*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hikaru Matsuyama

Aslında 10-0 kazandıktan sonra geçebileceğini düşünüyordum. Ben tekrar maçını hızlı hızlı geçerek (TAB tuşuna basılı tutunca emulator hızlı oynatıyor) 4-1 kazandım. Sonraki maçta rahat ettim. Sen de aslında 4 gol atmışsın benim gibi, fakat çok fazla gol yemişsin. Gerçekten Kapelloman'a giden tüm yolları kesmek bu maçın tek çözümü sanırım.

---------------------

Hazır mesaj atmışken sıradaki maçın kadrolarını da yine 1 gün önceden atayım.

Sao Paulo FC
1 - Renato
2 - Lima
3 - Marini
4 - Amaral
5 - Doutor
6 - Batista
7 - Tahamata
8 - Babington
9 - Gil
10 - Tsubasa Oozora
11 - Platon
Coach - Roberto Hongo

Gremio
1 - Meao
2 - Cochrane
3 - Dio
4 - Takiha
5 - Jasma
6 - Tapies
7 - Faria
8 - Klimt
9 - Da Silva
10 - Spinoza
11 - Madero

Bendeki DevilTi'nin dosyasında Gremio 10 numarası スピノゾ (Spinoso) şeklinde yazıyor. Fakat oyun içerisinde スピノザ (Spinoza) olduğu için orayı düzelterek yazdım. Sanırım çalışmayı hazırlarken hatalı bir Katakana harfi kullandı ve çeviri de bu yüzden hatalı oldu.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Mexico City vs Monterrey

Kapellomann - Sidewinder
Hyuga (Federico) - Neo Tiger Shoot
Kapellomann - Sidewinder
Hyuga (Nicolas) - Neo Tiger Shoot

[Yok]

UZATMALAR

Hyuga (10) - Forcible Dribble

Hyuga (10) - Tiger Shoot

Mexico City 4-2 Monterrey

Maç bir o tarafa bir bu tarafa gitti geldi. Sonunda uzatmalara giden maçta 4-2'lik skorla kazanan Mexico City oldu.

İlk Yarı

Monterrey başladı. Direkt Kapellomann'a attılar ve Kapellomann, Sidewinder ile senaryo golünü atarak Monterrey'i 1-0 öne geçirdi.

Sonrasında zaman geçirecektim ama enerjiler sınırda olduğundan kullanayım dedim ve Hyuga'nın Neo Tiger'ıyla durumu eşitledim. 1-1.

Daha sonra yine Kapellomann ve Hyuga'nın aynı şutlarıyla birer kez goller daha oldu ve devre arasına 2-2 girdik.

İkinci Yarı

Top bendeydi. Son dakikalara kadar zaman geçirdim. Ve Hyuga'nın, Neo Tiger'ı ile işi bitirmek istedim. Ancak rakip kaleci Lodge beklemediğim şekilde çıkardı. Ardından kontra atak yaptılar ve Kapellomann, Sidewinder çekti. İş burada bitti dedim ancak top direkten döndü (yanlış hatırlamıyorsam).

Uzatmalar İlk Yarı

Monterrey'in santrasında Hyuga direkt geldi ve Tiger Tackle ile topu kaptı. Ardından ilk yarının sonlarına kadar zaman geçirdim. Hyuga'nın enerjisini süper şutlarından birini çektirecek kadar yükseltmek istiyordum ancak Hyuga çok müsait bir anda kaleci ile karşı karşıya kalmıştı. Ben de risk alıp denedim ve topu Hyuga'ya atıp, Forcible Dribble denedim. Hiç ummasam da Hyuga, Lodge'yi uçurdu ve topu filelerle buluşturdu. İlk uzatma devresini 3-2 önde kapattım.

Uzatmalar İkinci Yarı

Bende başladığı için ve Hyuga'nın enerjisi bayağı düştüğü için yine maçın son anlarına kadar zaman geçirdim. En sonunda Hyuga tam 240 oldu ve topu O'na pasladım. Hyuga, Tiger Shoot ile Lodge'yi ezdi geçti ve maçı Mexico City'e kazandırdı. Hyuga, ikinci yarının sonundaki Neo Tiger Shoot'u çıkaran Lodge'den intikamını aldı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla
Corinthians, Monmartru ve Monterrey hakkında kafanıza takılan, bilmek istediğiniz her ne varsa sorabilirsiniz, bol bol oynama şansım oldu malum. Resmen bilgiye doyduk.  Dil Çıkarma

[Resim: b8tcgj3.png]

Wakashimazu ilk defa bu maçta SideWinder kurtarabildi. Şayet yine kurtaramasaydı, oyunu silip, farklı bir rom yükleyip en baştan başlayacaktım, çünkü bu kadar berbat bir performans ortaya koyması görülmüş, duyulmuş değil.  uyu
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 8wuu065.png]

Sao Paulo 4 - 3 Gremio

Goller: Tsubasa(3) - Gil  /  Da Silva(3)

İlk yarı 3-3 tamamlandı. Her zamanki gibi yıldız oyuncumuzun enerjisi 100'ün altındaydı.
İki top sürüp bir verkaçtan sonra şut çektiğimiz anda enerji neredeyse yarı yarıya azalıyor.
Bu oyuna bu kadar neden mesafeli olduğumu bir kez daha hatırlamış oldum.
İkinci yarıdaki ara sahne güzeldi. Tsubasa ve Meao rekabeti açıkçası çok hoşuma gidiyor.
Drive Şut'tan sonra adam Cyclone'u da durdurmayı başardı. Roberto Tsubasa için endişeliydi.
Maçın son dakikası ve son pozisyonunda Da Silva'nın çektiği şutu Renato'nun sinirlenerek kurtarması çok iyiydi.
Zaten kaleye dört şut geldi üçü gol oldu.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Sao Paulo 3-0 Gremio
Benim 3-0 kazandığıma bakmayın, kolay maç. Ah Meao ah... Çocukken CT2 oynadığım sıralarda, maç öncesi göründüğünde beni gerçek anlamda korkutmuş bir karizması varken, bu oyunda gerçekten çok zayıf.

Ben çok savsak oynadığım için az gol attım. İlk yarıda bilerek Cyclone çekmedim, ikinci yarıda senaryo gereği gol oldu. Sonra fantezi yapıp kendim çektim Meao durdurdu. Belki Cyclone çekmesem daha fazla gol atabilirdim. Onun dışında maçta bir kere daha penaltı kurtardım. Şimdiye kadar penaltılarda kendimi dahi şaşırtan bir form tutturdum. Dil Çıkarma

Maçta gol bulmak için en ideal yol topun üzerinden atlamak. Hatta arka arkaya 2 kere yaparsanız daha iyi. Rakip gol bulma konusunda sıkıntı çekiyor. Da Silva sadece çalım attı, gerisi fos.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Benim Cyclone gol olmadı Meao kurtardı. Hem de direkt olarak yakaladı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 554 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,610 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi