*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk

Bencede uzatmaya gerek yok.
Hiçbirinize de kırgın veya kızgın da değilim.
Sadece biraz yazılanlardan dolayı üzüldüm.
Gol atamamamınıza hala şaşırıyorum üstelik ekstra levellerle. Hayırlısı olsun.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda  @Hikaru Matsuyama  @ScoUnk

Bencede uzatılacak bişey yok.sitede zatrn sizin gibi yorum yazan siteyi ayakta tutan çok az kişi var..
Daha da böyle turnuvalar ypacaz inşallah beraber o yüzden konuyu kapatıp devam edelim bence..

[Resim: lKZPzq6Q_1.jpg]

İlk maçı 3-0 kaybettim..bu oyunda hiç sevmedğim şu olay var.. maçlar ya çok kolay ya çok zor..
şu ana kadarki maçlar böleydi malesef...
Yukarı Çık Cevapla
@"digimax" 

Güzel tespit abi. Oynadığımız altı maçtan Mexico City vs Monterrey ve Yorkshire vs Manchester United maçları dengeliydi bana kalırsa. CT2 daha düzenli gidiyordu. Keza CT1 de öyle.
Yukarı Çık Cevapla
Herkes maçını yaptığına göre, sıradaki maçın kadrolarını paylaşmak istiyorum. Tsubasa ile sonunda ciddi bir rakibe karşı oynayacağız.

Sao Paulo FC
1 - Renato
2 - Lima
3 - Marini
4 - Amaral
5 - Doutor
6 - Batista
7 - Tahamata
8 - Babington
9 - Gil
10 - Tsubasa Oozora
11 - Platon
Coach - Roberto Hongo

CR Flamengo
1 - Lasley
2 - Getúlio
3 - Sanos
4 - Sorilha
5 - Biao
6 - Santamaria
7 - Tarutz
8 - Ishizu
9 - Wirsen
10 - Carlos Santana
11 - Falla

Ben her zaman Flamengo'da oyunlarda Luciano Leo'yu görmek istedim. Benim için Tsubasa-Misaki ikilisi gibiler çünkü. Ama TECMO oyunlarında maalesef yer almıyor.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Leo'yu ben de isterdim. Ve en çok Sao Paulo'dan Pepe'yi görmek isterdim. Yukarı Çık Cevapla @Karl Heinz Schneider

Leo ve Pepe sanırım yine beraber oynadığımız Captain Tsubasa J: Get in the Tomorrow oyunu harici yok. Bir de mobil oyunda ve en son çıkan Rise of New Champions oyununda var işte.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,536 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,978 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi