*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya 9 - 2 Meksika

[Resim: g69ybfs.png]

Tsubasa 4, Hyuuga 2, Misaki, Misugi ve Masao 1'er gol.
Her zamanki gibi bu maçta da kazandığım penaltı vuruşunu gole dönüştüremedim.  uyu 1 tane Neo Tiger da direkten döndü, hepsi neyse de gole giden Eagle Shot patladı.  Kızgın - Sinirli
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Meksika

Hyuga (P)
Tsubasa (Hyuga) - Drive Overhead
Espana - Vole
Tsubasa (Hyuga) - Drive Overhead
Espana (P)
Kazuo (Masao) - Skylab Twin Shoot
No. 9 - Kafa tamamlama.

Espana - Vole
Hyuga (Matsuyama) - Neo Tiger Shoot
Espana - Vole

UZATMALAR

Espana - Kafa
Tsubasa (Misugi) - Drive Overhead

Hyuga (Matsuyama) - Neo Tiger Shoot

Japonya 7-6 Meksika

İlk santrayı Meksika yaptı ancak top daha Espana'ya gelmeden Hyuga ile Tiger Tackle yaparak topu kaptım. Yaptığım atakta 1-0 öne geçtim. Sonra yine ayın şekilde Tiger Tackle ile topu kapıp 2-0 yaptım. Maça çok iyi başlamıştım.

Ancak ilk yarının sonlarında ve ikinci yarıda Meksika takımı Espana'nın liderliğinde iyice toparlandı ve normal süre 5-5 biterek uzatmaya gitti.

Uzatmalarda 7-6 yenerek bu maçı geçmeyi başardım.

Bu rakip, Dünya Kupası finallerindeki en az zor olan rakip ve Fransa maçına göre daha kolay bana göre. O yüzden uzun zaman sonra Wakashimazu'ya bir şans vereyim dedim.

Ve kötü de sonuçlanmadı. Maçta yediğim 3 golü Ken ile, diğer 3 golü Genzo ile yedim. Ama Wakashimazu, Espana'nın iki volesini çıkarırken Genzo hiçbir şutunu tutamadı.

Aslında Wakashimazu bu oyunda düşündüğümüz kadar kötü değil ama istatisik olarak biraz daha iyisini hak ediyordu bence ve sanki bu oyunda Wakashimazu'yu biraz dengesiz yapmışlar.

...

Cyclone'u keşfetmemize az kaldı. Sıradaki rakibimiz İtalya. Bu oyunda hayali karakterler yoğunluklu (olması gerektiği gibi), ancak rakiplerimizde U-16 turnuvasından karakterlerle de karşılaşabiliyoruz ve bu oyunda U-16 rakiplerine karşı oynamak benim için çok zevkli. Sıradaki Gino Hernandez'li İtalya kapışması da güzel olacak. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 
Misugi stat yönünden Japonya'nın en iyi oyuncusu ve şu halde onun yerine Nitta'yı oynatıyor olman bence kazanım değil kayıptır. Belki ilerleyen zamanlarda oyunu açıp tekrar oynadığında Misugi'yi kullanman halinde bariz farkı sen de görebilirsin.  Güzel

Fransa maçı senden izlediğim ve herkesten de skorlarını görebildiğim kadarıyla son derece çekişmeli geçmiş. Benim için zaten çocukluğumda Fransa'yı yenmek çok büyük bir meseleydi, şu an bile bana Fransa'yı yendikten sonra "Tamam, maç da bitti, oyun da bitti!" deseler kabul, yani Brezilya maçından bile daha çekişmeli bir karşılaşma benim açımdan.  Güzel

@Makoto Soda 
Fransa maçına başlarken Misaki ekranda belirdiği için olsa gerek eskiden ben bu maçta Misaki'ye özel bir teknik geleceğini bile düşünmüştüm.  Dil Çıkarma  Yani, böylesi bir şey yaşamış olman tamamen rastlantısal, Misaki'ye, ya da Fransa maçına özel bir durum yok ne yazık ki. Keşke olsaydı. 

@ScoUnk 
Matsuyama bu oyunda da kraldır ya, onu kullanmayı bildikçe özellikle skora yaptığı katkılar şaşırtıcı sonuçlar doğurabiliyor. İstatistik tutmadım ancak benim skor merkezli oyun tarzımda içerisinde Matsuyama 3 numaralı adamımdır. Tsubasa ve Hyuuga ikilisinden sonra en çok gol atan isim, açıkçası o ve Eagle Shot olmasaydı sanırım attığım gollerin 3'te 1'ini atamazdım. 

Ben Meksika maçını izleyemeye gidiyorum.  Süper
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider

Genzo'nun normal statları sanırım Wakashimazu'dan daha iyi. Wakashimazu özel kurtarışla öne geçiyor, ama şansın yerindeyse ve Genzo kızarsa durdurulamaz oluyor. Bazı maçlarda 4 kere üst üste o nur yüzünü gösterip tüm şutları kurtardığı bile olmuştu.

@Hikaru Matsuyama

Normalde Misugi'yi 2. yarılarda alıyorum, fakat 2 maçtır almamıştım. Tekrar almaya başladım. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: l3ccu7o.png]

Japonya 5 - 2 İtalya

Goller: Misugi (2) - Tsubasa - Hyuga - Kazuo /  Rampion (2)

Bu maçta İtalya'nın kalesinde başka bir kaleci olsaydı sanırım bi 10 gol atmıştım.
Gino Hernandez "Perfect Keeper" lakabını sonuna kadar hakediyor.
Gollerin ikisi hariç geri kalanını birebirden sonra seken toplardan attım.
Tsubasa'nın boş kaleye giden şutu direkten döndü. Sağolsun Misugi tamamladı.
Oyunda en sevdiğim şutlardan biri olan Drive-Tiger ile gol atması çok keyifliydi.
Matsuyama bu maç çok çok iyiydi. Önemli anlarda kritik hamlelerde bulundu.
Wakabayashi'ye artık bir şey söyleyemiyorum. Kötü olan maçı yok.
Her maç en az iki kere sinirleniyor. Umarım böyle devam eder.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs İtalya

No. 11 - Kafa

Hyuga (Masao) - Neo Tiger Shoot

UZATMALAR

Matsuyama - Kafa tamamlama.
Rampion - Vole

[Yok]

Japonya 2-2 İtalya [3-2 P]

Ben hayatımda bu kadar şanslı olduğum bir maç hatırlamıyorum. Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum. İnanılmaz derecede şaşkınım.

İlk Yarı

İnanılmaz şeyler oldu ilk yarıda. İnanılmaz şanslıydım. Öncelikle Wakabayashi yerdeyken rakibin volesini çıkardı. Üst üste şutlar çektiler ama Genzo atlattı. Sonra korner oldu. Öncelikle Wakabayashi iki tane normal şutu çıkardı ancak sonunda yere düştü. Daha sonra top Rampion'a havadan geldi. Rocket Head vurdu. Ben zaten Wakabayashi yerde olduğu için golü yedim dedim, ancak top direkten döndü. Dönen atakta bir Rocket Head daha geldi. Wakabayashi yine yerdeydi. Ben artık ekrana bile bakmıyordum. Ancak bir anda Wakabayashi'nin sinirlenerek uçma sesi geldi. Ben yine de gol olacağını biliyordum ama bir umutla baktım. Wakabayashi uçtu. Top kaleye ilerlemeye devam etti. Tachibanalar'dan biri çizgiden çıkarmayı denedi, ancak o da uçtu. Tam top ağları yırtacak diye beklerken top uzaklaştı!

İnanamıyordum. Dönen top No. 11'e geldi. Wakabayashi karşıladı. Genzo artık kötü düşmüştür, beklersem ve şut gelirse dikkati dağınık da olabilir diye çıktım. Ancak No. 11 Genzo'yu atlattı ve top ağlara gitti... İlk yarı 0-1 önde kapattılar.

İkinci Yarı

İnanamıyorum ya Wakabayashi, ikinci yarıda bir sürü hata yapmama rağmen, rakip bir sürü kez gelmesine rağmen bütün golleri önledi. Ben de 1 gol atabildim ve maç 1-1 uzatmalara gitti.

Uzatmalar İlk Yarı

Uzatmaların ilk yarısına onlar başladı. Yaptıkları atakta arka arkaya 4 tane vole vurdular Rampion dahil. Ama Genzo kimisini normal, kimisini sinirlenerek çıkardı!! Ve top bana geçti!!

İlk yarının son anında golü bulmayı başardım. Artık bitime çok az kalmıştı ama Rampion hemen verkaçlarla bir anda geldi ve voleyi vurdu. Wakabayashi bu sefer topu çıkaramadı ve ağlara gitti. Durum 2-2 oldu.

Uzatmalar İkinci Yarı

Bu yarı bende başladı. Son dakikalara kadar zaman geçirdim. Ancak son dakikada yaptığım atakta da golü bulamadım. Durum 2-2 iken maç penaltılara gitti.

Penaltılar

Normalde benim penaltı şansım bayağı kötüdür. Hatta penaltılarda en son ne zaman galip geldim onu bile hatırlamıyorum. Ancak bu maçta, ilk yarıdaki yaptıklarından beri maçı Wakabayashi için alacağım demiştim. Penaltılara kalınca üzüldüm çünkü kaybedeceğimi düşünüyordum.

Neyse penaltılara onlar başladı. Wakabayashi, rakibin çektiği ilk 3 penaltının 3'ünü de üst üste kurtardı!! Ben de birini atmıştım ve durum 1-0 idi. Dördüncü penaltılara başladılar, golü attılar. Sonra ben de attım. Toplamda 2-1 oldu. Beşinci penaltılar başladı ve penaltılarını gole çevirdiler. Son penaltıyı da Jun Misugi ile sağ tarafa gönderdim ve ağlara gitti! Penaltılarda 3-2 galip gelmeyi başardım.

--------------------

Wakabayashi, sen neysin be. Şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum. Hernandez'i geçmekte maçta çok zorlandım tabii ama Wakabayashi... Wakabayashi olmasaydı bu maçı herhalde 1-10 gibi bir skorla kaybederdim... Maçta kaç tane şut çıkardı hatırlamıyorum bile... Tek başına takımını taşıdı. Maç penaltılara gitti, orda da üst üste 3 penaltı çıkardı. Daha napsın bu adam. SUPER GREAT GOAL KEEPER GENZO WAKABAYASHİ!!  Kalp - Sevgi

Benim CT'de en sevdiğim kaleci Ken Wakashimazu'dur. Ancak bu maçtan sonra kararım muhtemelen değişti. Açık Ağızlı Gülümseme

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,755 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,988 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi