*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk
Akita maçında neredeyse 40 dakika boyunca Tachibanalar'a gol attırmamış olman cidden büyük başarı, gıptayla izledim.  Dil Çıkarma Hatta ikinci yarının başında skoru 3-0 yapabilseydin muhtemelen maç orada psikolojik olarak biterdi.  Güzel
Morisaki de fena değildi hani, özellikle de Skylab Hurricane'e geçit vermemesi gözlerimi yaşarttı.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Ben bu sefer oynayışımda dikkat ettim, Morisaki ilk birkaç şutta çok iyi iş çıkarıyor, gücü azalmaya başlayınca normal şuttan bile gol yiyor.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: ezbmtlv.png]

Nankatsu 7 - 1 Tatsunami

Goller: Misaki(3) - Nitta(2) - Izawa(2) / Souda
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu vs Tatsunami

Kisugi (Taki) - Vole boş kaleye.

Urabe (Nitta) - Kafa boş kaleye.
Soda - Razor Shoot
Izawa (Nitta) - Vole boş kaleye.

Nankatsu 3-1 Tatsunami

Maçta çok garip bir şekilde 3 golümü de boş kaleye attım. Nitta maçı katletti diyebilirim. Boş kaleye çektiği Falcon Volley'de top patladı. Ardından penaltı kazandım ve Nitta'ya kullandırayım dedim. Penaltıyı da Nakanishi kurtardı. Penaltıdan dönen top Urabe'ye geldi ve Nakanishi karşıladı. Daha sonra ben fake attım, Nakanishi de çıktı ama fake atmayı başardım. Top yine boş kalede Nitta'ya geldi. Daha önce zaten boş kaleye Falcon Volley'i patlattın, şimdi penaltıyı da kaçırdın. Ulan bari şimdi boş kaleye normal vole at, ama Nitta onu da direğe vurdu. Neyse ki Urabe tamamladı.

Soda'nın golü ise biraz garipti. Ben tam Ishizaki'yi seçtim ve Soda'nın tam üzerine yürüdüm radardan. Ama Soda'yı sadece Izawa karşıladı.  ????? Neyse Soda daha sonra Razor Shoot çekerek golünü attı. Ishizaki'nin de Soda'yı karşılaması lazımdı. Ondan sonra muhtemelen Face Block'la Razor Shoot'u kesecektim. Enteresan.

Morisaki de maçta bir şutu süper uçarak kurtardı ve yine gönüllerime girdi.  Kalp - Sevgi Zaten bu oyunda Renato'dan daha çok işime yarıyor Morisaki.  Sağ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Nankatsu 6-6 Tatsunami

Maçı Penaltı Atışlarda 3-0 Kazandım

Ama Bu Maç Baya Çekişmeli Maçtı Oldu.

Bu Arada Benim Bugün 21 Yaşıma Giriyorum

Çok Şükür Bu Zorlu Maçı Kazandım.

Bügün Benim Doğum Günüm.
Yukarı Çık Cevapla
@mekani99 

Öncelikle tebrik ederim abi. Tatsunami karşılaşması aslında o kadar da zorlu değil (en azından bizim için) ancak hangi takımın ne yapacağı hiç belli olmuyor. Mesela ben de sürpriz bir şekilde ilk kez Palmeiras maçında bu kadar zorlanmıştım.

Doğum günün kutlu olsun abi. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,987 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi