*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda

Sen niye celallendin ki? Gülümseme

Biz sadece nasıl başardığını öğrenmeye çalışıyoruz. Burada hiçbir zaman, kimseye, hiçbir itham yapılmadı şimdiye kadar.

Zaten söylediklerin yalan olsa bile, biz değil sen kendi kendini kandırmış olacaksın. Bu yaptığımız etkinlik player vs player bir etkinlik değil. İstersen 30-0 kazan bana/bize bir etkisi yok. Gülümseme

Sadece oyunu daha iyi öğrenmek için soruyoruz. @Hikaru Matsuyama da eminim ki incelemesine daha fazla bilgi edinmek için soruyordur.

Devam etmek istemiyorsan senin tercihin tabii ki de, bu kadar sinirlenmene gerek yok. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Hamburg vs Bayern Münih

Ramberg (Hauptmann) - Vole

[Yok]

Hamburg 1-0 Bayern Münih

Bu maçı ilk oynayışımda kaybettim ancak ikinci oynayışımda geçtim.

Wakabayashi, Schneider'a geçit vermedi.

Rakip kaleciye 3 kez fake attıktan sonra üst üste şutlar denedim, kaleci yine hepsini kurtardı ancak sonunda gol oldu.

İkinci yarı zaman geçirme ağırlıklı oynadım, birebir denedim ancak olmadı. 1-0 olsun bizim olsun.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Soru sormanızı garipsemiyorum. Normal şartlar altında bu kadar gol atamazsın , bizim şut değerlerlimizle sen hiç yenilmediğin halde
nasıl aynı oluyor ? gibi sözlerle başka şeyler itham ediyorsunuz. Benim takıldığım nokta orası.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 
Aynen. Başlamadan da dediğim gibi benim için bu seferlik etkinlik bahane, ben hep bilgi, deneyim, taktik, veri toplamaya çalışıyorum.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Senin de dediğin gibi kendimi kandırmış olacağımve buna neden gerek görüyüm ?
Ben burda yazıdan ne amaçlı yazıldığını tahmin edemem ama emojilerden az çok anlaşılabiliyor.

@Hikaru Matsuyama

Zamanında hiç level atlamadan 4-0 yendiğin bir maç için neden bu kadar şaşırıyorsun ?
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Dediğim gibi bir şey itham etmiyorum. Kafama takılan soruları açıkça yazayım sen de netleştir kafanda.

Ben buraya gelene kadar 1 maç yenildim. Yani 1 maç yenilmek demek oyunda aşağı yukarı 3-4 level ediyor. Çünkü yenildikten sonra 1-2 level atlıyorsun ve bir önceki maçı yapıyorsun 2-3 level da oradan geliyor. Doğal olarak kazanacağın level'dan 3-4 level fazla kazanıyorsun doğal olarak, bu cepte.

Dolayısıyla benim 3-4 level, hatta belki 5 level fazla aldığım oyunda seninle oyuncularımızın aynı vuruş gücüne sahip olması beni şaşırttı.

Onun haricinde, ben bir de bu maçta yenilerek ekstra 3-4 level daha aldım ve benim vuruş gücüm senin oyuncunun da ötesine geçmiş oldu. Ona rağmen senden az gol attım.

Burada diyebiliriz ki, ben yeterince fırsat yaratamadım oyuncularıma. Ben defalarca şut çektim maç içerisinde demarke olduğum için diyorsun. İşte bu noktada da GUTS sorunu baş gösteriyor. Benim oyuncularım 600 GUTS ile başladı senden toplamda 6-7 level fazla almış halimle. Bunun gibi bir senaryoda da GUTS'ın bitmesi lazım. Doğal olarak işin içinden çıkamadım, ondan sordum.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,536 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,978 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi