*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@"digimax"

Var ama o maçta yeni 2 tane silahımız var. O yüzden o kadar da zor değil.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 
L'Ame-carnée Fransızcada Etli Ruh demek. DevilTi'nin gösterdiği Latince cümlenin (anima carnis in sanguine est-etin ruhu kandadır) Fransızcadaki karşılığı L'Ame-Carnée olduğu için de referans olarak kullanmış. 

Kadrodaki son iki ismin Japonca olması bana açıkçası pek de ilginç gelmiyor. Milli takım Belçika olabilir ama pekala kadrosunda vatandaşlık almış Japon kökenli oyuncular olabilir.  Güzel

...

[Resim: 9nx9gxr.png]

Keşke daha önce yazabilseydim, yoğunluktan ancak şimdi vakit bulabiliyorum: rakip kaleci ilk yarıda müthiş performans sergiliyor ancak ikinci yarıda gardı düşüyor, hele son 15 dakika kaldığından ise hepten yedek kulübeye "hoca beni değiştir, al beni al!" işareti gönderiyor.  Dil Çıkarma

Neyse en azından daha maçını yapmayanlar var, şayet mesajımı okuduktan sonra oynayacak olurlarsa dikkate almaları halinde çok daha rahat bir maç oynarlar. 

Ben 3 tane Tsubasa ile attım, 2 tane de Hyuuga salladı ve 2 tane de Eagle Shot ile Matsuyama gol buldu. Hatta son saniyede Kamisori Shoot çektim ve direkte patladı, kim bilir belki de o da gol olacaktır.  Dil Çıkarma

GK dışında rakip takım çok güçsüz, benim kaleme tek şutları var o da maçın uzatma anları oynanırken. 

Sanırım yapılacak en güzel şey ilk yarıda özellikle önemli isimleri harcamayıp maçı rölantiye almak, ikinci yarıdan itibaren Allah ne verdiyse saldırmak.

Ben bir sonraki maç olan Güney Kore karşısına 35 Level ile çıkacağım.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: tuyjdn5.png]

Japonya 4 - 0 Belçika

Goller : Tsubasa - Kazuo - Misugi - Hyuga

Maçla ilgili konuşulacak bir şey yok zaten.Rakibin gol atması çok zor.
Ramcane CT3 ve CT4'ün en iyi kalecilerinden birisi hatta Hernandez ve Müllerle aynı seviyede diyebiliriz.
Belki onlardan bile daha iyi olabilir.Hatta ilk yarıda gol atmak imkansıza yakın.Tek sıkıntısı @Hikaru Matsuyama dediği gibi
dayanıklılık konusunda çok kötü.

İlk Yarı

[Resim: rkc4ksm.png]

İkinci Yarının Başında

[Resim: m8kbcjf.png]

Bu da maçın son 10 dakikası

[Resim: ksqlro2.png]
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Yarınki rakibimiz;

Güney Kore
1 - Han
2 - Joo
3 - Son
4 - Yeo
5 - Noh
6 - Yang
7 - Song
8 - Wun
9 - Cha
10 - Kim
11 - Won
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Japan Youth 5-0 South Korea Youth

Bu maçın başında Hyuga'nın kampı terk ettiğini öğreniyoruz. En son bunu yaptığında Toho'daydı, dönüşü muhteşem olmuştu. Dil Çıkarma

Rakip genelde verkaçlarla ilerliyor. Bu da oyuncularını yakalamayı güç hale getiriyor. Onun dışında Cha'nın özel çalımı var defansı uçuruyor. Ancak özel kayma ile topu kapmak mümkün. Verkaçlarla ceza sahasına kadar gelip twin shoot vuruyorlar. Onun dışında çok güçlü değiller.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 7lqsmn3.png]
Hyuuga'nın boşluğunu doldurmak için Matsuyama'yı kullanma fikri iyi sonuç verdi ve Eagle Shot ile 3 gol buldum.  Yupi 

Ishizaki bu oyunda hava toplarında da Ganmen Block yapabiliyor, ilaveten Misaki'ye verilen defansif teknik sayesinde Japonya'nın savunma gücü çok artmış durumda. Özellikle bu iki isim sayesinde Güney Kore'ye nefes aldırmadık. Yine de maç boyunca 2 defa Twin Shoot vurmayı başardılar ancak Wakashimazu geçit vermedi.  Güzel
Maçın sonlarına doğru Souda 2 defa GK ile 1e1 kaldı ancak ikisinde de ne yazık ki Kamisori Shoot ile gol bulamadım.  uyu

Zorlu Çin maçına Level 37 ile çıkacağım.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: