*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk 

Ben de bazen senin gibi düşünerek şut çekiyorum abi. Ancak genellikle fake atıyorum. Fake en garanti, yani yapılması en fazla ihtimale sahip özellik orada. Fake rakibe gitse de, eğer ceza sahası içindeyse genellikle topu uzaklaştırıyor. Uzaklaşan topta bize düşebilir ve düşerse artı olarak kalecinin dikkatini dağınık yakalayabiliriz.

Bir de mesela Matsuyama ile yerden gelen topta Lashin'e karşı yakalandık. Şut çeksek Lashin her türlü alıcak. Pas ve kontrolü de kapar. Ama fake atarsak, Lashin de çıkarsa, yine Lashin yakalayabilir ancak top uzaklaşa da bilir. O yüzden sıkıştığımızda fake en garantisi bence.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 9-1 Vasco da Gama

[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
İlk yarının sonlarına kadar oldukça talihsiz dakikalar yaşamışsın ancak sonrasında güzel toparlamışsın. Tabi bu takımda illa kaleye yaklaşmak için ayrıca çaba sarf etmeye, verkaçlar filan yapmaya çok gerek yok, mesafe tanımaksızın çekilecek şutlar büyük oranda filelerle buluşuyor. 

Bu oyunda Through > Shoot > Pass > Trap eşitsizliği söz konusu. Elbette her pozisyon benzersizdir ve kendi içinde en iyi hamle değişkenlik gösterir ancak özellikle rakip GK ve savunma ile etrafın sarılmışken Through (başarılı olması halinde kendi adamımıza gelmeyecek olsa bile) pekala en iyi tercih olabiliyor. 

Through en etkili hangi oyunda diye sorsalar an düşünmeden Super Striker derim. Izawa ile Gertis'i ekarte edip gol atmışlığım var, ancak aynı Izawa ile gün boyunca şut çeksem bir tanesinin bile gol olmayacağından adım gibi eminim.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: ew491tx.png]

Japonya 12 - 0 Vasco Da Gama

Goller: Misugi (4) - Hyuga (3) - Tsubasa (2) - Misaki - Masao - Souda

[Resim: d4eqhvh.png]

Japonya 9 - 2 Polonya

Goller: Misaki (4) - Misugi (3) - Masao - Hyuga
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Vasco da Gama

Matsuyama (Misugi) - Eagle Shoot
Hyuga (Matsuyama) - Tiger Shoot
Tsubasa (Hyuga) - Çalım
Tsubasa (Misaki) - Drive Shoot
Hyuga (Misaki) - Neo Tiger Shoot
Masao (Tsubasa) - Kafa tamamlama.

Hyuga (Matsuyama) - Tiger Shoot
Tsubasa (Kazuo) - Drive Shoot
Misaki (Matsuyama) - Röveşata boş Kaleye.
Masao (Kazuo) - Skaylab Twin Shoot
Matsuyama (Masao) - Eagle Shoot
Misugi (Misaki) - Çalım
Hyuga (Misugi) - Neo Tiger Shoot

Japonya 13-0 Vasco da Gama

Bu maçta söylenecek çok bir şey yok. Goller dışında Hyuga ve Tsubasa'nın birer şutu direkten döndü. Tsubasa'nın şutunu Masao tamamladı. Rakipte de No. 10'un penaltısına Wakabayashi geçit vermedi.

--------------------

Japonya vs Polonya

Polonya maçında yenildim. Dün yaptığım için gol sıralamalarını vs. net bir şekilde hatırlamıyorum. Ancak maçı özetleyebilirim. İlk yarı 2-2 bitti. Yalnız bir şutum direkten döndü, bir boş kaleye giden şutumda da top patladı. Böylelikle ilk yarı 2-2 bitti.

İkinci yarı 00:00'da gol atarak 5-4 öne geçmeyi başardım. Ancak Macher hızıyla çok çabucak bir gol attı ve durum 5-5 oldu. Sonra uzatmalar başladı.

Uzatmaların ilk yarısının sonlarında yine bir gol attım ve 6-5 yaptım. Ancak Macher 00:00'da yine hızı sayesinde bir, iki hamlede gol attı. Uzatmaların ilk yarısı 6-6 bitti.

İkinci uzatmalarda gol olup olmadığını hatırlamıyorum ancak maç penaltılara gitti.

Penaltılarda 0-3 kaybettim. 3 tane çektiğim penaltının birini Dzajic kurtardı, diğer ikisi de direkten döndü. Böylelikle maçı kaybettim.

Sonraki Polonya karşılaşmamı oynadığımda detaylı şekilde (golleriyle) yazacağım. Ah Macher, keşke senin de bir şutun direkten dönse...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 18 - 0 Vasco da Gama

[Resim: 2if6czg.png]
Tsubasa 6, Hyuuga 5, Nitta 3 (evet Nitta hat-trick yaptı Yupi ), Misaki 2, Matsuyama 2

Önceleri bu maçı çok gereksiz olarak görürdüm ta ki Level, stat, exp ve sair kavramların ne anlama geldiklerini öğrenene kadar.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,987 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi