*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda

Alternatif isimleri kullanmak keyif veriyor gerçekten. Ben de Sano'yu tahmin ettiğimden fazla kullanıyorum.

@Tsumax

Malesef asya maçları büyük oranda çok basit.

Japan 8-4 Katar
Katar ters bir takım. Morisaki kalede çaresiz. Eğer defansa önem göstermezseniz gol düellosu şeklinde geçmesi mümkün bir maç. Rakip hızlıca ceza sahamıza gelip Morisaki'nin asla kurtaramadığı şutlarını çekiyor.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Japan 3-3 UAE (Pen: 5-3)
Sultan'a gol atmak gerçekten çok zor. Bir de benim son dakikada saçma sapan yaptığım fantezi vuruşu yüzünden penaltılara kalmış olduk durduk yere. Japonya'nın belki de en zor Asya maçı bu maç.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: cp1c9t8.png]

Malezya ile keyifli bir karşılaşma oldu. Kusta cidden bu oyundaki en iyi savunma oyuncusu. Gülümseme

[Resim: q438cnc.png]

Katar’a gerçek hayatta zaten gıcığım burada da fena halde asabımı bozdu; her fırsatta bam güm vurdular, kurtarmamız elbette söz konusu değil. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: mw5vzi0.png]

Japonya 4 - 0 UAE

Goller: Misugi(2) - Matsuyama - Misaki

Bu oyunda golü bir şekilde buluyorsunuz ama gol yememek zor. Bundan dolayı defansif oynamak daha makul.
Oyuncuların enerjilerini bitirmekten uzak durmuyorum. Defansif oynuyorum.
Misaki'nin iki topu direkten döndü birini Misugi tamamladı. Misaki Jumping Volley ile Matsuyama da Eagle Shotla gol buldu.
Kaleci kolay kolay gol yemiyor ama atak konusunda zayıf bir takım.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Benim bu maçta yediğim goller şaka gibi de, senin level değerlerin kaçtı nasıl bu kadar kolay gol attın? Benim videoyu izlersen denemediğim şut kalmadığını görürsün. Sultan işkence oldu bana resmen.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Senin maçını şimdi izlemeyi bitirdim. Yanlış anlama ama çektiğin şutlar kalecinin yiyebileceği türden şutlar değildi.
Tachibanalarla gol atmana şaşırdım doğrusu. Bu kaleciye röveşata ile gol atman çok zor. Aynı şekilde Skylab Hurricane de çok güçlü bir şut değil.
Misaki ve Misugi'nin en güçlü şutlarını enerjileri tam iken kullanırsan daha etkili oluyor.
Ben bu maçta Misugi'nin 400 lük röveşatası hariç hiç röveşata çekmedim.
Sano bende Misugi geldikten sonra hep yedek kaldı. 9 Numarada Matsuyama oynuyor.
Golleride dediğim gibi Misugi birisini direkten dönen topta tamamladı ki direkten dönen topta Jumping Volley'di.Sen de bu şutla file deldin.
Diğer golü 400 lük röveşata ile attı.Diğer iki golde Jumping Volley ve Eagle Shotla geldi.
Senden sadece 1 gol fazla attım Gülümseme Yanılmıyorsam ; yanlış hatırlıyorsam düzeltebilirisiniz 2 maç kaybettim diye hatırlıyorum.
İstersen level değerlerimi paylaşabilirim.

[Resim: gu6bvwk.png]

Ben yine de paylaşım yapayım soru işareti kalmasın. Irak maçını da oynamıştım.
Arabistan maçı öncesi level durumum.
CT3 etkinliğindeki durum tekrar başıma gelmesin diye senin paylaştığın rom ile oynuyorum.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,987 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi