*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lecce 2 - 6 Inter
Yaşadığım hayal kırıklığı yüzünden ekran kaydı bile alamadım.  Kızgın - Sinirli Ben bu takımı ilk seferde nasıl da yenmeyi başarmışım, hayret. Müller'e gol atmak çok zor ancak Ruben'den gol yemek çok kolay.  uyu
Allah vere de ikinci oynayışımda yenebilsem, yoksa ikinci bir Kapelloman vakası yaşanacak gibi (benim açımdan).  Dil Çıkarma

@ScoUnk
İkinci oynayışında mı kazandın?  Gülümseme
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama
Hayır, ilk oynayışımda 3-2 kaybettim. İkinci oynayışımda evde dikkatimi dağıtan bir şeyler oldu, ben de maçı saldım, senin gibi fark yedim.

Maçta 2-0 öne geçmek, 3-0 öne geçmek hiçbir şeyi garantilemiyor. Çünkü bir noktadan sonra Muller asla gol yemiyor. Oyuncuların enerjileri bitmeye yaklaşıyor. Rakibin de her vurduğu gol oluyor.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Lecce 1 - 3 Inter

Son 10 dakikasına 1-0 önde girdiğim ve topum direkten döndükten sonra maç bambaşka bir hal aldı. Maçın seyri değişti.
3 gol peşpeşe yedim. Bizim kaleci bu maç beni çok şaşırttı iyi bir performans sergiledi. Yine de yenildim.
Zor bir maç ama Müller'den dolayı ben savunmada çok zorlanmadım. Defansımız ve orta saha birlikte savununca mücadele seçeneği ile topu çalabiliyoruz. Sıkıntı tamamen Müller.

Lecce 2 - 2 Inter (Penaltılar 4-3)

Son dakikalara 2-1 geride girdim. Enerjisini toplayan Tsubasa ile Drive Röveşata ile gol attım.
Maç 2 -2 bitti. Penaltılarla kazandım.
Bu da Tsubasa'nın Drive Röveşatası ;

[Resim: acrvf17.png]

Nacizane bir kaç tavsiyem olacak zaten bilirsiniz.
Maç seyir halindeyken Y veya X tuşuna bastığımızda top bizdeyken hücum , top rakipte iken daha iyi defans yapmamızı sağlayan menüler çıkıyor. Ne kadar enerji yiyor bilmiyorum ama ben faydasını gördüm. Tesadüfen de işe yaramış olabilir.
Bir de top sürerken takım arkadaşımız yanımızda ise üstünde kontrol paneli yanıp sönüyorsa yine Y tuşu ile pas verebiliyoruz.
Paylaşmak istedim belki bilmeyenler vardır.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: hqq246z.png]

Lecce 5 - 7 Juventus

Goller: Tsubasa(5) / Hyuga(5)

[Resim: cb46k56.png]

Tsubasa'nın en zor rakibi. Hyuga yetmezmiş gibi bir de Wakashimazu var. Bizim kaleciyi de sayarsak bize çok iş düşüyor.
İlk maç sinirimden yedek kaleciyi aldım. Daha iyi kalecilik yaptı en azından uzaklaştırması sağlam. İnanması güç ama Hyuga'ya röveşata vurdurmadı. Her şeye rağmen ilk maç çok güzel geçti. Ne yaptımsa Hyuga'yı durduramadım.
İkinci maç 2 farkla öne geçince 4-4-2 olan taktiğimi 4-5-1'e çevirdim pres yaptırdım.
Tsubasa'ya da Hyuga'yı tutması için özel markaj uygulattım.
Kesinlikle şut çekmeyin Tsubasa ile özel çalıma gidin her seferinde geçti Wakashimazu'yu.
Maçını oynamayanlara kolay gelsin gazanız mübarek olsun Açık Ağızlı Gülümseme
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Lecce 5-4 Juventus
Açıkçası sonlara doğru biraz saldım. Benim için aşırı zor bir maç olmadı çünkü Inter maçında yenildiğim için Juventus oyuncularına karşı biraz fazla güçlü kaldım.

Bence Wakashimazu'ya en iyi gol atma şekli orta-kafa. Beni tek zorlayan Hyuga oldu, çok fazla şut çekti. Yanlış hatırlamıyorsam onların 2 benim 1 topum direkten döndü.

Özel sahnelerle dolu güzel bir maç bu. Sampdoria maçına level farkı kapanmış, hatta bir level geri düşmüş olarak gireceğim. Gülümseme

2 gün sonraki Sampdoria kadrosu;

Sampdoria
1 - Agostini (GK)
2 - Catanese
3 - Simoni
4 - Montorfano
5 - Dizotti
6 - Flatt
7 - Mauricio
8 - Sacchetti
9 - Padovano
10 - Colonnese
11 - Eckstrom
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 7t03rio.png]

İkinci oynayışımda geçebilmiş olmama sevindim, hem de PK atışlarıyla.  Dil Çıkarma

[Resim: 4feeeg6.png]

Gerçekten çok zor bir karşılaşma. İlk seferde geçebilen varsa hakikaten helal olsun. Ben eskiden oynadığımda Tsubasa ile golü bulduktan sonra vakit geçirerek yenebilmiştim.  Güzel

Bence biraz aşırıya kaçırmışlar bu maçı, bu kadar zor olmamalıydı.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: