*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genova maçında Bruno, rakip gol atsın diye çok beklemiş ama bakmış ki atacakları yok, başlarım böyle işe deyip kendi kalesine gol atmış. Açık Ağızlı Gülümseme

Genel itibariyle temiz bir maç olmuş. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Milan maçı baya zormuş yenemedim haliyle zaten zor gol atıyom..
orta yapmak pek işe yaramadı nerde yanlış yapıyom anlmadım..
2. maçta zorda olsa yendim...sonraki maçta geneo biraz daha kolaydı 3-1 yendim onları..
bunda süper sutları kendimi çekiyor yoksa RISE OF NEW CHAMPIONS daki gibi basılımı tutuyoruz tuşa..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Tsumax

Bu oyunda diğer oyundakilerden bir farkı yok. B tuşuna basacaksın, fakat özel şut çekerken A tuşunu değil B tuşunu kullanacaksın. Yerine göre X tuşunu. Mesela özel şut olan oyuncularda oyunu durdurduktan sonra sağ tuşuna basarsan yeni bir pencere açılır. Orada Drive Shoot 180 yazar yanında da B yazar. Sağ tuşa basılı bir şekilde B tuşuna basarsan Drive çeker. Ya da Bilmemne Şutu 240 yazar solunda da X yazar. Sağ tuşa basılı şekilde X tuşuna basarsan o şutu çeker. Oradaki sayılar da kaç enerji gideceğini gösterir.

Ortayı da genelde 11 numara Carnevale'ye aç, onun vuruşları Tsubasa'nın röveşatasından bile güçlü olabiliyor. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Teşekkür ederim. Sonradan da olsa yetiştim. 
Çok fazla düğün var eve geç saatlerde geliyordum. Biraz aksama oldu.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Lecce 5-5 AS Roma (Pen. 5-4)
İlk maçı 5-4 kaybettim, ama ekstra level almadan devam ettim. Rakipteki Helmer'ı kontrol edebildiğiniz sürece sorun yok. Kontrol edemiyorsanız ondan fazla gol atmanız lazım.

Ben ikinci maç son anlara kadar güzel kontrol ettim, fakat son dakikalarda gol yedim ve penaltılara gitti.

Sıradaki maç daha göz korkutucu, bakalım ne olacak. Dil Çıkarma

Bu arada, maç içerisinde Tsubasa ile Carnevale'ye ceza sahasına orta açmayı unutmayın. Gülümseme

Sıradaki maç Inter kadrosu;

Inter
1 - Deuter Muller (GK)
2 - Carrera
3 - Dino
4 - Giancarlo
5 - Fortunato
6 - Gallia
7 - Pollini
8 - Igor
9 - Ruben
10 - Michelangelo
11 - Bergkamp
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: prrd7el.png]

Lecce 5-5 Roma  Penaltılar 4-2

Goller: Tsubasa (3) - Mancini - Carnevale

Şu pozisyonda röveşata gol olsaydı.Daha iyi olacaktı. Yine bir röveşatam direkte patladı.Top da patladı bu sefer.
Artık iyice inanmaya başladım kaleci ile röveşataya çıkmayacağım.
İlk yarı 4-4 bitti.
Rakibin Rolling Head vuruşu çok artistikti.
Kalecimiz yine çok formdaydı istakrarını hiç bozmuyor efsane bir kaleci Açık Ağızlı Gülümseme
Sonra ki maç çok sıkıntı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: