*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya vs Uruguay

Tsubasa (Misaki) - Heel Lift
Hyuga (P)

Misugi (Tsubasa) - Çalım
Tsubasa (P)
Tsubasa (Misaki) - Cyclone

Japonya 5-0 Uruguay

Bu maçı 5-0 yendiğime şaşırıyorum. Ben neredeyse hep birebire gitmeyi denedim ve golleri bulmayı başardım. Rakip ise bazen topu Victorino'ya atmadan kaptım, fake denediler ama bana geldi, özel kaymayla Victorino'yu durdurmayı başardım. Normal oyuncular şutlar çekti ve Wakashimazu hepsini yakaladı. Böyle böyle durum 4-0 oldu. En sonunda Victorino, süper kaymalarımı uçurmayı başardı ve sonunda Panther Stream çekti. Ancak Wakashimazu yumrukladı. Top yine bana geçti. Bitime az kalmıştı. Ben de Cyclone vurdum ve durum 5-0 oldu. Victorino topu alıp çalımlarına devam etti ancak hakem son düdüğü çaldı.

Bu maçı bu kadar rahat geçebileceğimi hiç düşünmemiştim.

CT2'den sonra Wakashimazu'nun bu performansı beni çok şaşırttı.

Maalesef maç sonu ekran görüntüsü almayı unuttum.
Yukarı Çık Cevapla

Japan Youth 8-5 England Youth (Normal Süre: 5-5)

Benim için zor bir maç olduğu kesin. Ben oyunun kalan maçlarında Genzo'yu oynatacağım demiştim. Bunun sebebi ise ona özel bir sempatim var. Wakashimazu'nun Sankakutobi'si sayesinde daha garanti kurtarışlar yapıyoruz, dezavantajı ise enerjisi bitince perte çıkıyor. Genzo ise enerjisi kolay bitmiyor, fakat garanti kurtarışı yok denecek kadar az. Gücü kadar konuşuyor.

Maçı gerçekten bitti denilebilecek noktadan çevirdim. Müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Rakibin bir topu direkte parçalandı. Tek şansım oradaydı.

Robson'dan uzak durdukça, atak yapmakta çok zorluk çıkacağını sanmıyorum. Bu maçta Misugi ve Matsuyama maçın gidişatına ciddi etki eden oyuncular oldu.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider  @Hikaru Matsuyama  @ScoUnk  @Makoto Soda

hepinize iyi bayramlar dilerim hergününüz bayram olsun..

@ScoUnk baya gollü bir maç olmuş..wakabayajhiye o kadar gol yemeyi yakıştıramadım..
onun sggk olayı bunda ve ct2 de kafasına göre takılıyorya bunu hiç sevmiyorum ve bu kadar gol yemeside ondan..
o yüzden yaptığım hacklerde sggk yi tıpki wakajimazu gibi alt tuşuyla biz istedimizde yaptırırım hepki buda ona mütiş avantaj sağlar..
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: s4tiiru.png]

Goller: Misaki (3) - Tsubasa (2)  / Lorimer

Bu maça da her zamanki gibi 3-5-2 pres sistemi ile çıktım. 9 Numarada Hyuga'nın yokluğunda Misaki ile oynadım.Şiddetle tavsiye ederim.
Misaki ile iki golü Tsubasa ile beraber vurdukları Twin Röveşata ile attım.Diğer golü hat-trick yapması için penaltıdan geldi.
Tsubasa'nın golleri Drive Röveşata ve Cyclone ile geldi.
Defans ve Wakabayashi harika işlere imza attılar. Çift volante ikizler ve Soda,Jitou Lorimer'e adım attırmadı.
Zor geçer diye beklediğim maç ilk yarı 4-0 bitti.

[Resim: dg7blmy.png]

Cyclone ilk kez file deldi şaşırdım.

Misaki dördüncü golünü atacaktı malesef top direkte patladı.

[Resim: gpxvdll.png]

Bu maç ve Hamburg maçının videosunu çekip atabilmeyi çok isterdim.

@ScoUnk Bir ara bana bu işleri öğretirsen çok minettar kalırım Gülümseme

Sonraki maça 42 level çıkacağım 3 level atladık.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: ksaxjq2.png]

Çok şükür İngiltere'yi ezdim aslında daha da atabilirdim ya da en azından maçta öylesi bir hava vardı ancak Robson'a çok top kaptırdım.  Kızgın - Sinirli
@ScoUnk 
Şayet yeniden oynama imkanın varsa bir de kalede Wakashimazu ile oynamanı tavsiye ederim. Eminim ki aynı şartlarda Wakabayashi'nin yediği gollerden çok daha azını yiyecektir.  Dil Çıkarma  Ayrıca tekraren vurgulamak isterim; CT1 ve CT2'den farklı olarak burada Guts bitse bile Wakashimazu Sankakutobi ile başarılı kurtarışlar yapabiliyor.  Kalp - Sevgi
2nci Amerika maçına ben de 42 Level ile çıkacağım.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Malesef şu saatten sonra hiçbir maçı tekrar oynama imkanım olmayacak. Biliyorsun önden yapıyorum maçlarımı. Gülümseme

Onun dışında Wakashimazu ile daha az gol yiyeceğimi biliyorum, fakat sevdiğimiz oyuncularla oynayamadıkça ne anlamı var. Dil Çıkarma
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,536 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,978 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi