*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk

Wakabayashi takıma katıldığından beri onunla çıkıyorum maçlara.
SGGK'nın bendeki yeri çok ayrı. Eskiden Wakashimazu'yu daha çok severdim.İlk CT2 oynadığım zamanlar bana hep daha havalı gelirdi.
Manga okuya okuya Wakabayashi dokunulmazlık kazandı bende Gülümseme
Genzo varsa kale onundur.
Maçlarımız dediğin gibi benzer maçlar olmuş. Sen gol yemeyebilirdin yumruk çıksaymışsın.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk  evet senin videoyu izleyince anladım o şutun raiju şut olma ihtimali var çakan şimşeklerdenGülümseme)
birde ayak sürtme olayıını yapsalarmış tam olurmuş neyse...
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: kdm8j67.png]
Bu gerçekten çok güzel bir maç; hele de benim gibi Hyuuga ve Wakashimazu'yu seviyorsanız, tam Touhou'nun intikam karşılaşması.  Dil Çıkarma Wakashimazu, Abisegeri ile hava toplarında benim görebildiğim kadarıyla %100 başarılı bir savunma ile rakip kim olursa olsun geçit vermiyor. Hyuuga'nın ise banko 2 golü var. 

Oyunda artık çok eminim; penaltı açığı var, yani rakip kaleciyi geçmek yerine rakipten PK kapmak çok daha kolay ve rahat. Bu maçta tam 3 defa PK oldu ve fakat her zamanki şanssızlığımla yalnızca 1 tanesini gole çevirebildim.  Kızgın - Sinirli  

Arjantin maçına 46 Level ile çıkacağım. 

...
Maç boyunca aklım bir yandan hep Kapelloman'daydı.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Oyundaki penaltı açığı, çok kolay penaltı olmasından kaynaklanıyor. Ben mesela çoğu zaman bir şey olmayacağını bilsem bile hava mücadelelerine çıkıyorum. Ya da kaleciye gol atamıyorsak ceza sahasında bol çalım atmak bir çözüm. Oyunda çok basit bir şekilde faul oluyor.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Arjantin Youth
1 - Buayer
2 - Broso
3 - Raimondo
4 - Gabriel Galván
5 - Valeri
6 - Amleto
7 - Fátima
8 - Babington
9 - Satrústegui
10 - Juan Diaz
11 - Alán Pascal

Bu kez rakip Arjantin. Diaz biraz uğraştırabilir. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Çin

Tsubasa (Misaki) - Heel Lift

Tsubasa (P)

Japonya 2-0 Çin

İlk Yarı

Maçın başlarında Tsubasa'nın Heel Lift'i ile 1-0 öne geçtim. Sonra yine aynısını denedim ama Lu kornere uzaklaştırdı.

Wakashimazu, Rising Dragon Kick'i direkt yakaladı.

İlk yarının sonlarında Matsuyama ile bir penaltı kazandım. Ancak Lu, Matsuyama'nın penaltısını çıkardı.

İkinci Yarı

Misugi'nin çalımında Lu direkt topu kaptı.

Wakashimazu kaleye ikinci kez gelen Rising Dragon Kick'i yumrukladı.

Tsubasa ile ceza sahasına Cyclone çektim, sonucunda penaltı oldu. Ve Tsubasa kazandığı penaltıyı gole dönüştürdü.

Çin'in santrasından sonra topu yine kaptım ve maçın sonu olduğu için Cyclone çektim. Lu, Thunder-Slashing Kick hareketiyle uzaklaştırdı.

...

2-0 ile Çin engelini geçmeyi başardım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,727 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi