*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ve sıra geldi benim oyunda açık ara en sevdiğim bölüm olan Nankatsu ile Japonya Lise takımları arasındaki turnuvaya. Sanırım birçokları Morisaki sebebiyle bu bölümde hem zorlanıyor hem de sevmiyorlar ancak bense tam aksine hem nostaljik hem de CT'nin nüvesi takımları ve karakterleri barındırdığı için bu bölümdeki maçları, karakterleri ve sahneleri çok ama çok seviyorum. 
Ben yavaştan Kunimi maçı için strateji oluşturmaya başlasam iyi olacak.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama 

Benim de oyundaki en sevdiğim bölümlerden biri. Bu turnuva insanda nostaljik duygular oluşturuyor. Ayrıca müzikleri de gerçekten çok iyi. Oynadığımız maçların dengeleri de bana göre gayet iyi ayarlı ve çok keyifli maçlar çıkabiliyor.

Benim bu oyunda özellikle korktuğum maçlar var. Bunlar Toho, Hamburg ve Japonya müsabakaları. Gerçekten özellikle Japonya Genç Takımına geçene kadar oyundaki 3 turnuva boyunca korktuğum 3 müsabaka bunlar. Japonya maçlarında ise, 5. turnuvanın başlangıcından final maçına kadar tüm maçlar zorlu olduğu için özellikle belirlediğim takımlar yok. Ha belirtirsem de Fansa, Hollanda, Arjantin, Almanya ve Brezilya olur. Gülümseme

Lise Ulusal Şampiyonada herkese başarılar dilerim. Bakalım en iyi Japon lise takımını Nankatsu mu yapacağız yoksa Toho'ya mı kaptıracağız.  Güzel
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk 
Flamengo maçında cidden güzel mücadele etmişsin ancak 2 tane Mirage Shoot gol olmamış (biri direkte patlamış diğerini Renato hayatı pahasına kurtarmış Dil Çıkarma ) ve büyük şans. Ancak senin verilmeyen bir röveşata vuruşun var ki belki de uzatmalara gitmeyecekti. Rio Cup kazasız belasız bitti (1 Level kaybını saymayalım, moral bozmak yok, mücadeleye devam) yalnızca Nankatsu ile oynarken Sao Paulo'da yaptığın pas hatalarını yaparsan "incinebilirsin".  Dil Çıkarma  Bir de, Tsubasa Rio Cup için fazla güçlü ve Volley & Head gibi düz vuruşlarla bir sürü gol atmış olman seni yanıltmasın, Misaki ile aynı şekilde oynamanı hiç ama hiç tavsiye etmem.  Güzel

Soruna @Karl Heinz Schneider cevap vermiş zaten. Her fırsatta söylüyorum CT oyunlarının tamamında şu ya da bu şekilde senseinin dahli var burada onu 2 şekilde görüyoruz: bir tanesi Nankatsu Koukou teknik direktörü olarak, bir diğeri ise oyunun maskotu olarak, yani Charlie TakahashiDil Çıkarma

Nankatsu 7 - 2 Kunimi
Ekran kaydı almayı unuttum.  uyu
Misaki 5 gol, Nitta 2 gol. Benim taktiğim daha önce de dile getirdiğim gibi en iyi savunma saldırıdır üzerine.  Güzel Nankatsu'nun en güçlü ismi Misaki olduğu için ben her maçta Misaki'nin Guts 0 olana kadar onu yormaya ve ona Level atlatmaya özen gösteriyorum. 

Jitou, Combi Play with Sano ve Sano, Overhead Kick ile birer gol attılar. Adamım Ishizaki ise Ganmen Block ile Jitou'nun şutunu engelledi.  Kalp - Sevgi
Misaki Level 8, Nitta Level 6 diğer herkes Level 5.

Hepinize başarılar dilerim.

...

Benim çocukluktan kalan bir travmam var ve Akita ile oynarken çok tırsıyorum. Oyunun final maçını oynarken bile Akita ile oynarkenki kadar dikkatli ve heyecanlı oynamıyorum desem abartmam.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

"İncinirsin" kelimesi, biraz argosundan dolayı buraya koyamayacağım bir videoda adamın bahsettiği gibi bir "incinirsin" ise haklısın. Açık Ağızlı Gülümseme Ben de Nankatsu maçını yaptım, ilk maç alışırken çok gereksiz GUTS harcadım. Misaki'nin de vole/kafa gol atabileceğini düşündüm, biraz az gol atabildim o yüzden. Artık bundan sonrası için strateji konusunda doğaçlama yapacağım gibi görünüyor. Oyunun keyfi kaçmasın diye senin analizindeki tavsiyelerini okumuyorum. Gülümseme Bakalım ne olacak.

Madem sen sonucu koydun ben de paylaşayım, zaten yarın 2 maçlık gün. 2 maçlı günlerde 1 maçı önceki ya da sonraki boş günde paylaşma konusunda esneklik yapabiliriz. Gülümseme

Nankatsu 6-2 Kunimi Gakuin

Eksik level olduğumu iliklerime kadar hissettiğim bir maçtı. Şansıma bazı hamleleri doğru yaptım, çok aşırı dikkatli oynamaya çalıştım maçta hamle yaparken. Maçın kopma anı vardı, 2-1'den sonra üst üste atakları savuşturdum. Oradan sonra açıldı, yoksa her an yenilebilecek gibiydim.

[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama 

Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim taktiğim daha önce de dile getirdiğim gibi en iyi savunma saldırıdır üzerine.  Güzel

Desene Kozo Kira taktiğiyle oynamalıyız bu oyunda.

Nankatsu vs Kunimi

Nitta (Taki) - Vole
Misaki (Taki) - Vole
Jito - Combination Play with Sano

Nitta (Misaki) - Kafa tamamlama.
Misaki (Nitta) - Kafa
Izawa (Misaki) - Kafa
Misaki (Kisugi) - Kafa

Nankatsu 6-3 Kunimi

Rakipteki No. 5 bir şutumu çizgiden çıkardı. Jito'nun bir Combination Play with Sano şutu direkten döndü. Misaki'nin de bir şutu direkten döndü ama Nitta tamamladı.

Klasik bir Nankatsu - Kunimi karşılaşması oldu. Jito, Combination Play with Sano ile goller attı, ben de fake taktikleriyle basit goller bulmaya çalıştım. Zaten maçın başında 1-0 öne geçtim, daha sonra Jito'nun Combination Play with Sano şutu direkte patladı ve dönen atakta 2-0 öne geçtim. Maçı ilk 15 dakikada almıştım diyebilirim yani.

Izawa'nın bildiğimiz gibi mangadaki hava topları becerisi çok iyi. Bu oyunda da hakkı verilmiş ve Izawa ile kafa golü atmak gerçekten keyifliydi.

Ayrıca kaleciye 3 kere fake atıp dengesini sarsmak, ardından Nitta ile normal voleyle gol atmak da çok keyifli.

Maç sonu Izawa hariç herkes seviye atladı. Ah CT2, Babington'dan kalma değerleri daha da güçlenmesin diye Izawa'ya seviye artırmadın ya. Dil Çıkarma
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 4wx8aho.png]

Nankatsu 9 - 1 Kunimi

Goller: Misaki(5) - Izawa(2) - Taki - Nitta / Jitou

Maça gelecek olursak Morisaki maçın adamı oldu. Bunu bu oyunda yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Şoktayım hala.
Morisaki iki oyuncunun yumuşattığı özel şutu , Sano'nun röveşatasını ve 10 numaranın iki şutunu kurtardı. Bu demek oluyor ki bundan sonra daha kurtarış bekleme gibi bir şansım yok Açık Ağızlı Gülümseme
Rakibin ve benim ikişer şutumuz da direkten döndü.
Izawa'nın iki direkten dönen topunu Misaki attı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,987 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi