*

CT1 Oynama Etkinliği

Bu konu; 144 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Puan durumun nasıl, onu paylaşır mısın?

Bakabilirsin abi.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Bu puan durumu değil, skor tablosu. Bu ekrana geldiğinde sağ tuşuna bas orada puan tablosunu göreceksin. Onu paylaşmalısın.

Ama gördüğüm kadarıyla, senin haricinde 3 maç kazanan yok. 2 maç kazanan da bir tek Arjantin var. Dolayısıyla Arjantin ile maç yapacağın için beraberlik halinde çıkarsın. İlk 2 takım çıkacağı için yenilsen de çıkarsın.

Japonya 6 puan
Arjantin 5 puan
Uruguay 2 puan
Belçika 2 puan
Portekiz 1 puan

Eskiden galibiyet 3 değil 2 puandı, o konuda şaşırma. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider 
Gruptaki son maçında çok rahat davranabilirsin, çünkü ScoUnk'un dediği gibi yenilsen de çıkıyorsun. Daha önce de dedim grubumda bir defasında Arjantin ve İtalya vardı ve her ikisini de yenemememe karşın gruptan çıkmıştım ki bence bu oyunun en güzel yanlarından bir tanesi bu.  Güzel

@ScoUnk 
Nitta'ya fazla kudo atfetme bence çünkü bu oyunda Nitta hiç etkili değil hele ki önündeki zorlu maçlarda katkı yapmaz, top kaptırır.  Güzel Maçta Hyuuga'nın şutunu rakip defans engelleyince gıcık olmuş olmalısın.  Dil Çıkarma  Oyunda enteresan bir şekilde oyuncular da en az kaleciler kadar şut kurtarmakta mahirler.  xD  Tsubasa ve Misaki Golden Combi ile de çok rahat adam geçebilirler ancak dikkat ettim de hiç kullanmıyorsun.  Gülümseme

Japonya 4 - 0 Portekiz

[Resim: okopxrl.png]

Hyuuga maçta 2 gol atarak devleşti ancak hat trick yapmasına direk izin vermedi.  Kızgın - Sinirli Wakashimazu'nun Guts her ne kadar ilk yarıda bitmiş olsa da ikinci yarıda dikkatli oynamam ve rakibin direklere nişanlamaları sayesinde gol yemeden ve grupta & oyunda yenilgisiz bir şekilde ilerlemeye devam ediyoruz.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Arjantin

Hyuga (Nitta) - Tiger Shoot

[Yok]

Japonya 1-0 Arjantin

Bu maçı tekte geçeceğimi beklemiyordum. Uruguay maçı sonrası Arjantin çok daha zorludur dedim ancak öyle olmadı.

Maçta gol atmakta çok zorlandım ancak Hyuga, bir tane Tiger Shoot'la gol atmayı başardı. Hem de ağları delerek.  Kalp - Sevgi

Wakashimazu ise Diaz'a geçit vermedi. Önce Drive Shoot'unu yakaladı, sonraki Drive Shoot'unu yumrukladı. Maç boyu kalesini gole kapattı.

Şu ana kadar (Uruguay maçında yenildiklerim hariç) 5 maçta, 4 maç gol yemedi. Yediği maçta sadece 1 gol yedi.

CT2 etkinliğinden sonra SGGK Genzo'ya olan hayranlığım inanılmaz artmıştı. Wakashimazu'dan bile. Ama bu etkinlikte Wakashimazu'ya olan sevgim Genzo'yu tekrar geçti. Açık Ağızlı Gülümseme

...

Bu arada grup aşaması da bittiğine göre sırada 3 maç kaldı. Artık etkinliğin sonlarına geldik. Herkese maçlarında başarılar dilerim. Gülümseme

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Nitta'nın gücünün elbet farkındayım, fakat kaleciyi yormada ya da Nankatsu'daki Taki gibi kullanmada işe yarıyor. Taki kadar çalım atamasa da 1 oyuncuyu zaman zaman geçebiliyor. Gülümseme

Golden Combi verkaçını nasıl kullanmam gerektiğini çok geç çözdüm aslında. Ben ilk başta yakınlarda olunca çıkıyor diye algılamıştım. Fakat rakip bizi yakalayınca çıkıyormuş. Bu maçta birkaç defa kullandığımı göreceksin. Gülümseme

Maçıma gelirsek...

Japonya 2-0 Uruguay

Farklı olaylar yaşanan bir maçtı. Öncelikle atabileceğimden daha az gol attım. Çünkü 1-2 basit hata yaptım.

Hyuga ilk defa ağları delen bir gol attı. Ayrıca maçın sonunda nihayet Neo Tiger açıldı. Ben rakip kalecinin arka arkaya 2 Tiger kurtarması gerek diye biliyordum, ama değilmiş sanırım.

Fakat bu maçta beni en çok şaşırtan şey Matsuyama oldu. Matsuyama ile oyun kurarken, bir ara dikkatsizlikten 3 rakibe yakalandım. Çalım atamayacağını, pas atsa kesileceğini düşünerek, Eagle Shoot vurayım bari diye düşündüm. Mantığım en kötü rakipten seker belki bana gelir düşüncesiydi. Orta sahadan Eagle vurdum; 2 rakibi geçti, birini uçurdu ve gol girdi. Gerçekten bu oyunda yaşadığım en büyük sürpriz bu oldu. Gülümseme

Grubu 7 puanla bitirdim ve hiç gol yememeyi başardım. Yani yenilip ekstra level almadan devam ettiğim maçları saymazsak. Dil Çıkarma

Grubun en ilginç maçlarını İtalya yapmış. Tam 3 defa 0-0 biten maçı olmuş. Hernandez'in gücünü de sanırım buradan görüyoruz. Onun dışında Portekiz - Polonya maçı da 5-5 biterek seyir zevki yaşatmış grupta.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 

Videonu izledim. Güzel bir oyun çıkarmışsın. Rakibin pek oynamasına izin vermemişsin. İlk yarıda değil ama ikinci yarıda rakip neredeyse hiç şut çekememiş. Bu sayede Wakashimazu'nun enerjisi bitmedi ve maçı gol yemeden tamamladı.

Matsuyama'nın attığı gole çok şaşırdım. Çok nadir yaşanır bu olay. Gülümseme

Bu arada bende de Neo Tiger Shoot açıldı. Umarım işe yarar. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 551 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,559 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,172 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi