*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nankatsu vs Furano

Nitta (Urabe) - Kafa boş kaleye.
Nitta (P)
Matsuyama - Eagle Shoot
No. 7 - Vole

Nitta (Izawa) - Falcon Shoot

Misaki (Kishida) - Jumping Volley
Nitta (Misaki) - Kafa
No. 6 - Şut
Izawa (Kisugi) - Kafa boş kaleye.

Nankatsu 6-3 Furano

Maçta tam 3 penaltı kazandım. Hepsini Nitta ile kullandım. Biri gol oldu, diğerleri kaçtı. Kaçanların birisi direkten döndü birisini kaleci çıkardı.

Nitta attığı 4 golle maçın en iyisiydi. Misaki ile de her ne kadar bir gol atsam da fake, pas, oyun kurma gibi şeylerde çok kullandım.

Rakibe 5. golü atana kadar rakip kaleci inanılmaz direndi. Öncelikle dikkati dağınıkken Falcon Volley'i çıkardı, birebirde çalıma giren Misaki'yi uçurdu, sonra birebirde üzerine Falcon Shoot çeken Nitta'yı penaltı yaparak engelledi. Ve bu sefer penaltıyı da çıkardı. Daha sonra dikkati dağınıkken Misaki ile Röveşata vurdum. Top direkten döndü, ama dönen topta maalesef yere düştü ve Nitta'nın normal kafa vuruşuna uzanamadı. Hatta Matsuyama da çizgiden çıkarmayı denedi ama top ağlara gitti. Furano kalecisi herhalde bu golden sonra kafayı yemiştir. Açık Ağızlı Gülümseme

Maçta Morisaki inanılmazdı. Matsuyama'nın volesini hiçbir süper uçma yapmadan yumrukladı! Ve top bize geldi. Matsuyama herhalde o an şok geçirmiştir. Açık Ağızlı Gülümseme

Her ne kadar daha sonra No. 7'nin volesini ve No. 6'nın normal şutlarını yese de başta çıkardığı toplarla farkı açmamızı sağlamıştı, o yüzden bu maçta da benim için Morisaki harika bir performans sergiledi.

Bu arada maçta 5-3 öndeyken ve son atağı yaparken Misaki'yle fake atarak kaleciyi boşa çıkarttım. Ardından Izawa'nın topu alma ihtimali düşük olsa da topa yetişti. Rakip oyuncudan sıyrılıp kafa vuruşunu da gerçekleştirdi ve fileleri havalandırdı. Tekrar söylüyorum, ana serideki Izawa'nın güçlü hava topları özelliği bu oyunda da gerektiği kadar etkili ve kafa vuruşuyla goller atmak inanılmaz zevkli oluyor.

...

Maçtan Görüntüler:

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla
Karl Heinz Schneider Kardeşim Helal Olsun Valla Skorlarımız Aynı Yukarı Çık Cevapla Nankatsu 7-4 Toho Academy (Normal Süre 4-4)

Evet sonunda ekstra level alma vaktim geldi. Çünkü Furano maçından sonra Misaki level alamadı malesef. Bu maç 3-3 berabere giderken son dakika yediğim golle 4-3 kaybettim. Skor her ne kadar yakın olsa da, oyun olarak onlar üstündü. 3 tane direkten dönen top vardı. Ben ise çok zor gol atıyordum. O yüzden aynı maçı tekrar tekrar yapacağıma level almayı tercih ettim.

Furano'yu tekrar yendim ve Toho ile maça tutuştum. Bu sefer hamlelerim level seviyemden dolayı daha başarılıydı. Ama şu through olayını bir türlü beceremiyorum. Yani benim mantığımla oyunun mantığı ters. Bence dibinde adam varsa bıraktığım topu o almalı. Biraz mesafe varsa rakibe gidiyor direkt. Ya da adam tam arkasında değilse yine rakibe gidiyor. Rakip benim oyuncumdan uzakta olsa bile o alıyor topu. Gerçekten çok top kaybettim bu yüzden.

Bu maçta da tam maç gidiyor derken 0:00'da Nitta'cığım sağolsun hiçbir umudum olmayan bir şutla eşitliği sağladı, golünü attı ve 4-4'e getirdi durumu. Uzatmalarda ise daha rahat goller buldum, direklerin ve süreyi kullanmanın yardımıyla farkı açarak galip geldim.

Bu oyunda belki de en anlamsız bulduğum maçlara geldik. Sao Paulo ile hazırlık maçları.  uyu

[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: e17r4e6.png]

Nankatsu 9 - 4 Toho

Goller: Izawa(3) - Misaki(3) - Nitta(2) - Kisugi  /  Hyuga(4)
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu vs Toho

Misaki (Nitta) - Jumping Volley
Hyuga - Neo Tiger Shoot
Nitta (Misaki) - Falcon Shoot
Hyuga - Vole

Sawada - Vole
Misaki (P)
Hyuga - Röveşata
Nitta (Taki) - Kafa boş kaleye.
Nitta (Kisugi) - Falcon Volley

Nankatsu 5-4 Toho

Maçta Hyuga'nın bir süper şutu direkten döndü, Misaki de bir penaltı kaçırdı. Maç gerçekten inanılmazdı.

İlk Yarı

İlk yarı eşit geçti, iki takımda attığı 2'şer golle soyunma odalarına 2-2 girdi.

İkinci Yarı

İkinci yarı bende başladı ancak çok kritik bir noktada hiç ummadığım yerden pasıma hamle yapıp kestiler. Daha sonra kontra atakta 2-3 öne geçtiler.

Santrayı yaptım ve bu sefer yaptığım atakta şanslıydım, bir penaltı kazandım ve Misaki ile Wakashimazu'yu ters köşeye gönderdim.

Sonraki Toho atağında Misaki ile kayarak topu Sorimachi'den direkt kaptım ancak maalesef yaptığım atakta golü bulamadım. Yine kontra atakla geldiler. Sawada'nın kafa vuruşunu Morisaki zorlanarakta olsa çıkarmayı başardı ama maalesef dönen topta Hyuga, Röveşata ile işi bitirdi. Toho 3-4 öne geçti.

Maçın bitimine 7 dakika kalmıştı ve 3-4 gerideydim, bu gol çok kötü olmuştu. Bari bir gol daha atıp penaltıya götüreyim diye plan yapıyordum. Daha sonra atağa başladım. Misaki ile Wakashimazu'yu çalımla geçmeye çalıştım ama top uzaklaştı. Dönen top Taki'ye geldi ve kale boştu. İşi garantiye almak için daha ilerideki Nitta'ya pası gönderdim ve nitta boş kaleye kafa vuruşunu gerçekleştirdi. Durum 4-4 oldu. Bu Arada Misaki'nin enerjisi yüzlerdeydi diye hatırlıyorum.

Çok az bir zaman kalmıştı ve Toho santrayı yaptı. Muhtemelen Sawada, değilse başka bir oyuncu pas attı ama Misaki topa doğru hamle yaptı ve uzaklaştırdı! Ardından top bende kaldı. Burada çok heyecanlanmıştım. Artık maçın normal süresi bitmişti ve kayıp zaman oynanıyordu, Misaki ile Wakashimazu'ya kadar yürüdüm. Çalım deneyecektim ama vazgeçtim ve topu kanattaki Taki'ye gönderdim. Ardından Misaki'ye orta açtım ve fake attım. Dönen top Nitta'da kaldı ve istediğim gibi Wakashimazu'nun dikkati dağılmıştı. Ancak Falcon Volley çekemeyecektim çünkü top havadan gelmişti. Ben de Nitta ile topu yukarıdaki Kisugi'ye attım. Kisugi ile daha sonra tekrar Nitta'ya gönderdim. Top bu sefer yerden gelmişti ama iki rakip oyuncu da karşıladı. Ben de Falcon Volley deneyerek bütün tuşlara bastım ve top önce iki marke eden defansı, daha sonra şuta doğru hamle yapan iki oyuncuya değmeden gitti, Wakashimazu da topu çıkaramadı ve Nitta müthiş bir gole imza atmış oldu. Bu 00:00'da atmış olduğum golle durumu 5-4 yaptım.

Daha sonra Toho santrayı yapsada hakem hemen son düdüğü çaldı ve kazanan takım Nankatsu oldu!

Bu arada maçtan önce Misaki 11, Nitta 9, diğer oyuncularım 8 seviyelerindeydi. Bütün oyuncularımı başta Misaki ve Nitta olmak üzere tebrik ediyorum. Hiç yenilmeden yola devam!!

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 10-5 Toho

Nankatsu nun Golleri Hepsi Misaki den Geldi Adam Takımı için 10 Tane Attı Valla

Toho nun Golleri 4 tane Kaplan Lakaplı Hyuga dan 1 Tane de 10 Nuramalı Sorimaci den Geldi.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,768 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,989 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: