*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda
Senin kaleci ile röveşata olayın, yazı tura atıp 50 kere üst üste yazı gelmesi gibi bir şey. Yani kısacası aşırı şanssızlık. Ben kaleci ile çıkıp röveşata golü attım oradan biliyorum. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 
Manchini ile attığın 6 ncı gol çok iyiymiş ya. Neredeyse açı sıfırdı.  Süper

Roma maçında 2-0 güzel bir başlangıç yapmışsın. İlk yarının başlarında Tsubasa ile orta sahadan vurduğun daha doğrusu vuramadığın Drive Shoot yanlışlıkla mı oldu?  Güzel  
Roma'nın attığı ilk gol de çok etkileyiciymiş doğrusu.  Gülümseme

Penaltılarda beşte beş attın, valla' bravo, tebrik ederim.  Süper
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Malesef o Drive Shoot'u yanlışlıkla çektim evet. Gülümseme Bu arada Tsubasa'yı kullanmayı pek beceremiyorum sanırım. Carnevale olmasa bittik.

Penaltı konusundaki başarım gerçekten ilginçti. Tsubasa oyunlarında 5'te 5 yaptığım çok nadirdir. Ama @Makoto Soda sanırım benden daha başarılı. Etkinlik boyunca 3 kere falan penaltılarla galip geldi. Gülümseme 

Maçlar yavaş yavaş zorlaşmaya başladı ve bu durum beni endişelendiriyor.  ?????
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Diğer konularda ne kadar şanssız isem penaltı konusunda FIFA olsun PS olsun şansım hep yaver gider. Kaleci iç güdüsü diyelim Gülümseme
3 maç oldu galiba penaltılarla kazandığım.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: rs2qgy5.png]

Beklediğimden çok daha zor bir karşılaşma oldu, Roma bol bol atıyor. 
Benim iyi ki penaltılara gitmedi bu maç yoksa kazanamazdım büyük ihtimalle.  Dil Çıkarma

Allah herkesin bugünkü İnter maçında yardımcısı olsun, hakkım size helaldir.  Açık Ağızlı Gülümseme
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Lecce 2-1 Inter
Ekstra level almadan yenemedim. Sürekli 2-0 öne geçiyorum sonra bir daha gol atamıyorum ve rakip de galip geliyordu.

Muller'e gol atmak gerçekten işkence. Ekstra level almama rağmen zar zor yenebildim.

Sıradaki maç Juventus ile;

Juventus
1 - Ken Wakashimazu (GK)
2 - Abate
3 - César
4 - Jürgen
5 - Paganin
6 - Manicone
7 - Jonk
8 - Fontolan
9 - Kojiro Hyuga
10 - Facchetti
11 - Pancev
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,677 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: