*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
https://tsubasatr.net/konu-captain-tsuba...cikti.html

Ben buradan indirmiştim. Senin oynadığın versiyonda bu muydu abi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Evet buydu sanırım.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Karl Heinz Schneider Ben Bu Oyunu İndirmiştim Ama Oyunun İçinde Schneider Yoktu Yani Oyunun 100 İngilizce Çeviri Oyununda Kardeşim Ama Bende Bu Oyunun ispanyolca Versiyonu Var Orda Vardı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Mexico City 4-1 Monterrey

Maalesef ilk maçı kaybettim, çünkü Kapelloman. Açık Ağızlı Gülümseme Bu maçta Kapelloman'a özel bir sahne var, topla ilk buluştuğunda direkt şut çekiyor ve bu %100 gol giriyor. Kurtarmanız mümkün değil.

Aslında maçı kazanmanın formülü, topu kaptırmadan gol atmak, topu kaptırırsanız da Kapelloman'a gitmesini engellemek. Ben ilk oynadığım maçta top Kapelloman'a çok gitti, ama buna rağmen yeteri kadar gol atabilseydim sorun olmazdı. Fakat yalnızca 2 gol atabildim ve 4-2 kaybettim.

Sonrasında ekstra level aldım, çünkü Kapelloman ile daha çok uğraşmak istemiyordum. Bu oyundaki en tehlikeli oyunculardan biri.

Ekstra level ile rahat gol atabilmeye başladım. Topu da Kapelloman'a gitmeden uzun süre durdurdum. Kapelloman topla ilk buluştuğunda 2. yarıda maçın bitmesine aşağı yukarı 10 dakika falan vardı. Oyuncunuzun şut skill'i 18-19 olduğu zaman gol bulabiliyorsunuz rakip kaleciye karşı.

Bir şutumu defans çizgiden çıkardı bu arada. Onun dışında ilginç bir şey olmadı.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: nyvi240.png]

Mexico City 3 - 1 Monterrey

Goller: Hyuga(3) - Kapelloman

Senaryo gereği yedim golü ve maç başlar başlamaz gerçekleştiği için bende bir sinir oluştu Gülümseme
Bu maç skora rağmen çok zorlandım. Beni iyice bezdirdiler.
Bu oyunda enerjiyi ne yazık ki tasarruflu kullanamıyorum.
İlk yarının sonunda Hyuga'nın enerjisi sadece 9'du. İki golü maçın sonlarına doğru anca atabildim.
Hyuga'dan başka gol atabilecek kimsede yok. Fake atmaya çalışıyorum.Hyuga bile zorla atıyor.
Şu an tek sıkıntım enerji ve takımlardaki iyi oyuncu sayısının az olması.
Maçta dikkatimi çeken bir olay da Wakashimazu direkten zıplamadan önce sinirlendi. Yani iki özel kurtarış yapmış gibi bir şey oldu.
Bu olaya ilk kez şahit oldum.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: j0l4spz.png]

Resmen hezimete uğradık. Maça başlamadan önce ScoUnk'a taktikler verip öyle oynayacaktım, iyi ki de herhangi bir şey yazmamışım, kelin ilacı olsa...  Dil Çıkarma

Dur bakalım hatırlamaya çalışayım; 5 defa Gouinna Dribble yaptım, 3 Overhead Kick ve 1 tane de Tiger Shot. Bütün bunlara rağmen ilk yarı 1-2 gerideydim. Son dakikalarda zaten 1-3 olunca maç benim için bitmişti. Oynayan herkesin de vurguladığı üzere bu maçtaki en büyük sıkıntı Guts, yoksa Kapelloman'a helal olsun, atsın sözümüz yok.  Güzel
Kapelloman 4 şut çekti, 3 gol buldu.  Kızgın - Sinirli
Hayırlısı artık, düzeleceğiz inşallah.  Dil Çıkarma

...
O değil de Montmartru'ya geri döndük iyi mi.  uyu
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,536 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,979 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi