*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mexico City vs Monterrey

Hyuga (P)

Kapellomann - Sidewinder

UZATMALAR

[Yok]

Kapellomann - Sidewinder

Mexico City 1-2 Monterrey

Maçın başında birebirde çektiğim Tiger Shoot'ta penaltı oldu ve gol atarak 1-0 öne geçtim. Daha sonra başka gol atamadım ama maç boyu top bendeydi. Ama ikinci yarının son anlarında rakip topu kaptı ve kayıp zamanda Kapellomann, Sidewinder çekerek maçı uzatmaya götürdü. Bu golden sonra iki adım atar atmaz hakem düdüğü çaldı. Yani oyundaki 20 saniye ile (iki adım süresiyle) maçı kaybettim.

Uzatmaların ilk yarısının sonlarında Hyuga ile birebirde Tiger Shoot çektim. Kaleciyi uçuran top direkten döndü. İkinci yarı ise rakip başladı ve Kapellomann'ın Sidewinder'ı ile 2-1 öne geçtiler. Hyuga'nın enerjisi bitmişti. Maçın sonunda birebirde Forcible Dribble denedim ancak kaleci topu kaptı. 2-1 kaybettim. Yazık oldu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Görüyorum ki @Makoto Soda harici hepimiz tel tel dökülmüşüz. Açık Ağızlı Gülümseme

Bu maç, final harici oyunun en zor maçı olabilir mi? @Hikaru Matsuyama

Bu kadar çok zorlandığım ve bununla yarışacak 2 maç hatırlıyorum. İkinci ABD maçı ve final maçı. Final maçı tabii ki en zoru, ama bu maç da sanırım ikinci olabilir. Çünkü rakip kaleci gerçekten çok zor gol yiyor, kanatta sürekli en önde bekleyen bir oyuncunun her şutu da gol giriyor. Gülümseme

Aslında benim maçta uygulamadığım bir taktik sanırım bu maçta çok işe yarayabilirdi. Bu oyunda hatırladığım kadarıyla ceza sahasında çok çalım atarsanız sürekli penaltı oluyordu. Hyuga'nın GUTS'ını ceza sahası içerisinde çalım atmaya harcayıp penaltılardan gol bulmaya çalışabilirdik belki.  Kararsız
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ben bu maç oyunun bize tanıdığı bütün imkanları kullandım.
Takım halinde defans yaptırdım. Kapelloman'ı markaja alması için iki kişi görevlendirdim.
Şutları kaleye gidene kadar iki üç kişiyi geçmek zorunda kaldı.
Wakashimazu'nun da ekstrem performansı sayesinde maçı aldık.
Açıkçası Kapelloman'nın topla buluşmasına pek fırsat vermedim.
Her hamlem pas kesme üzerine olduğu için diğer oyuncular şut çekmek zorunda kaldı diyebilirim.
Golleri ise birebirde özel şut ve özel çalımla attım.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
https://imgyukle.com/f/2022/04/08/RkqOSA.png
Neyse, 10-0 iyi hissettiriyor şu an, tekrardan moral depoladık.  Dil Çıkarma

Bu arada bu oyunla birlikte her oyuncunun ismi var ancak ben özellikle Super Striker aşinalığı sebebiyle No.X şeklindeki oyunculara o kadar alışmışım ki bu şekilde bana ters geliyor. Örneklendirecek olursam ben SS'de No.2'ye diyelim top gittiğinde oyunun sahanın neresinde devam edeceğini ve buna benzer birçok şeyi anında kestirebiliyorum ancak burada özel oyuncu dışında kalan kimsenin ismini hususi hatırlama çabası içerisine girmediğim için (kimsenin de girdiğini sanmıyorum) SS'de edindiğim ve işe yarayan deneyimlerim bu oyunda tamamen geçerliliğini yitirmiş durumda. 
Tabi bunlar kaybetmek için bahane değil.  Güzel

@ScoUnk 
Oyunu daha önce oynadığım zamanlarda hiç yenilmeden bitirdiğim olmuştu. Bana göre oyunun açık ara en zor maçı final karşılaşması ve ikinci en zor maç ise bana göre Hamburg & Bayern. Açıkçası ben kaybedersem o maçta kaybederim diyordum, bu kadar erken bir yenilgi almak incitici oldu.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Bence Hamburg & Bayern maçını bir çoğumuz rahat geçecek.
Özellikle o maçı iple çekiyorum.Oyunun en sevdiğim maçı diyebilirim.
Tam bir Atletico Madrid stratejisiyle oynayacağımız için bu maç kadar zorlanacağımızı düşünmüyorum.
Özellikle zor maçları seven kişiler olduğumuz için (bence öyleyiz Gülümseme ) önceki maçlardan daha iyi konsantre oynayacağımız için
yeneceğimizi düşünüyorum. Göz kırpma
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
https://imgyukle.com/f/2022/04/09/RoXVw8.png

4-
Yok böyle bir gol yüzdesi; Kapelloman 6 defa şut çekti ve 6 defa Sankakutobi yaptım ve altısı da gol oldu.  ????? Bu takım zor evet kabul ediyorum ancak bu oyunu o kadar oynamama karşın ilk defa böylesine bir gol yüzdesi ile oynadıklarına şahit oldum. Wakashimazu 1 tanecik olsun kurtarış yapabilseydi durum çok farklı olabilirdi. İ

İlk yarıyı 0-3 geride kapadım, sonlara doğru 2-5'ti skor.  üzgün Rakip kaleci de yine maşallahlıktı; 4 defa Gouinna Dribble yaptım ve dördünü de engelledi ve artık ısrar etmekten vazgeçtim. Ardından Overhead Kick çektim onu da kurtardı naşeref.  Kızgın - Sinirli
Neyse, analiz çalışması için bol bol veri edinmiş oluyorum bu tatsız deneyimlerle.  Dil Çıkarma

Siz beni beklemeyin devam edin, Kapelloman ile olan hesabı kapatabilirsem geleceğim. Resmen kısır döngüye girmiş gibi hissediyorum artık.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: