*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda 

Makoto Soda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Maçta dikkatimi çeken bir olay oldu. Özel şut ile kaleciyi uçurdum. Top geri benim oyuncuma geldi. Tekrar şut çektim.
Kaleci kalede belirdi ve topu yakaladı. Uçan kaleci nasıl geri kaleye geçiyor ? Üstelik top hiç dolaşmadı.

Kalecinin uçmasına rağmen topu çıkarması ve topun tekrar bize geçmesinde kale boşalmaz. Kaleci sadece ceza sahasındaki topa zıplayıp direkt alamazsa ve birebirdeki bir çalımı/şutu direkt kurtaramazsa kalesi boşalır.

Yani kaleci bir şutu uçmasına rağmen çıkarsın, yine de hala kalesinde olur. En fazla dönen topta dikkati dağılır veya dikkati sarsılır. Ama kale boşalmaz. Belki saçma gelebilir, benim de zamanında dikkatimi çekmişti. Ancak kabullendim, durum böyle.

Bu arada kale boşalınca spiker kalenin boş olduğuna dair bir uyarı veriyor. Oradan kalenin dolu olduğunu anlayabilirdin.
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 4-2 Suudi Arabistan

Üst üste olan fauller ve benim hatalı tercihlerime, rakipten topu kolay kolay alamayışım eklendiğinde, bu maçta oyuncuları kullanamadım doğru düzgün. Maç bittiğinde Tsubasa hala 500 GUTS civarındaydı. Hayal kırıklığı maçı.

[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 9-4 Suudi Arabistan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

İlk yarıda bence gayet iyi oynamışsın. İki topun çizgiden çıkarıldı. Golü de uzatmalarda yemişsin.
İlk yarıyı 4 farkla önde bitirebilirdin. Rakibin direkten dönen bir topu var.
Kornerde faketen sonra Hyuga'nın topa gitmemesi ilginçti neyse ki Matsuyama ile gol gelmiş.
İlk yarının sonunda yaptığın bence risktir. Maç epey uzamıştı.
İkizlerin enerjisini boşa harcadın. Çünkü gol olma olasılığı düşük bir özel şut vurdun.
Fakat zaten diğerinin enerjisi bittiği için normal bir durum.
Dediğin gibi Tsubasa sahada yokmuş gibi davranmışsın resmen.İlk yarı özel verkaçı saymazsak Tsubasa'yı ilk olarak maçın bitmesine 6 dk kala gördük.
Hyuga'nın vole golüne şaşırdım iyi sıyrıldı gerçekten.Kaleci de vardı çünkü.
Kesinlikle yanlış anlamanı istemem kendi tercihindir ama bence Asya Turnuvası bile olsa maç 2-1 iken Nitta ve Sano gibi isimlerin maçta olması çok tehlikeli ki
Nitta'nın topu kaybettirdiği pas pozisyonu ortada. 11 Numaraya Misugi veya Matsuyama'yı çekebilirdin.
Matsuyama'nın özel şutu birebirde çok tehlikeli ve enerjisi yerinde bir Misugi ile kaleciyi çalımlayabilirdin.
Ben oynayış tarzını beğendim. Maçlarını zaten izliyorum yorum da yazmak istedim.
Eline sağlık. Keyifli bir maçtı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Yorumların için sağol. Son dakikada Tachibana şutunu tam da dediğin gibi güçleri tükendiğini fark ettiğim için kullandım. Risk aldım ve tutmadı. İkinci yarıya başka oyuncularla çıkacaktım çünkü. İleride Sano ve Nitta ikilisini kullanmamın sebebi, Tachibana'lar çıkınca geriye Matsuyama ve Misugi ile kaliteli iki oyuncuyu almak istedim, ön tarafa alabileceğim tek onlar kaldı.

Onun dışında Hyuga'nın topa hareketlenmemesi benim bu oyunda derdimi anlatan konu. Birçok defa bu şekilde sorunla karşılaştım ve karşılaşmaya devam ediyorum. Bu da beni through hareketini yapmamaya itiyor, bu sefer de gol atmakta zorlanıyorum.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Japonya 7 - 1 Suudi Arabistan

[Resim: pei74s0.png]

Tsubasa 2, Kazuo 2, Hyuuga, Misugi, Matsuyama
Nihayet Misugi (Hyper Overhead) ile gol atabildim.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,654 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi