*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: w32i4ia.png]

Japonya 10 - 2 USA

Goller: Misaki(4) - Matsuyama(4) - Sano(2)

İlk yarı 6-2 bitti. Souda ve ikizler Micheal'ı iyi tuttular.
İkinci yarı enerjisi biten Souda'yı Jitou ile yer değiştirdim.
Maçın ortasına doğru Micheal'ın da enerjisi bitince sıradan oyuncuya dönüştü.
Benim açımdan maç zevkli bir hal aldı.
Gollerin hepsini röveşata ile attım. İki röveşatada direkten döndü.
Nakanishi özel şutların dışında yine iyi iş çıkardı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Japan 13-2 USA

Oldukça basit bir maç. Eski ABD neredesin sen? Gülümseme

Mihael maça başlasın, orta sahada topu kaptırsın, Tachibanalar gol atsın. Gülümseme Bu maçın özeti buydu. İlk yarıda 8 gol attım zaten. Tachibanalar maç boyu 4'er gol attılar. Gülümseme

Onun dışında bu maçla ilgili keşfettiğim 2 ilginç detay var.

Biliyorsunuz CT Dream Team oyununda mangadan sonrası anlatılıyor. Kulüp maçları ile devam eden sonrasında Şampiyonlar Ligi'ne bağlanacak olan hikayede Juventus'un yeni bir kalecisi var; Roman Bacchus. Bu kaleci çok güçlü olarak resmedildi ve ABD vatandaşı. Amerikan futbolundan normal futbola geçmiş biri. Bu takımın da yedeklerini incelerken yedek kalecinin isminin Bacchus olduğunu fark ettim. Belli ki bu isim uzun zamandır akıllardaymış.

[Resim: 10753985_4b739424a63e54f598c636c5d07ac7e...OXJYGYDADA]

Onun dışında mangayı takip ediyorsanız Michael isimli İspanyol oyuncuyu biliyorsunuzdur. Onun da bir rahip olması, sarı dalgalı saçları olması gibi detayların yanında, Mihael'in isim benzerliği ve durduk yere dini bir konseptle karşımıza çıkmış olması da çok ilginç. Gülümseme

[Resim: 10753985_6e9af5eeed14f4c678a6480511f9949...OXJYGYDADA]
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: jnph87b.png]

Japonya 4 - 0 Filipinler

Goller: Matsuyama(3) - Misaki

Bu kaleci röveşata falan yemiyor. Kaç tane özel şut kurtardı. İki topum direkte patladı.
Kaleciye çok ayar oldum Gülümseme  Vee artık Jun Misugi de bizle. Sonunda geldi iki gözümün çiçeği Açık Ağızlı Gülümseme
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Japan 7-0 Philippines

Kolay takım, ama basit değil. Kalecileri zaman zaman topları kurtarabiliyor. Ama gol yiyeceğinizi sanmam. Bu maçtan sonra takıma bir babayiğit katılıyor. Dil Çıkarma

@Makoto Soda
Bu maçtan sonra 2 gün ara verelim @Hikaru Matsuyama da yetişsin bize, yoğunluktan yapamadı sanırım.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: j3kub3f.png]

Amerika’nın belki 2 golü daha olurdu ancak Mihael’in şutu 2 defa direkte patladı. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: s8mteqo.png]

4-0 yendim Filipinleri. Ekran görüntüsü niye böyle oldu derseniz 3-0 iken son saniyede gol atıp da rakip oyuna başladığı gibi hakem maçın son düdüğünü çalınca kayıt almaya yetişemedim. Dil Çıkarma

Bu basit maçı Misugi’nin varlığı elzem demek için bilerek zorlaştırmışlar. O GK neydi öyle tövbe Ya Rabbim. Dil Çıkarma :
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: