*

CT1 Oynama Etkinliği

Bu konu; 144 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JAPONYA 3-1 PORTEKİZ

ingiltere,uruguay ve portekizden oluşan grup maçlarım 7 puanla sona ermiş oldu.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 2 - 1 Arjantin

[Resim: nhdlh7m.png]
Neredeyse dönen bütün toplar onlarda kaldı ama neyse ki Hyuuga 2 Tiger Shot ile fişlerini çekti.  Kalp - Sevgi Hyuuga'nın gol atabilmesi elbette çok iyi ancak zaten gruptan çıkmayı garantilemişken rakip kalecinin bu maçta Hyuuga'yı durduramaması demek Neo Tiger Shot gelmeyecek demek.  Güzel
Özetle beni çok ama çok zor bir çeyrek final (İtalya) karşılaşması bekliyor.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama 

Aynı grubu tutturduğumuz için benim de son 16 maçım İtalya oldu. Bende Neo Tiger Shoot açıldı. Bu maçlarda ikimizin skorlarını merak ediyorum. Gülümseme

Bu arada hiç yenilmeden gelmeyi başardın abi. Son üç maçta da galibiyet alarak hiç yenilmeden bitirmeni isterim. Başarılar dilerim. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Japonya 3-2 Arjantin

Oldukça zorlandığım bir maçtı. İlk defa ekstra level almak zorunda kaldım. İlk maçın normal süresi 2-2 sona erdi, uzatmalarda 3-2 yenildim. Aslında ezilerek yenilmedim fakat vaktim az olduğu için tekrar tekrar uğraşmak istemedim, o yüzden ekstra level aldım.

Bu yendiğim maçta ise dalgınlıkla Misaki'yi almayı unuttum ilk yarı. Dil Çıkarma İkinci yarı oyuna girdi. Onun dışında çekişmeli bir maçtı. Bu oyunda en çok zorlandığım şey, topu ileriye taşımak. Sahada oyuncuları görmediğim için sürekli yakalanıyorum, ya da saliselik hamle yapamıyorum. Kaleci de Sankakutobi harici pek tutamıyor. Sonuç bu şekilde oluyor. Yenildiğim maçta da 2-0 öndeydim, fakat Wakashimazu'nun enerjisi bitince ortada kaldım. Başka da gol atamadım.

Ama buraya kadar geldik, kaldı 2 maç. Dil Çıkarma
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs İtalya

[Yok]

Hyuga (Masao) - Tiger Shoot

Japonya 1-0 İtalya

Çok iyi bir maçtı benim adıma. İtalya'ya gol atmak bu oyunda gerçekten zor. Bunu başardığım için mutluyum. İlk yarı Hyuga'nın Neo Tiger Shoot'unu kullandım. Hernandez kurtarmayı başardı. Tabii direkt yemesini beklemiyordum. Dikkatinin dağılmasını, topun bana gelmesini ve tekrar Neo Tiger vurarak golü bulmak istiyordum. İstediğim gibi top bana geldi ve Hernandez'in dikkati dağılmıştı. Ancak Hernandez o durumda Neo Tiger'ı yine durdurmayı başardı. Bunun üstüne Twin Shoot ve Drive Shoot'da çıkardı.

Sonuç olarak büyük çabalara rağmen ilk yarı gol atmayı başaramadım ama gol de yemedim. Devre arasına berabere girdik.

İkinci yarı ise yine aynı taktiği denedim çünkü en iyi seçenek oydu. Bu sefer Tsubasa'nın Drive Shoot'uyla Hernandez'in dikkatini dağıttım ve topu Hyuga'ya gönderdim. Neo Tiger deneyecektim ama enerjisi yetmedi. Ben de bari Tiger Shoot vurayım gitsin dedim. Ama Hernandez topu yakalayamadı ve Tiger Shoot ağlarla buluştu!

Az önce dikkati dağınıkken Neo Tiger'ı yumruklayan Hernandez, bu sefer dikkati dağınıkken Tiger Shoot'u yakalamak istedi ama başarısız oldu. Bu golle maçın kontrolü artık tamamen benim elime geçti.

Wakashimazu kaleye gelen şutlarda Triangle Jump ile geçit vermedi. Savunmada Soda başta olmak üzere günündeydi, Ken'in enerjisinin bitmesine izin vermediler. Böylece maçı 1-0 kazanmış oldum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla
Japonya 0 - 0 İtalya

[Resim: i87w7zk.png]

Ne yazık ki Neo Tiger'dan mahrum bir şekilde oynamak durumunda kaldım. Ancak hedefim DriveTiger Twin Shoot ile gol bulmaktı ve fakat maç boyunca Hernandez'den seken tüm toplar İtalya'ya gitti.  Kızgın - Sinirli Penaltılarda 3-2 kazandım.
Benim İtalya ile olan maçlarım zaten genelde bu şekilde tatsız tuzsuz bitiyor.  Güzel Öyle böyle, bir şekilde yarı finaldeyiz işte.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,293 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: