*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hakikaten nasıl böyle bir hata yapmışlar aklım almıyor. Ara sahnelerde kabak gibi 11 numaralı formayı giydiğini görüp de sahada 9 numara ile oynadığını görmek çok garip geliyor.  Dil Çıkarma  Bir de zaten CT'de 11 numara deyince benim aklıma ya Misaki ya da Schneider gelir, çok özdeşleşmiş artık. Hal böyleyken ve ne güzel selefinde de aynı numara ile oynamışken burada 9 numaraya koymaları... 
Bu arada Bayern maçında Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, şahsen benim en zorlandığım karşılaşmalardan bir tanesi.  Güzel Wakabayashi'nin ilk 2 şutu (önce Neo Fire ve ardından Fire) kurtaracak olması kimseyi yanıltmasın maç bu iki şutun ardından esas bizler için cehenneme dönüyor. 

Herkese bol şans!
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Benim en sevdiğim maç. Açıkçası gol yemeyi düşünmüyorum. Fark bile atabilirim.
Bende kaleci olduğum için Wakabayashi ile kendimi özdeşleştiriyorum bir nevi.
Kontra atak futbolu oynayacağız valla Bayern düşünsün artık Açık Ağızlı Gülümseme
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Valla çok iddialısın. Ben açıkçası CT oyunlarındaki becerine rağmen bir şüphe ettim ama. Gülümseme Genzo hayranı olmama rağmen, bu maçta öyle gol yemeden fark atmak her babayiğidin harcı değil. Açık Ağızlı Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 2 -0  Gremio

Çok kolay bir maç oldu iki üç topum oyuncu tarafından kurtarıldı..

Yorkshire 4-1 Manchester

Bu maçta rahat geçilebilen bir maç oldu..
Şimdi sırada bayern maçı var zor bir maç olacak..
Yukarı Çık Cevapla

Hamburger SV 3-1 Bayern München

İlk oynadığım maçı 4-3 kaybettim. Aslında maç boyu öndeydim, normal süre de 3-3 bitti. 00:10'da gol yemesem 3-2 kazanıyordum, fakat bu oyun böyle işte. Gülümseme

Ekstra level alarak oynadığım ikinci maçta değişen çok bir şey olmadı açıkçası. Yine 3 gol atabildim, 1 tane penaltım da direkten döndü. Fakat rakip daha az gol atabildi, onu da zaten penaltıdan buldular. Hamburg'un forvet eksikliği bu maçta fazlasıyla hissediliyor. Hıdrellez ateşi gibi oldu top, üstünden atlaya atlaya bir hal oldum. Ama sonunda geçtik bu maçı. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 4fnu1xt.png]

Hamburg 6 - 2 Bayern München

Goller: Ramberg(5) - Klein  /  Schneider(2)

[Resim: 85vodjg.png]

Dosta güven düşmana korku salan adam SGGK.

[Resim: 513d377.png]

Fire Şutu kurtardığı sahne.

[Resim: oxkbfxo.png]

Maçı rahat kazanmayı sağlayan taktik. Bütün goller böyle geldi.
Gol olmama şansı hiç yok.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: