*

CT1 Oynama Etkinliği

Bu konu; 144 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hikaru Matsuyama 

Açıkçası senin için zorlu bir maçtı. Gol atamadın ama yine de gol yemedin ve penaltılara kadar giden maçta galip geldin. Hiç yenilmeden bu maçı da atlatmış oldun.  Güzel
Yukarı Çık Cevapla
Eyvallah, herkes gayet iyi gidiyor şu ana dek.  Güzel

@ScoUnk 
Şu oyunda Hyuuga'nın Tsubasa'dan daha güçlü olduğunu görmek bile tek başına bu oyunu oynama sebebimdir.  Yupi Neo Tiger Shot cidden harika, ilk yarıda seni çok rahatlatmış besbelli. 
Misaki unutulur mu ya.  Dil Çıkarma İlk yarının son anlarındaki fırsat yine Nitta nedeniyle heba oldu, aslında ilk rakibini geçince tam orta açmalık pozisyondu bana göre.  Güzel

Diaz'ın röveşatasına guts 111 kalmışken Sankakutobi yaptın ama burada da aynı Super Striker'da olduğu gibi 199 ve altında iken hiçbir şekilde işe yaramıyor.  Güzel  Bu açıdan da Koutei no Chousen rakipsiz; orada Guts 0 bile olsa Sankakutobi yapınca kurtarabiliyor.  Kalp - Sevgi
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 

Hyuga'nın Neo Tiger Shoot'u gerçekten muhteşem. Hem şutun gidişatı, hem de ağları yırtması bayağı iyi. Umarım Fransa maçında da işimize yarar diyelim.  Gülümseme

Wakashimazu genel olarak maçta iyi iş çıkarmış. Diaz'a enerjisi bitene kadar geçit vermemiş. Durum 2-0 iken garantiye alıp normal oyuncunun şutuna da Triangle Jump ile karşılık versen ikinci yarıda daha rahat oynardın diye düşünüyorum. Ama maçın son anlarında Tsubasa'nın Drive Shoot ile gol atması eminim çok sevindirmiştir. Sonu öyle bitecekse Arjantin'in 2-0'dan 2-2 yapıp maçı o son golle 3-2 kazanmayı, maçı 3-0 veya 3-1 kazanmaktan daha çok isterdim ben.

Beklemediğin golleri atma duygusu, hele ki bir de maçı getirecekse bambaşka. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama
Valla ilk maç nasıl yordularsa, ikinci maç unutmuşum Misaki'yi. Dil Çıkarma Kemal Sunal gibi kenarda "Ben?" dediğini hayal ettim.

Nitta ile bilerek pas vermedim, çünkü Tsubasa çok gerideydi, Hyuga'nın ise GUTS kalmamıştı. Hem şans denemek hem de sürenin bitmesi için şut çektim.

GUTS bitmişken bile Sankakutobi yapıyorum ama doğru hareket nedir? Sankakutobi yapmak mı yoksa düz uçmak mı?

@Karl Heinz Schneider

Normal oyuncunun şutuna bilerek Sankakutobi yapmadım, çünkü denemek istedim açıkçası. Çünkü bazen Wakashimazu'nun düz yumrukla kurtarabileceği şutlara boşu boşuna GUTS harcıyoruz. Eğer kurtarabilseydi ve sonra düz oyuncular şut çekseydi onlara daha fazla GUTS harcamak zorunda kalmayacaktım. Bu benim için alınabilecek bir risk. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 

ScoUnk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GUTS bitmişken bile Sankakutobi yapıyorum ama doğru hareket nedir? Sankakutobi yapmak mı yoksa düz uçmak mı?

Enerji 200 veya üstündeyse Triangle Jump işe yarar. Enerji 200'ün altındaysa en doğru hamle yumruk yapmaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 

CT ve CT2'de Guts mekanizmasının esnekliği yok. Bu nedenle 200 ve üstü varken Wakashimazu her 3 hamleyi (Sankakutobi, Punch ve Catch), 40 ve üstü varken [199'a kadar] 2 hamleyi (Punch ve Catch), 20 ve üstü varken [39'a kadar] tek hamleyi (Catch) başarılı olarak yapabilir.  Gülümseme  

...
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 551 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,546 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,172 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi