ana kadar ben de yalnızca 1 maç kaybettim. Asya turu bitiminde Level & Stat paylaşımı yaparım. Benim için de iyi olur, yoğunluktan inanın kendim bile açıp da bakmadım. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: kwwnhu9.png]

Japonya 6 - 0 Irak

Goller: Tachibana(4) - Matsuyama - Souda

Misaki'nin 3 topu direkten döndü.
Rakibin çekmiş olduğu 2 Drive Shot direkten döndü bir şutu da İshizaki bloklayınca bu maçı mucizevi bir şekilde gol yemeden tamamladım.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: ajspbei.png]

Ecel terleri döktüm, bir türlü üstünlük kuramadım. İlk yarı 1-3 gerideydim son saniyelerdeki Drive şutları direğe çarpmasa penaltılara gidecek ve muhtemelen ikinci yenilgimi alacaktım. Kızgın - Sinirli
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Japan 9-3 Iraq

BAE'den çok çok daha zayıf bir rakip. En azından gol atılabiliyor. Yalnızca salmamak gerekiyor, yoksa benim gibi son 5 dakikada 3 gol yersiniz. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: