*

Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack

Bu konu; 275 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ronnie
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.75/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barcelona 9-4 Atletico Madrid

Goller: Tsubasa (4), Rivaul (3), Enpoli, Luikal / Torres (4)

NOT: Kendi gollerimi tam yazacakken yanlışlıkla metin belgesini kaydetmeden kapattım. Golleri hatırladığım kadarıyla yazdım ama %100 emin değilim.

Kolay geçen bir maçtı. 10 golü hedefledim ancak olmadı. Aslında olacaktı ancak hakem son saniye uzatma vermedi. Verseydi muhtemelen 10 golle bitirecektim.

Bunnark maçta hiç gözükmedi. Torres ise gerçekten çok iyi. Vanishing Feint (Fake Dribble) özelliği de çok iyi. Ancak maçta hem Tsubasa hem de Rivaul ile kayarak topu kaptım. İkisinde de sinirlendiler. Oyunda karşılaşmamızın epey zor olduğu bu özelliği maçta iki kez yaşamak bayağı şanslıydı.

Atletico Madrid takımıyla ilgili bir yorum yapacağım. Torres bana kalırsa gayet iyi. Ama Bunnark'ı hiç göremedim. Aslında Bunnark her yere hızlıca pres yaptığı için defansıma/orta sahama kadar gelince topu hücum hattıma attım ve o sayede karşılaşmadığım zamanlar oldu. Ama rakip oyunculardan hiç pas almadı. Bütün paslar Torres'e gidiyor. Bence Bunnark'a da pas ayarlayabilirdin.

Bakalım sıradaki Carlos Santana'lı ve Aimor'lu Valencia karşılaşması ne olacak.
Yukarı Çık Cevapla
Dediklerini dikkate alacağım bunnark daha çok topla oynayacak merak etme Gülümseme

@Karl Heinz Schneider Link yenilendi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Oyuna güncellemeler her an yapılmaktadır Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Barcelona 6-1 Valencia

Goller: Rivaul (3), Tsubasa (2), Enpoli / Aimor

Kolay bir maçtı. Valencia ve Santana için rezil bir maçtı. Açık Ağızlı Gülümseme

Yaptıkları bir atakta üst üste iki şutları direkten döndü ve top bana geçti. Bir tanesi Mirage Shoot idi. Ancak bu atakla gol atsalardı da maçın temposu değişmezdi bence.

Santana bayağı ezildi bu maç. Hem kendi memleketinden olan Rivaul tarafından, hem de Tsubasa tarafından. Maçın son saniyesinde Santana topu santrada aldı ve bir sürü oyuncuyu çalımladı. Tsubasa'yı ve sinirlenerek kayan Rivaul'i de geçti. Payol'un Power Tackle'ını da atlattı. Ancak sonra faul oldu ve maç bitti. Herhalde maç bitmese Mirage Shoot ile Rechard'ı da kaleye sokacaktı. Açık Ağızlı Gülümseme

Sırada El Clasico var. Bakalım mangadaki Barcelona - Real Madrid maçı gibi olacak mı?  Gülümseme

...

Bu arada bir şey diyeceğim, Tsubasa'nın özel şutunun ismini Flying Drive Shoot yapmayı düşünüyor musun?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
valenciaya bi ayar çekmeliyim takımın güçlü olması lazım ve sanırım bu pres kodları sana zorluk deil kolaylık sağlıyo 

valenciaya güçlendirme yaparken drive şutu flying drive şut yaparım 

Bugün çok yorgunum yarın yapabilirim bunları
Yukarı Çık Cevapla
Canım sıkıldı bari ben de düzeltmeler yapayım dedim link yenilendi @Karl Heinz Schneider
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 - Final Evolution (2023 Versiyon) Hiena 2 615 62,302 2 saat önce
Son Yorum: SongokuBaba
Captain Tsubasa 2 : Shin-Super Striker (2023 Versiyon) Hiena 2 894 88,309 8 saat önce
Son Yorum: hasanalikorkut
Captain Tsubasa 2 Last İmpact Kojiro Hyuga 162 31,122 10 saat önce
Son Yorum: Pekerellaaa
Captain Tsubasa Germany And Wakabayashi Hack Ysy56 23 2,935 Dün, Saat: 16:32
Son Yorum: Pekerellaaa
Okul turnuvası hack (by eorhan23) AlphaT®.NET 52 7,530 05-09-2026, Saat: 18:02
Son Yorum: Elslskxsoslm

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: