*

CT1 Oynama Etkinliği

Bu konu; 144 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Karl Heinz Schneider

Dert değil, biz kaptırıp gitmeyelim de. Gülümseme Ben çünkü maçları kayıt aldığım, montaj vs yaptığım için önceden yapıyorum. Dalgınlığıma gelir önden giderim diye.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Uruguay

Hyuga (Nitta) - Tiger Shoot

No. ? - Şut

Japonya 2-1 Uruguay

Evet... Yazıya nasıl başlasam bilemiyorum. Bu maçı sabahtan beri geçmeye çalışıyorum ve defalarca kez yenildim.

Wakashimazu'nun enerjisi bittikten sonra gol yememekten kaçamıyorsunuz. Rakip kaleci Tiger Shoot harici hiçbir şutu yemiyor. Ayrıca Tiger Shoot'u direkt nadir yiyor. Bir Tiger Shoot, sonra dengesi dağıldıktan sonra bir Tiger Shoot vurunca anca gol olabiliyor. Rakip defans Hyuga'yı, Tsubasa'yı ipe diziyor. Misugi pas geçiremiyor. Oyunda doğru düzgün pas veremiyorsunuz. Sol üste pas verirken sağ alttaki adamın topu kaptığını görüyorum. Bazen hiçbir oyuncu yakınımda yok diyorum ama arkamdaki oyunculardan biri çıkıp alıyor. Zaman geçirmekte inanılmaz zor.

Ama en sonunda yenebildim. Bu da şansa oldu. İlk yarıyı Wakashimazu'nun enerjisi bitmediği için ve Hyuga'nın direkt Tiger Shoot'unun gol olmasıyla sonuçlandığı için devreye 1-0 önde girdim. İkinci yarı kaleci yine Hyuga'nın Tiger Shoot'unu direkt yedi. Wakashimazu'nun enerjisi de bir veya iki şut sonrası tükendi. En sonunda golü yedim. Ama kalan (sanırım) 15 dakikada zaman geçirip gol yememeyi başardım ve yenmeyi başardım.

Sanırım seviye artırılmadan bu oyunu oynamak epey zor.  Dil Çıkarma

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla
JAPONYA 1-1 URUGUAY
@Karl Heinz Schneider Aynen sölediğin gibi ne pas atılıyor ne bişe..bir gol zor attım oda yorgun kaleciye.neyse bu günlerde geçerGülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Japonya 3-0 Polonya

Açıkçası kolay maç olmadı. Yine rakip bizim takıma göre oldukça güçlü geldi. Özellikle Macher'i yakalayamamak çok kötü. Çünkü 2 adımda direkt şut atıp Wakashimazu'nun enerjisini bitiriyor. Bir maç yenildim o yüzden. İlk yarı 2-0 önde bitirdim fakat Wakashimazu 0 GUTS kaldı. İkinci yarı sonunda ise 3-2 yenildim. Ekstra level almadan tekrar oynadım ve biraz da şansla 3-0 yendim.

Maçta neredeyse Nitta ile gol atıyordum. Nitta'yı sanırım daha sık kullanmalıyım, en azından bazen kalecinin dengesini bozabiliyor.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Portekiz

Tsubasa (Misaki) - Drive Shoot

Hyuga (Misugi) - Tiger Shoot

Japonya 3-0 Portekiz

Zorlu Uruguay maçı sonrası ilaç gibi geldi. Hiç değilse Misaki, Misugi gibi oyuncuların çalımlar atmasını, paslar dağıtmasını istiyordum. Bu maçta bunlar olunca daha kolay oldu. Savunma oyuncuları da defansta iyi işler çıkardı. Wakashimazu'nun enerjisi de bitmediği için gol yemedim. Ve 3 gol bulmayı başardım.

Sırada gruptaki en zor maç olan Arjantin'e karşı oynayacağım. Ama bu maçı berabere kalsam veya yenilsemde üst tura çıkarım değil mi? Çünkü şu ana kadar gruptaki maçları berabere kalarak değil yenerek geçtim. Cevaplarsanız sevinirim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Puan durumun nasıl, onu paylaşır mısın?
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,290 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: