*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: 1x86207.png]

Direğe çarpan top: 0
Son anda çizgiden çıkaran rakip: 0
Patlayan top: 0
E böyle olaysız geçince haliyle rahat kazanılıyor. (Monterrey'e gönderme içerir Dil Çıkarma )

Bu arada benim senaryo gereği Cyclone da ne yazık ki gol olmadı. Benim aklımda kafadan bir gol kazanıyoruz şeklinde kalmıştı oysa ki.  uyu
Da Silva bu maçta çok çalım yapıyor. Meao'ya çekeceğimiz ilk şutun düşük Gutslu basit şut olmasına dikkat etmek gerek anlaşılan, ben gidip Overhead Kick vurdum, elbette Cyclone ile gel Tsubasa! cümlesini kuracağı için rahatça kurtardı.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama @Makoto Soda

Siz 2. yarı mı çektirdiniz? İlk yarı kendiniz mi çektiniz. Ben hiç kendim çekmedim, ikinci yarı Tsubasa'ya verdim topu kendi çekti. Eğer siz öyle yapmadıysanız, belki kendi çektiğinde %100 gol oluyordur.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Yok %100 gol olmuyor. CT3'te ben hiç kullanmıyorum. Hem çok enerji yiyor hem de garantisi yok.
Tsubasa'da tek bir şutla iptal oluyor.Enerjiyi sömürüyor bu şut.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 
Benim de aklımda %100 gol oluyor hiç guts gitmiyor şeklinde kalmıştı ancak öyle değilmiş. Teyit etmek için bu maçı 2 defa daha oynadım ve ikisinde de ikinci yarıda senaryo gereği Cyclone çekti ve biri gol olurken diğerini kurtardı.
Kapelloman çekerse %100 gol, bize gelince %50 ihtimalle gol oluyor, tabi ya.  Dil Çıkarma
Neyse işte bu gibi nedenlerden dolayı 2 günde 1 maç yapalım istemiştim, tekrar bu vesileyle teşekkür ederim.  Güzel
Sıradaki maç adamım Matsuyama ile... Benim en sevdiğim kulüp maçı.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 3GrdYHkq_1.jpg]

biraz geride kaldım ben iki maç birden oynadım. Monterry maçını ilk maç uzatmalarda kaybettim topum direkten dönünce..
2. oynamamda da uzatmalarda yenebildim..wakajımazu yenildiğim maçta 5 şutun sadece birini kurtarabildi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Adettendir, yarınki maçın kadrolarını yine 1 gün önceden paylaşıyorum.

@Hikaru Matsuyama'nın dediği gibi, Matsuyama severlerin arayıp da bulamadığı maç geldi çattı. Matsuyama'nın kaptan ve yıldızı olduğu takımı yönetme şansı. Gülümseme

Yorkshire
1 - Thomas
2 - Blank
3 - Ricardo
4 - McNeill
5 - Baxter
6 - Johnson
7 - Cursor
8 - Kent
9 - Tell
10 - Hikaru Matsuyama
11 - Jones

Manchester
1 - Craig
2 - Turner
3 - Martin
4 - Anderson
5 - Morton
6 - White
7 - Taylor
8 - Hermann Kaltz
9 - Bernard
10 - Allen
11 - Scott

* DevilTi'nin dosyasında 9 ile 10 numaralı oyuncuların yerleri karışmış, ben düzelterek yazdım.
* Manchester kalecisi için クレーグ (guregu) yazmış ama (kuregu) olması lazım. Onu da Greg'den Craig olarak değiştirdim.
* Onun dışında Yorkshire 3 numarası Ricard şeklindeydi. Ben Ricardo olarak düzelttim, çünkü Ricard diye bir isim hiç duymadım. Bu benim kişisel bir tercihim. Diğerleri gibi harf hatası değil.

Yorkshire; Kuzey Doğu İngiltere'de bulunan bir bölge aslında. Bu bölgeden çıkan takımlar; Barnsley, Bradford City, Doncaster Rovers, Halifax Town, Harrogate Town, Huddersfield Town, Hull City, Leeds United, Middlesbrough, Rotherham United, Sheffield United, Sheffield Wednesday, York City. 

Renklerini de düşününce acaba Matsuyama yakın zamanda Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'de oynuyor olabilir mi? Dil Çıkarma 

Manchester'ı zaten hepimiz biliyoruz. Mavi ağırlıklı formalar ise Manchester City'i akıllara getiriyor. Gülümseme 

Tabii ki bunların hepsi benim eğlenmek için söylediğim şeyler. Biliyoruz ki takımların gerçek forma renkleri kullanılmıyor CT3 oyununda. Buna en güzel örnek gök mavisi ve kırmızı forma ile sahaya çıkan Sao Paulo. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: