*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya vs İngiltere

Tsubasa (Misaki) - Heel Lift
Nitta - Falcon Shoot boş kaleye.

[Yok]

Japonya 2-0 İngiltere

Rakip defansif anlamda çok etkiliydi. Rabson duvar gibiydi, geçit vermedi. 3 tane ağlara giden topumu çizgiden çıkardılar.

Boş kaleye Nitta ile Falcon Volley golü atmama çok sevindim.

Lorimer de çok fazla şut çekti ancak Wakashimazu hiç geçit vermedi.

Çin maçının aynısı oldu resmen.

...

Bu arada Wakashimazu 5 maçtır gol yemiyor!

Japonya 5-0 Uruguay
Japonya 1-0 Belçika
Japonya 2-0 Güney Kore
Japonya 2-0 Çin
Japonya 2-0 İngiltere

CT1'de formayı tutan Ken, CT2'de Wakabayashi'ye kaptırsada, CT3'te tekrardan formayı Wakabayashi'den almayı başardı.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: NhOVulcy_1.jpg]

ilk yarı hernandez gol yemez diye süreye oynadım biraz.penaltı olayını denedim faul yapmadılar.
ama biz penaltı ararken jitou sagolsun rakibe penaltı yaptı..
2. yarı hyuganin iki garanti golune güeveerek rahat şekilde maçı aldık..
Yukarı Çık Cevapla

Japan Youth 4-2 Argentina Youth

Açıkçası fazla zor bir maç değil. Ama 6 numara Amleto'nun volesi ağları deldi. ?????

4 golden fazlası atılabilir. Zaten 3 tanesini Hyuga atıyor. Ben biraz rahat oynadığım için bu kadarda kaldım. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: igrlmj0.png]

Maç gitti gitti geldi ama sonunda gülen taraf biz olduk. Şu ana kadar etkinlikteki en keyifli maçımdı açık ara. 

Ishizaki, Diaz'ı resmen gole KAPADI!

1- Diaz kafa vurdu, Ganmen Block
2- Diaz Zenten vurdu, Ganmen Block
3- Diaz Drive vurdu, Ganmen Block
4- Diaz ceza sahası içerisinde çalıma yeltendi, penaltı yaparak da olsa engelledi (Babington'un penaltısını da kurtardık Yupi )

Bunca senedir CT oyunları oynarım ilk defa bir maçta 3 defa Ganmen Block yapıyorum, bu günü uzun süre unutacağımı sanmıyorum.  Güzel

Maç uzamazdı bile belki ancak Arjantin kalecisi muhteşemdi, resmen her şeyi kurtardı ama özellikle de 3 Lightning Tiger'ın ikisini tutunca maç çok zora girdi. 
Nitta ile boş kaleye gol attım, hayret.  uyu Bu oyunda en zoru belki de boş kaleye gol atmak; ya top patlıyor, ya direğe çarpıyor, ya rakip çıkıyor. Kaleciden top dönüp de rakip kale boş kalınca bu oyunda ben açıkçası hiç sevinemiyorum.  Dil Çıkarma
Skora attığı 2 golle destek veren Matsuyamam olmasa kim bilir ne yapardım bilemiyorum  Kalp - Sevgi ancak yine de bu maçın adamı tartışmasız 4 muhtemel gole engel olan Ishizaki idi.  Süper

Fransa maçına 48 Level ile çıkacağım.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Japonya 5 - 4 Arjantin

Çeklerle Hırvatlar bu kadar yıkılmamıştır. Çok çekişmeli bir maç oldu.
2-3 gündür düğünlerden dolayı şehir dışı yolculuklar oldu.Epey yoruldum. Maçı da sabaha karşı uykulu oynadım.
Arjantin'de Galvan'ın olduğunu bile unutmuşum. Bir de sürekli nedense kaleci ile birebir zorlamışım.Neden böyle bir strateji izledim bilmiyorum.
Çok saçma oynadığım bir maçtı ama benim içi en unutulmaz CT maçlarından biri oldu.
Biliyorum CT3'ten sürekli yakınıyorum ama oyunda gerçekten çok büyük sıkıntılar var.
Arkamda kalan adam öne attığım pasa çıkıyor. Bir de 20:30'da başlayan atağa ve pozisyonun nasıl saçma bittiğine bakar mısınız ?
Top Hyuga'nın 1 kare önünde fakat neredeyse 5-6 kare geride olan oyuncu topa hakim durumda.
Bu oyun zar atma oyunundan farksız. Tek sevmediğim Tsubasa oyunu oldu. Zaten mesafeliydim daha arttı.
Oyunda çok fazla bug var.
Fransa maçına 48 level çıkacağım.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Bu oyunu ilk oynadığımda ben de CT2'deki oynama alışkanlığıma göre oynamıştım ve çok zorlanmıştım. Bu oyunda pas atarken güvenli olması için oyuncunun maksimum 1 önündeki kareye pas atmak lazım. Benim CT2'de 3 kare önüne pas attığım bile olmuştu.

Onun dışında oyuncular top havada süzülürken de hareket halinde. Örneğin pas hedefe giderken, arkadaki oyuncu yetişiyor öndeki oyuncuya. O yüzden çok dar pas aralıklarından da pas vermemek gerekiyor.

Ama oyunun RNG'si yüksek buna katılıyorum.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 554 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,610 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi