*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yoğunluğu azaltmak adına, maçların birini bugün gönderiyorum ben. Siz isterseniz gününde atabilirsiniz.

Sao Paulo 5-3 AS Roma

Kolay gibi görünen, ama hiç kolay olmayan maçlar serisine hoş geldik. Gülümseme Sadece Rampion olsa da, bu maçlarda artık takım olarak oyuncuların level'ları çok yüksek. Bir de benim gibi geri kalmışsanız, oldukça zorlu maçlar. Hayırlısı olsun. Gülümseme

[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 8 - 4 AS Roma

[Resim: tvusd6n.png]

Tsubasa 6, Amaral Kafa, Babington Çalım. 

Roma'nın hücumlarına engel olduğunuz anlarda savunmalarında sadece GK kalıyor ya, işte o gibi anlarda kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorum.  Dil Çıkarma

Top o kadar fazla kornere, taça çıktı, öyle fazla faul oldu ki belki 2-3 gol daha atabilecekken maç çok çabuk bitmek durumunda kaldı.  Kızgın - Sinirli
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: tjbw3sb.png]

Sao Paulo 8 - 1 Roma

Goller: Tsubasa(7) - Platao / Rampion

Hayattaki tüm şansımı bu etkinlikte kullanıyorum. Furano maçında Matsuyama bir tane özel şut çekmedi.
Bu maçta da Rampion iki kere özel kafa vuruşu yapmak yerine topu bıraktı.
Renato da uçma pahasına bir şutunu çıkardı Rampion'un.

[Resim: npx9k0r.png]

Sao Paulo 8 - 3 Uruguay

Goller: Tsubasa(8)  /  Victorino(3)
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo 4-2 Uruguay

Oyunda gördüğümüz ilk milli takım rakibimiz. Victorino o kadar sinir bozucu ki, mangada da keşke böyle olabilseymiş.

[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Victorino çok sevdiğim bir karakter.
Hino piyasaya çıkana kadar Uruguay'ın tek tanınan oyuncusuydu.
Seviyorum Kara Panter'i.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Sao Paulo vs Uruguay

Victorino - Çalım
Tsubasa (Marini) - Drive Shoot
Da Silva - Vole
Tsubasa (Tahamata) - Röveşata

Victorino - Röveşata
Tsubasa (Tahamata) - Heel Lift
No. 6 - Şut
Tsubasa (Babington) - Heel Lift
Tsubasa (Gil) - Heel Lift

Sao Paulo 5-4 Uruguay

İlk Yarı

Maça Uruguay başladı ve yaptıkları atakta çok direnmeye çalışsamda maalesef golü kalemde gördüm. Daha sonra ben yaptığım atakta kalecinin dikkatini dağıtarak Tsubasa'yla Drive Shoot vurdum ve durumu eşitledim. 1-1.

Ardından santradan başlayan Uruguay atağı yine golle sonuçlandı ve 2-1 öne geçtiler. Ben de kalecinin dikkatini dağıtarak Tsubasa'yla Röveşata çektim ve durum 2-2 oldu. 

Daha sonra Uruguay yine gole yaklaştı ancak Lima son anda topu çizgiden çıkardı ve bana geçti. Burada çok sevinmiştim hatta "Lima seni kaptan yapıyorum" demiştim. Açık Ağızlı Gülümseme

Kontra atakta golü bulup 3-2 girmek istiyordum, çok az zaman kalmıştı. Fake atmayı düşünüyordum ancak zaman kalmaz diye direkt Drive Shoot şansımı deneyeyim dedim ve maçın başından beri olmasını istemediğim şey oldu, kaleci Drive Shoot'u yumrukladı. Dönen topta kaleci yere düştü ancak ilk şutumu savunma engelledi. Diğer şutum ise kaleye gitti, kaleciyi de geçti ancak rakipten bir defans topu çizgiden çıkardı. Daha sonra dönen topta kaleci de beni karşıladı ve kaleyi boşalttım. Top da bana geldi ve bir oyuncu karşıladı. Şuta bastım ve tam sonucu beklerken hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı. 2-2 soyunma odasına girdik.

İkinci Yarı

Top bende başlamıştı ve Tsubasa'nın enerjisini yükseltmek için top çeviriyordum. Bir yerde sıkıştım ve daha garanti olsun diye bir pasta bir karo ileri attım ancak rakip oyuncu topu kaptı ve kontra atak yaptılar. İlk şutu Marini çizgiden çıkarsa da dönen top Victorino'da kaldı ve Röveşata ile durumu 2-3 yaptı.

Artık yaptığım hatadan sonra daha dikkatli oynamaya çalıştım ve rakip kalecinin en zayıf noktası olan birebir mücadelelere Tsubasa ile girip Heel Lift'le çalımladım. Durum 3-3 oldu.

Rakip yine yaptığı atakta sadece No. 6'nın normal şutuyla golü buldu ve 3-4 öne geçti. Ben de yine Tsubasa'yla birebirde kaleciyi Heel Lift yaparak geçtim ve golü attım. Durum 4-4 oldu.

Sonraki atakta normal oyuncularını Babington'la yakaladım ve pas kesme yaptım. Doğru tahmin oldu ve Babington topu uzaklaştırdı ve top bana geçti! Burada çok sevinmiştim.

Ardından çok az zaman kalmıştı ve yine Tsubasa'yla kaleciye birebirde çalım denedim ve yine geçtim. Böylelikle skor 5-4 oldu ve maçın bitimine iki dakika kala öne geçtim. Tsubasa'nın enerjisi 9 kalmıştı.

Son 2 dakika savunma yapmam lazımdı ve açıkçası Victorino 2 verkaç yapsa ve şut çekse direkt golü bulabilirdi. O yüzden çok heyecanlıydım ancak rakip santradan sonra pas verdiklerinde Tsubasa araya girdi ve 9 enerjisiyle topu uzaklaştırdı! Böylelikle top bana geçti ve daha sonra hakem de son düdüğü çaldı. Maçı 5-4 kazandım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,987 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi