*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çok güzel skorlarGülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

2 maçtır(bugün atacağım Fransa maçıyla beraber) Misugi'yi kullanmıyorum. Aslında kullansam daha iyi olabilir, ama genelde daha sonra gücüne ihtiyacım olabilir diye saklıyorum ve almaya fırsat kalmıyor. Nitta ile sol kanattan koşa koşa gidiyorum pasın riskli olduğu yerlerde. Misugi'nin gücü 0'a iner diye de korkuyorum biraz.

Sen asıl bugün atacağım Fransa maçını izle, U-16 Dünya Kupası'ndaki maçtan farksız oldu resmen.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 9-8 Fransa (Normal Süre 5-5)

İlk maçı 4-2 kaybettim ve ekstra level almayı uygun gördüm. Bu maçta deli dehşet bir şey oldu, 2 topum üst üste patladı. Misaki de iki kere bomboş kale yerine direğe nişanladı topu.

İkinci maç tam skoruna uygun 9-8'lik oyun havası gibi, çok hareketli bir maçtı. Bir orda bir burada oynandı. Ben elimdeki herkesi kullanarak gol ararken, Fransa Pierre ve Napoleon'un SliderCannon şutu ile gol arıyordu. Kaç defa çektiler sayamadım. Sonunda son saniye golü ile penaltılara kalmadan bitirdim işi.

Genzo ve Jito defansın yıldızıydı, ama maçın adamı Matsuyama idi. Aldığım ekstra level'lar mı etki etti, yoksa her zaman mı böyle güçlüydü bilmiyorum, ama 2 gol atınca şaşırdım, bundan önceki maçlarda Matsuyama ile girişimlerim hüsranla sonuçlanmıştı çünkü.

Yukarı Çık Cevapla
[Resim: gpsu9d2.png]

Japonya 7 - 6 Fransa

Goller: Kazuo (2) - Misugi (2) - Hyuga - Tsubasa - Misaki  /  Pierre (3) - Napoleon (3)

Biri Drive-Tiger olmak üzere üç şutum direkten döndü.
Drive Röveşata'yı ve NeoTiger'ı çok rahat tutan kaleci Misaki'nin Jumping Volley şutunda çaresiz kaldı. Hatta ilginç bir şekilde fileyi deldi.
Acaba Misaki'nin bu maç özelinde bir şey miydi ? Ben bu zamana kadar hiç denk gelmedim. Yapabileceğim tek hamleydi umutsuzca beklerken böyle bir sonuç çıktı ortaya. Keşke SS alsaydım.
Maçın yıldızına gelecek olursak dördü Slider-Cannon olmak üzere tam 5 kere sinirlenerek kalesinde devleşen Wakabayashi oldu.
Maçı Wakabayashi aldı dersem abartmış olmam.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 4-4 Meksika (Normal Süre 3-3) (Penaltılar 5-4)

Yine uzatmalara ve penaltılara giden bir maç. Rahat kazanmak haram bana. Gülümseme

Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 6ud9yxm.png]

Japonya 3 - 2 Meksika

Goller: Tsubasa - Misaki - Hyuga  /  Espana (2)

Rakip beni ikinci yarı çok fazla boğdu. Bir ara ceza sahası içinde tıkandım kaldım bir türlü çıkamadım.
Fransa maçı bile bu kadar yorucu geçmemişti.
Ona rağmen defansım bu maç harika işlere imza attı.
Stoperlerim Jitou ve Souda beklerim Matsuyama ve İshizaki beni çok mutlu ettiler.
Jitou bir şutu blokladı iki kez top kazandı. Souda iki kez top kazandı. İkisi de Espana'dan aldı topları.
İshizaki bir şutu blokladı. Enerjisi bitmesine rağmen iyi maç çıkardı. Matsuyama topu alamamasına rağmen rakibi iki kez faulle durdurdu.
Wakabayashi her zaman ki gibi koruyucu melek rolünü üstlendi. 4 kez sinirlendi yine.
Rakip kaleciyi birebirde rahat çalımlarım derken Misugi ile 3 kez denememe rağmen hiç geçemedim. Özel röveşatası da direkten dönünce gol attıramadım Misugi'ye.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,748 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,988 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi