*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karl Heinz Schneider Valla Ne Derim Kardeşim 5 Gol Tsubasa 1 Gol Gil den Geldi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ScoUnk

Adam Drive Röveşata yemeden penaltı bile yememiş. Oyunun güzelliği Gülümseme
İlla senaryo ile gol yiyecek.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Onun etkisi var mıdır bilmiyorum. Ama penaltıdan dönen top direkt senaryo golüne bağlandı. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Benim bu oyunda Wakashimazu'dan sonraki favori kalecimdir Claudio Meao. Bana göre oyunda üzerinde en fazla çalışılmış, zaman harcanmış kaleci de yine kendisi. 

Tebrik ederim çok güzel sonuçlar almışsınız, ben de bir aksilik olmazsa birazdan oynayacağım bu keyifli maçı.

@ScoUnk 
Ofansif oynamanın daha mantıklı olduğunu görmeye başlamışsın. Savunmayı filan salla, başta Tsubasa olmak üzere hücum etmeye devam. Kısacası taktik maktik yok bam bam bam.  Dil Çıkarma

Sao Paulo FC 8 - 2 Gremio

[Resim: gxh2zma.png]
Bu maçı oynamaktan büyük haz alıyorum.  Güzel

İlk yarıda onlardan başlaması en gıcık olduğum durumdur çünkü sürenin yenmesi söz konusu ve beklediğim de oldu, Drive Overhead vurduğumda ilk yarının üçte biri gitmişti bile.  Kızgın - Sinirli  Ancak hiç değilse ilk yarı boyunca şut bile çektirmedim. Ne yazık ki ceza sahası içerisinde PK oldu ve 1 gol de Da Silva atınca 2 gol atmış oldu keratalar. Bu maç özelinde Da Silva'ya gol attırmamaya çalışmak da ayrıca hoşuma giden bir mücadele oluyor benim açımdan.  Dil Çıkarma
Tsubasa 8 gol attı.  Yupi Benim için bu oyunda Tsubasa'nın kazandığı exp ve ulaşabileceği maksimum Level öylesine önemli ki onun Guts bitmediği müddetçe bir başkasını gözüm görmüyor bile.  Dil Çıkarma  Öyle ki ben Fluminense, Gremio vs maçlarını oynarken bile aklım Fransa maçında Brezilya maçında oluyor bir yandan da.  Güzel

...

Bundan sonraki maç Palmeiras ile. Benim şayet seçme şansı verselerdi Sao Paulo dışında Rio Cup için seçeceğim takım Palmeiras olurdu, bu ekibi gerçekten çok seviyorum. Ayrıca geçmişte Rio Kupasını ilk kazanan takımdır Palmeiras.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Ney'i durduramamak gerçekten can sıkıcı Palmeiras'ta. Ama Flamengo harici sanırım beni en çok zorlayan Santos; Dilceu sağolsun.  ?????

Onun dışında Palmeiras maçından sonra level değerlerimi paylaşacağım, bakalım birbirimize kıyasla ne durumdayız.

Meao konusunda da, forumda sanki Brezilya'nın kalecisi neden Meao değil tarzı bir tartışma başlığı vardı. Bulursam ekleyeceğim mesaja.

------------------------------------------------------------------------

https://tsubasatr.net/konu-brezilya-nin-...riker.html

Sanırım yukardaki konu, hatta konuyu sen açmışsın Açık Ağızlı Gülümseme Ben zamanında yanıt vermemişim ama, bence Brezilya'nın 3. kalecisi Renato. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Benim içinse rakip takımdaki özel oyuncu ya da oyunculardan biri DF ise hiçbir sıkıntı yok; ona yakalanma yeter, bu kadar basit.  Dil Çıkarma

Palmeiras'ın bana göre turnuvanın en güçlü takımı olmasının sebebi 2 FW oyuncusuna sahip tek takım olması. Bu nedenle Rio Cup'ın benim nezdimde en ofansif ve bu nedenle de en zorlu takımı Palmeiras. 

...

Konuyu açtım ve tüm mesajları tekrar okudum; hey gidi 2017, zaman ne çabuk geçiyor. Konuya yorum yazanlar da güzel fikirler belirtmişler. Bense 4 yıl önceki çizgimden gram sapmamışım, hala çok seviyorum Meao'yu.  Dil Çıkarma

Bu arada maçlarını kayda alıp paylaşıyorsun valla' bravo, ben de vakit buldukça açıp izleyeceğim.

Fluminense maçının ilk 10 dakikasını biraz heba etmiş olmana karşın akabinde oldukça iyi toparlamışsın.

Naçizane paslaşmalarında gördüğüm 2 hatayı ifade edeyim, belki ileriki zorlu maçlarda söyleyeceklerim işine yarar.

Birincisi ilerideki oyuncuna pas vereceksen o oyuncunun AKTİF olması gerekiyor. Mesela ikinci yarıda Doutor ile rakibin şutunu Block ile aldın ve fakat Tahamata ve Babington'un olduğu bölgeye pas attın, ancak her ikisi de bir pozisyon öncesinde sen Tackle yaptığın, rakip de Pass verdiği için boşa düşmüşlerdi yani PASİF durumdalardı ve nitekim top rakibe geçti ve devamında gol yedin.  Güzel

İkincisi oyuncunun az ilerisine top atmakta bir sakınca yok hatta çok doğru yaparsın bu şekilde paslaşarak, ancak bu rakip seni yakalamadığı zaman doğru bir hamledir. Rakibe yakalandığın zaman bu şekilde pas verecek olursan topun rakibe geçmesi riski var. Rakip seni yakaladığı zaman muhakkak imleç (kare) oyuncunu içine alsın, yani tam üzerine denk getir.  Güzel
Bir de maç boyunca hiç THROUGH kullanmadın, ne olduğunu elbette biliyorsundur da niçin tercih etmiyorsun merak ettim?  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,790 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,991 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: