*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: kknw7df.png]

Japonya 5 - 1 Güney Kore

Goller: Misugi (2) - Masao - Tsubasa - Hyuga

Maçta bir topum direkten döndü.
İshizaki ve Souda çizgiden birer top çıkardılar.
Wakabayashi bir kez sinirlendi.
Golü penaltıdan yedim.
Wakabayashi son üç maçtır sadece bir gol yedi o da penaltıdan. Defansın çizgiden çıkardığı pozisyonlarda 1 e 1 olan pozisyonlar.
Wakabayashi gerçekten çok güven veriyor. Umarım sinirlenme sayısını artırır.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 9 - 3 Güney Kore

[Resim: 3wi2v6v.png]

@ScoUnk 
Maça epey de hızlı başlamışsın ama şanssız anlar yaşamışsın. Özellikle Tsubasa ve Hyuuga'yı daha sık, yoğun kullanmalısın bana sorarsan. Maçlar ilerledikçe verim alabileceğimiz oyuncu sayısı da azalıyor. Senin videoları izlerken Sano, Sawada gibi isimlerii sahada görmek sevindirici olsa da bu oyun özelinde pek bir fayda sağlamıyor. 
Güney Kore finalinde başarılar!  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Ben GUTS dramatik bir şekilde biterse oyuncuyu değiştiriyorum. Mesela 150 altına falan düştüğünde. Çünkü GUTS dolana kadar 10 kişi oynuyor gibi oluyor. En azından Sano ile top sürebilirim boş alanlarda diye düşünüyorum.

Japonya 3-1 Güney Kore

Gerçekten benim için çok şanssız bir maçtı. Bir tane penaltı kaçırdım, bir kere de boş kaleye giden Drive Overhead'de top patladı. Az gol atarak da olsa kazanmayı bildim.

Maçın sonundaki diğer takımları tanıtan kesim çok hoştu.

[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Japonya vs Güney Kore

Hyuga (Tsubasa) - Neo Tiger Shoot
Kim - Kafa
Matsuyama (Tsubasa) - Eagle Shoot

Kim - Şut
Tsubasa (Misaki) - Drive Overhead
Tsubasa (Matsuyama) - Drive Overhead
Misugi (Soda) - Çalım
Kim - Kafa

Japonya 5-3 Güney Kore

Keyifli bir final karşılaşmasıydı, bu adamlara karşı oynamayı seviyorum.

Yalnız maçta Sha'nın ismini bile görmedim. Maçta bir kere bile gözükmedi. Kim tek başına oynadı. Ayrıca hiçbir pozisyonda top yerden gelmedi, haliyle Twin Shoot çekemediler.

Ancak havadan gelen iki pozisyonda da Kim, Strong Head vurarak ve bir tane de normal şut çekerek hattrick yapmayı başardı.

Zevkli bir final karşılaşmasının ardından Asya Elemelerini geçerek Dünya Kupasına gitmeye hak kazandık.

Şimdi sırada oyundaki en kolay maç olan Vasco da Gama var. Bu maçı hem zorlu maçlar öncesinde moral depolamak için kullanacağım hem de Tsubasa, Hyuga gibi seviyesinin artmasını istediğim oyuncularla goller bulmaya çalışacağım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 
Hakikaten çok bahtsız bir final karşılaşması olmuş; gole giden Drive Overhead patlamamalı!  Kızgın - Sinirli  Boru değil bu 320 guts gidiyor. Bugünkü kurla 23$ yapıyor. Dil Çıkarma Kaçan penaltı ve tabi topun sayamadığım kadar çok kornere çıkması...  uyu
Ancak taraftarlar olarak Hyuuga'ya Volley vurdurma ısrarına bir anlam veremedik.  Dil Çıkarma Bana göre Souda'nın Volley ile attığı gol şu ana kadar attıkların içerisinde en anlamlı olanıydı.  Güzel

Maç sonrasındaki görüntüler ise bence CT oyunları içerisinde en etkileyici sahneler; heyecanlanmamak, sabırsızlanmamak elde değil. 

Tebrik ederim.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Bazı durumlarda riskli hamle yapmak zorunda kalıyorum. Mesela oyuncuma topu kontrol etmesi için güvenemiyorum, through yapınca arkasında kimse yok, pas için de güvenemiyorum. Bari şuta çıkayım da, belki top seker, ya da şansa gol girer, penaltı olur vs. diye risk alıyorum.

Bu gibi durumlarda sen nasıl tercih yapıyorsun?
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,790 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,991 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: