*

Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack

Bu konu; 275 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ronnie
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.75/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tsubasa dream team oynayanlar bilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Barcelona 5-3 Paris Saint-Germain

Goller: Tsubasa (3), Rivaul (2) / Misaki (2), Pierre

Keyifli bir maçtı. Çok zorlanmadım. Misaki hızı hariç Napoleon olmuş resmen. Misaki gibi çok teknik bir oyuncuyu Napoleon olarak kullanmanı beğenmedim. Hiç değilse Forcible Dribble yerine Vanishing Feint verebilirdin. Ochado'yu da daha iyi beklerdim.

Rakip kaleci kötüydü. Sanırım her şeyi yedi. Bir şutum direkten döndü, bir şutum da çizgiden çıkarıldı. Kaleci Rechard, Misaki'nin Cannon Shoot'unu uçma pahasına çıkardı.

Sırada final maçı olan Barcelona - Bayern Münih karşılaşması var. Bu maç için şimdiden heyecanlıyım. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
eline sağlık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
harikasınız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Barcelona 5-4 Bayern Münih

Goller: Tsubasa (4), Rivaul / Schneider, No. 9, No. 8, No. 7

Güzel bir final karşılaşmasıydı. İlk yarının sonlarında durum 2-2 idi ve top Bayern Münih'teydi. Çekilen normal şutu Payol çizgiden çıkardı ve top kornere gitti. İlk yarı böylece tamamlanmış oldu. Eğer Payol topu çizgiden çıkarmasaydı ikinci yarı avantajı Bayern kapacaktı.

İkinci yarı bende başladı ve bende başlamasının avantajıyla maçı 5-4 kazanmayı başardım. Tsubasa'nın Sky Drive Shot'u gerçekten çok etkili. İkinci yarıda rakibin iki şutu direkten döndü. Ancak pek işime yaramadı çünkü dönen toplardaki şutlarda yine yedim (yanlış hatırlamıyorsam). Rechard hiçbir topu tutamadı. Ama maçın son anları oynanırken ceza sahasında açılarak normal oyuncunun topunu uzaklaştırdı ve bize kazandırdı. Bu hamlesiyle gönlüme girdi. Gülümseme

Başta Tsubasa, Rivaul, Payol ve Luikal'in emekleriyle Şampiyonlar Ligini kazanmayı başardık.

--------------------

Hack oyunlarını çok seviyorum ve bu hackte gerçekten çok güzeldi. La Liga ve Bundesliga keyifliydi, en çokta Şampiyonlar Ligi maçları çok güzeldi. Bence çok iyi bir iş çıkarmışsın. Bu hacke 10 üzerinden puanım 7. Belki de ileride tekrar oynarım bu hacki. Gerçekten çok eğlenceliydi. Eline, emeğine sağlık. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
ah ah şu gol atanlar keşke özel oyuncular olsaydı 16. maçta tüm oyuncular özel oyuncu olduğu için sıradan oyuncuların kime pas atacağını ayarlıyamıyoruz sanırım becerememiştim çünkü ben de bu maçı 6-5   5-4   5-3 gibi skorlarla yenmiştim bu maç çok eğlenceli olmuştu benim için ilk hackim için 7 puan güzel paris maçı için yorum yapamadım şimdi yapayım1

İyi iş çıkarmışsın misakide aslında force drible yoktu %100 eminim oyunu güncellerken Schneider'a force drible koyduğum zaman yanlışlıkla misakiye de koymuş olabilirim çünkü nankatsunun misakisi aslında bayernin schneider'ı ordan karıştı sanırım Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 - Final Evolution (2023 Versiyon) Hiena 2 615 62,302 2 saat önce
Son Yorum: SongokuBaba
Captain Tsubasa 2 : Shin-Super Striker (2023 Versiyon) Hiena 2 894 88,309 8 saat önce
Son Yorum: hasanalikorkut
Captain Tsubasa 2 Last İmpact Kojiro Hyuga 162 31,122 10 saat önce
Son Yorum: Pekerellaaa
Captain Tsubasa Germany And Wakabayashi Hack Ysy56 23 2,935 Dün, Saat: 16:32
Son Yorum: Pekerellaaa
Okul turnuvası hack (by eorhan23) AlphaT®.NET 52 7,530 05-09-2026, Saat: 18:02
Son Yorum: Elslskxsoslm

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi