*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda 
Bu maçta rakip kaleciye 6 gol atmak N.Ş.A'da imkansız, belli ki oyunun bug'ını bulmuşsun. Peki tam olarak bu noktada top Ramberg'te iken ne yapıyorsun? Keşke sen de ScoUnk gibi imkanların el veriyorsa hiç değilse bu maç için video paylaşabilsen, çok öğretici olurdu, en azından benim için.  Güzel Tebrik ederim.

...

[Resim: 20g09wz.png]
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Bugluk bir durum yok. Bence imkansız da değil. Ayrıca ilk defa bu kadar gol atmıyorum.
Hamburg Bayern mücadelesinde 4'ten az gol attığımı hatırlamıyorum.
Bahsettiğin pozisyon da kaleci iki kere fake yemiş durumda bundan dolayı artık şut çekiyorum.
Kalecinin yumruk ve yakalama statları birebir değerlerinden daha yüksek üstüne gidip şut çektiğimde oluyor.
Kaleci topa tamamen hakim olamadığı müddetçe dönen toplar hep bende.
Özel bir isim yok ama Ramberg(10) yeterince iyi normal kafayla file deliyor. Şut Statı 28.Her zaman değil tabi.
Video çekme olayını CT:Get In Tomorrow'dan beri çok istiyorum. Fakat o işlerden hiç anlamıyorum.
Bir kere kaydetmeyi başardım. 35 saniyelik video 400-500 MB gibi bir boyut oldu. Maçın tamamı  ne kadar tutar tahmin bile edemiyorum.
Bende de o kadar boyutlarda upload edecek net yok malesef.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Anlamadığım nokta Ramberg'in şutu sende hiç maç kaybetmediğin halde nasıl 28? Ben 1 maç kaybettim bu maça gelene kadar, anca 28 mi 29 mu ne olmuştu. Onda da en fazla 3 gol atıp yenildim işte. İkinci maç 30'lara çıktı, fakat yine 3 gol atabildim. Maçımı izlersen, birçok defa topun üzerinden atladığımı göreceksin.

Evet Bayern'in atağa kalkarken defansında hiç kimse kalmıyor, doğru. Fakat gol atmak çok çok da basit değil. Özellikle senin gibi hiç yenilmeden gelince.

---------------

Kayıt olayına gelirsek benim kayıt yöntemimle 25 dakikalık bir kayıt, 900 küsür MB oluyor. Bunu montajlayıp, güzel bir kalitede render aldığımda ise 2,26 GB oluyor aynı uzunluktaki bir video.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda 
Gollerin tamamını böyle buldum demişsin ya, böyle dediğin ne, kaleci ile 1e1 kalmak mı? Doğru mu anlıyorum, gollerin tamamını kaleci ile birebir kalarak attın öyle mi?
Bunu teyit ediyorsan gözlerimle görmek için oyunu baştan oynayacağım.  Dil Çıkarma

Ramberg zaten takımın en iyisi olduğu için ben de ona gol attırmaya çalışıyorum ancak söylediğine katılamayacağım; bırak fileyi delmesini direkt şutlarla ben bu kaleciye gol atabildiğimi hatırlamıyorum. Through yaparak da gol bulmak öyle çok basit değil. Bu son maçımda defalarca kaleciyi boşa çıkarmaya denedim ancak 1 kez olsun kalesini terk etmedi.  Kızgın - Sinirli Kaldı ki ben 2 defa Kapelloman'a kaybetmiş olmama karşın...  Dil Çıkarma

@ScoUnk 
O da bir şey mi ben Kapelloman'a karşı 2 kere kaybetmeme karşın Ramberg'in şutu 28'de.  Dil Çıkarma Through ile gol bulmaya ben de çok çabalıyorum demek ki yanlış taktik izliyormuşuz, ben acilen eve döner dönmez Makoto Soda'nın yaptığı gibi yapıp Ramberg ile kaleciye 1e1 deneyeceğim.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk  @Hikaru Matsuyama

[Resim: 6p4g9rd.png]

Bu Tsubasa'nın bir sonraki maça çıkacağı level ve stat değerleri. Yani 10 nolu mevki için.
Hamburg maçında 10 No'da Ramberg maça 17 level olarak çıktı. Şu an en çok level 10 No'ya ait.
Ben bunda abes bir durum görmüyorum. Oyun 3 yada 4 level birden atlatıyor zaten. Yeri geldiğinde 5 level atlattığı bile oluyor.
Performansa odaklı level atlatma sistemi var.
Bayern maçından sonra 2 level atladım yoksa Tsubasa 20 level olacaktı.
Ayrıca bu Hamburg Bayern maçına neden bu kadar taktınız anlamış değilim.
Eğer şifre kaydetme olayınız varsa kendi şifrenizi benle paylaşın o şifreyle tekrar oynayabilirim.
Maçın her sahnesinde SS alarak atabilirim.
Ben Manchester maçında dediğim gibi 2-0 yenmeme rağmen rakibin iki şutu direkten iki şutu çizgiden çıktı şansa kazandım demiştim.
Yani normalde şansım omasa 4-2 yenilecektim. Sizler 5'er 6'şar gol atarak kazandınız. Yani maça göre performanslar değişebilir.
Kusura bakmayın ama bu şartlar altında etkinliğe böyle devam edemem.

Hayır hepsini birebirde atmadım. Kaleci sektirdikçe top bende kalıyor zaten ve illaki gol yiyor sonunda.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda 
Nasıl takmam, benim defalarca kez oynayıp da çuvalladığım bir maçı bir başkası çok rahat kazanıyor, elbette varsa bir taktiği öğrenmek için soru bombardımanına tutacağım.  Dil Çıkarma  Ben de soru sormamızı garip bulmanı garipsiyorum açıkçası.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi