*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çok keyifli bir karşılaşma olmuş. Hani derler ya ilk yarıda bulduğu gollerle maçı kazandı diye seninki de biraz öyle olmuş, maça çok hızlı ve çok iyi başlamış 2-0 da öne geçmişsin ama devamı gelmemiş ne yazık ki. 

Eskiden olsa böylesi az gollü biten karşılaşmaları çok severdim hatta bir keresinde Batı Almanya'yı 1-0 yenmiştim ve uzun zaman bu galibiyetten ötürü gurur duymuştum.  Dil Çıkarma
Bu arada iki maçtır Wakabayashi ile Catch de yaptığını görüyorum, normalde hep bu zamana kadar %100 Punch ile kurtarıyordun.  Güzel Bence doğru bir karar almışsın, kimi zaman elle yakalama yapmak (riskine rağmen) daha iyi neticeler doğurabiliyor. Bu maçta belki No.11'den bir gol yedin ancak bu maçta ve Meksika karşısında yakaladıkların ile zararı fazlasıyla çıkardığını gördük. 

Zorlu Hollanda karşılaşmasında başarılar!
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Şimdiye kadar hep punch yapıyordum garanti oynayarak, fakat artık rakipler dönen topları bırakmıyor. Gücünün düşük olduğunu tahmin ettiğim şutlarda catch yapmaya başladım. Yoksa punch yapa yapa GUTS bitirip nihayetinde illa ki gol atıyorlar. Dediğin gibi yerine göre alınabilecek bir risk.
Hollanda bana bir beden büyük geldi gibi. Dil Çıkarma Yarın skoru paylaşacağım, sana da başarılar. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Hollanda

Hyuga (Kazuo) - Neo Tiger Shoot

Tsubasa (Matsuyama) - Çalım

Japonya 2-0 Hollanda

Skoru görünce ilginç gelmiş olabilir size. Bana da ilginç geldi. Dil Çıkarma

Maça Hollanda başladı. Islas'ın şutunu Wakabayashi çıkardı. Sonra frikik oldu ve No. 10'un frikikten gelen şutunu da çıkardı. Ardından top bana geçti ve yaptığım atakta Hyuga'nın Neo Tiger Shoot'u ile golü buldum. Sonraki ataklarında Libuta'nın volesi yine Wakabayashi için kolay bir şekilde kurtarıldı. Bu şuttan sonra mı, yoksa bir tane şuttan daha sonra mı top bana geldi bilmiyorum ama neticesinde Wakabayashi sayesinde topu kapmış oldum. İlk yarıyı 1-0 önde kapattım.

İkinci yarı bende başlamıştı ve açıkçası tamamen zaman geçirdim. Bazen zaman geçirme taktiğini kullanıyorum, benim için güzel bir taktik. Zaman geçirdim ve son atakta Tsubasa ile kaleciyi birebirde normal çalımlayarak topu ağlarla buluşturdum. Durum 2-0 oldu ve ardından maç bitti. Bu arada zaman geçirmek için paslar yaparken bir ara topu kaptırdım. Ama Ishizaki'nin topsuz alanda bir pasa çıkıp uzaklaştırması sonucu top bana geçti. Mangalarda defansta Jito ve Soda zaten baştan beri vardı. Ancak daha sonra Igawa, Soga, Akai gibi kişiler gelmeye başladı ve ön plana çıktı. Ancak işte eskiden Jito ve Soda'dan sonra savunmada üçüncü rolü hep Ishizaki üstleniyordu.  Güzel

Wakabayashi'yi ayrıca tebrik ediyorum. Super Great Goal Keeper bugün de formundaydı, kaleyi gole kapattı.  Kalp - Sevgi
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 5 - 2 Hollanda

[Resim: o8qmaka.png]

Tsubasa 3, Hyuuga, Kazuo
İlk yarı 4-0 bitmişken ikinci yarı bir türlü rakip kaleciyi aşamadım.  Kızgın - Sinirli
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 6-5 Hollanda (Normal Süre 4-4)

Öncelikle Hollanda bana bir beden büyük geldi, ekstra level alma ihtiyacı duydum. Fakat bu maçın şöyle bir sıkıntısı var. Bu maçta yenilirseniz, aynı maçı tekrar oynatıyor. Daha önceki yenildiğim maçlarda bir önceki maçı da oynattığı için, daha fazla exp. kazanıyordum. Burada ise sadece cüzi miktarda yenilme exp. kazandım. Bu da sonraki maçta yine zorlanmama sebep oldu.

Maçta iki kere son dakika golü yedim ve çıldırmak üzereydim. İlk yarının sonunda bir anlık dikkatsizlik ile birebir topta şut beklemek yerine çıkmayı seçtim ve 2-2 oldu. İkinci yarının sonunda da 4-3 öndeyken bir penaltı oldu ve penaltıdan gol yedim. Maçtaki ilk golümü de penaltıdan yemiştim, bu maçta çok fazla penaltı olma riski var.

Sonunda Cyclone öğrendiğimize göre, biraz daha rahatlayabiliriz.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: hir1fcs.png]

Japonya 6 - 2 Hollanda

Goller: Tsubasa (3) - Misugi (3)  /  Islas - Libuta

Islas'ı bir kere faul ile bir kere de Hyuga ile durdurdum. Adam bütün takımı tesbih gibi sıraya dizdi.
Maçtaki en büyük şansım Wakabayashi ile hiç birebir kalmadı.
Normal oyuncuları çok fazla şut çektiler haliyle Wakabayashi ve Jitou'yu geçemediler.
Bu maçta da Hyuga'nın iki tane NeoTiger şutunu kaleci tutunca Tsubasa yine dellendi ve Drive-Tiger ile gol geldi.
Cyclone sahnesi bana göre Tsubasa oyunlarındaki en iyi sahnelerin başında bulunmaya adaydır.
Artık bu şutu da öğrendiğimize göre Arjantin maçı biraz olsun daha rahat geçecek gibi duruyor.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,790 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,991 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: