*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: bg71xue.png]

Maç uzunca bir müddet başa baş devam etti, son dakikalarda bulduğum gollerle yenebildim. Hiç fena bir takım olmamış, gerçi Victorino'nun üzerimize doğru gelen ve son derece sıradan gibi görünen çalımları karşısında yaşadıklarımız şaşırtıcı olsa da.  Dil Çıkarma

Deneyim olsun diye rakip kaleciye bir tane de Cyclone salladım ama bana mısın demedi, muhtemelen Volley çaksam daha etkili olacaktı.  Dil Çıkarma

Uruguay'a bence bu oyunda iade-i itibar yapmışlar, tamam Super Striker'da da güçlü bir takımdı ancak burada hem "tekniklenmişler" hem de milli takım düzeyinde karşımıza çıkıyorlar.
Çok koyu bir Victorino hayranı olduğum için de ortaya koydukları performans ayrıca sevindirdi.  Güzel

Son derece "değişik" bir takım olan Belçika maçına ise Level 32 ile çıkacağım.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Hollanda

Islas - Şut
Matsuyama (Soda) - Eagle Shoot
Kazuo (Masao) - Skylab Twin Shoot

Islas - Şut
Islas - Şut

Matsuyama (?) - Eagle Shoot
Matsuyama (Masao) - Eagle Shoot
Nitta - Falcon Shoot

Japonya 5-3 Hollanda

Güzel maç oldu. Kolay olsada şans faktöründen dolayı rakip avantaj yakaladı. 2-1 öndeyken Nitta'nın kafa vuruşu direkten döndü. Böylece devre arasına yalnızca bir farkla girdik. Durum 2-2 iken Matsuyama ile penaltı kaçırdım ve kontradan gol yedim. 2-3 geriye düşsemde toparlamayı bildim ve 5-3 kazandım.

Maçta Libuta'yı hiç göremedim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 4w5oin5.png]

Japonya 5 - 4 Uruguay

Goller: Misugi(2) - Tsubasa - Hyuga - Misaki  / Victorino(3) - Da Silva

Golün birini penaltıdan attım. Maça 30 LvL olarak çıkmama rağmen ScoUnk başına gelenler aynen benimde başıma geldi.
Ne pas geçiyor ne özel verkaç adamlar her şeyi kesiyorlar. Hyuga'nın röveşatasını göğüslediler.
Souda ve Jitou bütün özel kaymalarda Victorino'ya karşı hep kendileri uçtular.
Rakibin bir topunu Jitou çizgiden çıkardı.Aynı şekilde benimde bir topum çizgiden çıktı.
Uruguay çok gelişmiş.Sonraki maça 32 level olarak çıkacağım.
@"digimax" Sana da çok geçmiş olsun.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Belgium Youth
1 - Ramcane
2 - Heimsoeth
3 - Damajaski
4 - Taganos
5 - Diels
6 - Heifetz
7 - Scheler
8 - Mersmann
9 - Randolf
10 - Tsuyanagu
11 - Miyazen

Belçika 1 numarasını DevilTi "L'Âme-Carnée" olarak çevirmiş "Anima carnis in sanguine est." cümlesinin bir adaptasyonu olarak yazmış ama. Bu bana bir anlam ifade etmedi. Bu konuda sen ne düşünüyorsun @Hikaru Matsuyama. Bu nedir ve sence çeviri doğru mu?
7 numarası シェーラー (Scheerer) şeklindeydi Scheler (Max Ferdinand Scheler ithafen) olarak değiştirdim.
8 numarası メルスマン (Meersman) şeklindeydi Mersmann olarak düzelttim.

Takımda 10 ve 11 numaraların isminin Japon ismine benzemesi de ilginç. Gülümseme

Bu maçı oynayacak herkese 2 kat başarılar dilerim gol atma konusunda. Zira çok da kolay olmayacak. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Japan Youth 1-0 Belgium Youth

Lanet gelsin böyle kaleciye. Gerçekten aklıma gelen her şutu, çalımı denedim. Top üzerinden atladım, altından geçtim, karşı karşıya denedim, muvaffak olamadım. Ancak 1 tane Tachibana ile gol atabildim.

Belçika gerçekten çok enteresan bir takım. Kaleci dışında takım çok kötü. Hiçbir varlık gösteremiyorlar. Ama kalecileri Hernandez ile kapışacak seviyede. Sanıyorum oyun özelinde bir kaleci sıralaması yapsam;

1- Muller
2- Hernandez = Ramcane
3- Luu

şeklinde yapardım.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Mac yorumlarinizi severek takip ediyor sabırla laptobumin gelmesini bekliyorum .
@ScoUnk bu kaleciyi hernandez kadar güçlü yapmaları ona haksızlık olmuş sanki..bu oyunda gertize yokmuydu.? .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: