*

CT1 Oynama Etkinliği

Bu konu; 144 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nankatsu 3-2 Toho Academy

Evet, 1 günlük maç molasından önceki son maçı da yaptım. Sanırım bu maçla beraber, oyunun yarısı da sona ermiş oldu.

Zorlu maç oldu ama ekstra level almadan kazanmasını bildim. @Hikaru Matsuyama'nın incelemesinde yazdığı taktiği kullandım. Takasugi de sağolsun ayağıyla Tiger Shoot durdurdu. Keyifli maçtı. Böylelikle geldik Japonya maçlarına. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 2 - 1 Touhou

[Resim: ii0if4y.png]

2 tane Drive Shoot çekebildim ve ikisinin de gol olması sayesinde kazanabildim yokatta (çok şükür).

Hyuuga-san 1 tane Tiger Shot ile gol bulabildi. 

Aslında çok keyifli bir maç ve her ne kadar zor olsa da Nankatsu'nun kayrıldığı bir final. Belki bu söylediğimi garip bulabilirsiniz ancak bu oyunda Wakabayashi'den çok ama çok daha güçlü olan Wakashimazu, Guts bitmedikçe Sankakutobi ile neredeyse tüm özel şutları kurtarabilirken burada Drive Shoot ile gol atabilmemiz tamamen yapımcıların bizlere geçtiği büyük bir kıyak.  Güzel

Şimdilik yenilmeden buraya kadar geldik, bundan sonraki Touhou Koutoubu karşılaşması oyunun en basit maçı ve fakat Level kasmak adına büyük fırsat!  Süper
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Yine çok güzel ilerliyorsunuz.
Milli maçlarda hepinize başarılar dilerim.
İlk defa bir etkinliğe katılamamanın içimde burukluğu oluştu.
Bir de galiba bu oyunda bazı milli takım maçları oynayan kişiye göre değişiyordu diye hatırlıyorum.
Bazı rakip takımlar skorlara göre farklı çıkıyordu.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Evet keşke sen de katılabilseydin valla. Sonrakine diyelim.

Takımlar rastgele bir havuzun içerisinden seçiliyor. Uruguay, İtalya, Arjantin'den 2'si ve kalan takımlardan 2'si rastgele geliyor.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 4-2 Hirado

Nankatsu 4-3 Furano

Level aldığım için furano maçı çok zor geçmedi.Bende TOHO maçını oynayıp size yetişirim umarım yarın...
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu vs Toho

Tsubasa (Taki) - Diving Header
Hyuga - Tiger Shoot
Tsubasa (Taki) - Diving Header

Tsubasa (Taki) - Drive Shoot
Hyuga - Tiger Shoot

Nankatsu 3-2 Toho

Bu maçı da bayağı bir kaybettim. Ancak sonunda kazanmayı başardım. Tsubasa'nın tabii hepsi girmedi ama iki tane Diving Header vuruşunun girmesi ile maçı elime aldım. Ayrıca Morisaki bir pozisyonda normal oyuncuların vuruşlarını ve Sawada'nın bir kafa vuruşunu çıkardı. Saymadım ama en az 5 tane üst üste kurtardığına eminim. Sonrasında Hyuga Overhead Kick vurdu ancak top direkten döndü ve bana geçti. Bu olaylarla anca yenebildim.  Güzel

Sonunda Nankatsu'ya V3'ü kazandırdık ve Japonya maçlarına geçtik. Bu arada U-16 benim en sevdiğim turnuvadır. Ve ilk defa ana bir Tsubasa oyununda bu tunuvayı oynamak çok heyecanlı geliyor. Gülümseme

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,654 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 34,370 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: