*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda

Nakanishi olunca sanırım hırslandı geçmişteki hikayelerinden ötürü. Dil Çıkarma

Ama Nimaiba Kamisori ağları yırtma konusunda çoğu zaman yeterli oluyor. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 7sua7i5.png]

Nimaiba Kamisori çok tatlı ya. Güzel Zaten bu oyunun en sevdiğim özelliklerinden bir tanesi de oyuncuların mangadaki tekniklerini oyuna uyarlama konusunda ciddi emek harcanmış olması.

Fas maçı epey kolay geçecektir. 8-10 gol rahat atılır diye düşünüyorum. Bir de yanlış anımsamıyorsam bu ilk maça özel senaryo gereği bir şeyler yaşanıyordu ancak ne olduğunu tam hatırlamıyorum, muhtemelen bize bilaşey bir gol yazacaklar ama hadi hayırlısı Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Ben kaçırdım ama sanırım Matsuyama ile Misaki'ye pas vermek gerekiyor. Emin değilim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: drk2npq.png]

İkinci yarıda Matsuyama’ya pas atarsanız Misaki bilabedel Jumping Volley ile fileleri sarsıyor. Dil Çıkarma

Arada böylesi kolay maçlar da iyi oluyor açıkçası. Bu arada bu oyunca Japonya ile oynaması çok ama çok keyifli. Yupi

Sanırım Misaki ile 5 gol attım, 2 tane de Matsuyamam salladı. Kalp - Sevgi
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Japonya 12-0 Fas

Bu maçı ikinci yapışım. İlk yaptığım maçı 8-2 kazandım fakat video kaydı alırken başlat tuşuna basmayı unuttuğum için tekrar yaptım. Ağlama

Daha fazla atmamın tek sebebi, oyuncuların yapabileceklerini öğrenmek oldu. Takımı tanıyınca, gol atabilecek çok oyuncu var zaten. Neredeyse herkesle gol attım sanırım. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 9 - 2 Fas

Goller: Misaki(5) Tachibana(2) Sano Souda

İlk yarı iki top geldi ikisi de gol oldu. Ben de ikinci yarı Nakanishi'yi aldım. Rakibi karşıladığı zaman şutu bekledikten sonra yumruk yaparak 5 şut kurtardı. Sorimachi'nin yerine Takasugi'yi oynattım çok yararını gördüm.Kayması çok iyi. Takımı tanımış olduk.
İnternetim olmadığı için telefonu modem gibi kullanıyordum. Çok az kaldı. Fotoğraf atamazsam beni mazur görün.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: