*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Tsumax

İlk oynadığımda ben de çok yeniliyordum. Bir şeyi öğrenmenin en iyi yolu başarısız olmaktır. Gülümseme

Lecce 6-1 Sampdoria
İlk maç gol düellosu şeklinde geçti ve 5-4 yenildim. Sonra ekstra level almadan tekrar oynadım. Fakat bu sefer neredeyse her attığım gol girdi.

Topu çok dolaştıran ve şutları çoğunlukla gol olan bir takım, fakat ikinci maçta şansım yaver gitti ve rahatça geçtim.

Bu maçın ardından sonunda final maçına geldik;

Parma
1 - Florijancic (GK)
2 - Di Mauro
3 - Favalli
4 - Cravero
5 - Sclosa
6 - Boksic
7 - Brolan
8 - Doll
9 - Marchegiani
10 - Signori
11 - Hinestroza
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: sqtb728.png]

Beklediğimden çok ama çok daha kolay geçti. Müller Drive Overhead bile yemeyince Wakashimazu da büyük sorun çıkarır diye endişe ediyordum ancak 4 tanesinden 3’ünü yedi ve Hyuuga’ya maç boyunca sadece 1 defa Tiger vurdurdum ve o da direkte patladı iyi mi. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Bugün evi topluyorum.Yarın da göç var. Ben bir kaç gün maç atamayabilirim. İnternet taşıma falan derken uzun sürebilir. Olmadı artık sadece telefondan sonuçları atarım. Ama her türlü yetişirim.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda  kolay gele ev taşıma işleri zordur bu sıcaktaGülümseme)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Sorun değil, @Hikaru Matsuyama da bir maç geride benden şu anda. Olmadı bir gün erteleriz maçları. Bundan sonraki maçlar daha basit zaten, topluca yapar atarsın.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Lecce 5 - 3 Sampdoria

Juve’yi rahat yendikten sonra bu maçı da kolayca alırım diyordum ama son ana kadar ecel terleri döktüm ki zaten o nedenle de ekran görüntüsü almayı da unutmuşum. Güzel

Sıradaki maç benim bu oyundaki en sevdiğim karşılaşma.

Herkese başarılar. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 554 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,607 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: